Zobacz pełną wersję : Gra Animacja walki.
GrzeCho561
17.01.2013, 17:28
Chciałbym żeby animacja walki wyglądała tak jak w pełnej wersji The Settlers 7. Czyli żołnierze wychodzą za generałem który jedzie na koniu i ustawiają się w następujący sposób przed osadą wroga. Wróg wychodzi z osady i ustawia się w podobny sposób ,a potem to już się bitwa rozpoczyna. ;)
Wystarczy że obecna animacja walki zostaje nawet po tym jak obóz wroga znika (widoczne przy blokach). Dołożenie czegoś takiego to zbędne obciążenie dla serwera nie wnoszące niczego do gry.
anael6669
21.01.2013, 16:05
Wystarczy że obecna animacja walki zostaje nawet po tym jak obóz wroga znika (widoczne przy blokach). Dołożenie czegoś takiego to zbędne obciążenie dla serwera nie wnoszące niczego do gry.
a nie prawda, miło by było, gdyby tak było, chociaż na co popatrzeć by było i by się tak nie nudziło , tylko pod jednym warunkiem by tak było, jakby to w raporcie (powtórce) było, to serwera by nie zwolniło, a dla miłośników miło by było":))
A kto (i po co) ogląda jeszcze animację walki?
A kto (i po co) ogląda jeszcze animację walki?
Moja córka czasem mnie prosi żeby jej puścić podgląd raportu i ogląda jak poszczególne oddziały znikają...ale ona ma 6 lat...
anael6669
21.01.2013, 17:42
jak zaczynałem grać w TSO, oglądałem każdy raport, znudziło mi się tylko dlatego, że nie widziałem nic poza znikającymi jednostkami i brakiem podsumowania ile straciłem jednostek, liczyłem na piechotę":))