PDA

Zobacz pełną wersję : Gildia 300 [3OO]

Xerxes_osadnik
16.01.2013, 10:51
W zasadzie wszystko jest w formie graficznej, więc nie będę się dodatkowo rozpisywał ;)

http://imageshack.com/a/img600/3641/qcd7.jpg

Edit: Jako, że do gildii dołączyło kilka nowych osób, nastąpiła aktualizacja prezentacji w formie graficznej, uwzględniająca te zmiany ;)
Jak widzicie, jest jeszcze odrobina miejsca na kilka nowych avatarów.
Gildia 300 posiada własne niezależne forum z galerią ;)

Mada1535
16.01.2013, 11:00
elyta :)

Sir_Kizio_PL
16.01.2013, 12:23
Jesteśmy najfajniejsi! :)

Grenelle
16.01.2013, 12:54
Ave Xserxes! :)
(...)

A Ty zbłąkany wędrowcze, czego szukasz? Kogóż wyglądasz?

Jeśliś wybrał te z mniej uczęszczanych dróg, choć były zarośnięte gąszczem cierni i pełne niezbadanych, wiejących niepokojem czeluści..., jeśliś rad spotkać Człowieka, którego słowa i czyny zapadają w pamięć na długo... jeśliś gotów stawić czoła swoim słabościom, walczyć z przeciwnościami i dać z siebie to, co najlepsze... dobrześ trafił.
Jeśli jesteś niebanalnym, odrobinę niemożliwym, mającym zdrowy dystans do świata i siebie samego "wariatem"... tu założysz gniazdo... Bo tylko "wariaci są coś warci"... To dzięki nim, świat nabiera kolorów, staje się ciekawszym i bardziej ekscytującym.
...Może właśnie czekamy na Ciebie...?
:)

Dedrytus
16.01.2013, 13:18
Ha, dlaczego wyglądam jak ksiądz? Z drugiej strony "Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji!", więc nie jest tak źle. No entres donde libremente no puedas salir! (do moderatora (szczególnie tego Zakręconego): przed edycją i daniem mi ponownego ostrzeżenia proszę o wskazanie mi punktu w regulaminie, który jest łamany tym hiszpańskim cytatem. Mimo szczerych chęci, nie znalazłem żadnego podpunktu, który mówi, że moja wiadomość stoi w sprzeczności z zasadami forum).

Grenelle
16.01.2013, 14:14
Oj, Ded... Ded...

Ta "kiecka" prezentuje się przecież bez zarzutów! Wzór elegacki, rodem z Paryża, do tego zgrabnie taliowana! Guziczki piękne z masy perłowej, obciągane aksamitem najlepszego sortu! ...A ten narzeka... ;)
Białogłowy będą hurtowo mdleć pod amboną, a ich spracowani, acz dzielni mężowie, spoglądać na Cię z pełną nieufności rezerwą...

Honda_Civic_4g
16.01.2013, 14:38
a ja wygladam jak piekarz :D

Arcadius_Wielki
16.01.2013, 14:48
W Settlersach każda postać jest ważna, piekarz to wszak postać wręcz strategiczna, powinieneś być dumny, zresztą pewnie jesteś ;)

LooneyTunes
16.01.2013, 21:39
Mówiąc krótko to jedna, wielka rodzina :) Na próżno szukać tutejszego humoru w sieci. Nie pierwsza gildia w jakiej miałem przyjemność przebywać, ale zdecydowanie najfajniejsza. Polecam naszą kryjówkę od codzienności wszystkim wartościowym graczom.

Nati_Majusia
17.01.2013, 11:43
Ja od siebie dodam tylko, że jestem szczęśliwa, że taka gildia jak nasza po prostu jest ;)

czeski_roman
18.01.2013, 02:38
No no:-)

czarna-m
27.01.2013, 18:10
Jestem najmłodszym członkiem i muszę powiedzieć, że mało kiedy i mało gdzie można spotkać tak życzliwych ludzi :). Jeśli wędrowcze zależy Ci na rozwijaniu się, zdobywaniu, a przy tym poznaniu nowych, ciekawych ludzi, którzy zawsze przyjdą Ci z pomocą - nie zastanawiaj się dłużej i pisz do naszego wodza :)

Nati_Majusia
26.03.2013, 11:49
Czekamy na nową prezentację, Tatku, obiecałeś ;)

KU-SLONCU
13.04.2013, 11:22
..... 300 historia prawdziwa ...... http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Termopilami

Xerxes_osadnik
28.08.2013, 17:02
Trochę się zeszło z nową odsłoną prezentacji (i to nie przez moje wojaże, tylko zwykłe lenistwo), ale wreszcie jest grafika uwzględniająca wszystkie zmiany jakie się w gildii 300 dokonały w międzyczasie ;)

Pozdrawiam

Grenelle
28.08.2013, 18:36
No bardzo ładnie, Tatku... baaaardzo ładnie. 3+! ;)
Czyżbym doczekała się bliźniaczki? Podprowadziła mi kieckę! :D

Poziommka
01.09.2013, 19:42
Ja się tak przyglądam i zastanawiam, dlaczego wszystkie kobity ukazują swój prawy profil, a tylko ja lewy...?
A pomijając... uważam, że wszystkie postaci nader adekwatnie dobrane! Brawo!

Xerxes_osadnik
04.09.2013, 11:01
Nie żeby zaraz tam prawy był brzydszy, ale jednak lewy profil masz po prostu ładniejszy, ot i cała tajemnica ;p