Zobacz pełną wersję : Opera /Stabilność
Korzystam z przeglądarki Opera. Po pewnym czasie gry wyskakuje mi błąd i zamyka się przeglądarka.
Trzeba w tedy ponownie uruchamiać przeglądarkę i logować się. W zależności ile czynności wykonuję w grze, wiesza się nawet co 10 minut.
Jeżeli nic akurat nie robie może wytrzymać nawet >1h.
Proszę o rozwiązanie kwestii.
EX_Zakrecony
18.01.2013, 12:51
Problem nie leży po stronie gry, prawdopodobnie opera ma problem z flashem, proszę zaktualizować przeglądarkę i flasha a jak nie pomoże to zmienić na inną. A możesz zamieścić screen tego błędu?
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Fredek_z_F-K
18.01.2013, 13:46
Też gram z Opery i jest OK, zadarza się 'flashplayer crashed' jeśli na innej karcie mam otwartą inną stronę używającą flashplayera
AndyKozakow
18.01.2013, 13:53
Ja używałem do stycznia FF jednak zbyt dużo razy wywalało wtyczkę i przeskoczyłem na operę teraz nie ma z tym problemu
Gorzej z przelogowaniem po przyjęciu zapa do przygody (w ogóle co za bzdura że gra w tym momencie się zawiesza)
Bez względu na przeglądarkę do gry da się wrócić po 5-10minutach i 4-5 przelogowaniach bo wyskakuje że serwer przeciążony
Co jest faktem włączeni seci zabierają u mnie nawet 700mb pamięci co jest po prostu dramatem...
Polecam zainstalować ccleanera i co godzinę usuwać zbędne śmieci bo bywa że w godzinę uzbiera się nawet 200-300mb
Szkoda że nie wrzucą części gry na nasze dyski twarde bo przypuszczam o niebo lepiej by to śmigało :)
Ja gram na FF i w wyjątkowo sporadycznych przypadkach musiałem się przelogowywać po zaakceptowaniu zaproszenia do przygody. No i u mnie gra "zjada" 400-500 MB, jeszcze nie widziałem 700 na liczniku :) Ale pod pomysłem wrzucenia choć części gry na dysk twardy podpisałbym się obiema rękami i nogami :) W innych grach takie rozwiązanie znacznie odciąża sieć i gra się znacznie płynniej.
Podkołdernik
18.01.2013, 17:11
Osobiscie używam "Nightly" i chodzi super. Do tego szybciej niż firefox.
Screen błędu, dodatkowo ucieka mi przycisk gry
EX_Zakrecony
18.01.2013, 20:17
Jak widzisz w polu "ostatnia strona" jest informacja która strona wywołała błąd przeglądarki, nie jest to adres w żaden sposób powiązany z TSO, więc wina nie leży po stronie gry. W związku z tym temat uważam za zamknięty.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony