PDA

Zobacz pełną wersję : Rekrutacja do gildii Hospes - Hostis [Hospe]

Camillous
15.01.2013, 13:51
GILDIA PROWADZI AKTUALNIE NABÓR W SWOJE SZEREGI!!! ZAPRASZAMY!!!
Jesteśmy gildią w której liczy się przede wszystkim współpraca między członkami. Młodsi gracze z mniejszymi lvl mogą liczyć na pomoc i porady starszych. Każdy przecież kiedyś zaczynał. Nasze zasady są proste, szacunek do innych, uczciwość w stosunku do pozostałych członków, aktywny udział w rozwoju gildii.
Szczegółowe zasady:
- dopuszczamy handel wewnątrz gildii, pod warunkiem że będzie się on odbywał na preferencyjnych zasadach (tzn. ceny muszą być niższe niż na rynku otwartym), preferujemy oczywiście wymianę towarów 1:1 zawsze kiedy to możliwe, lub duże upusty w stosunku do regularnych cen,
- nie będzie tolerowane oszukiwanie młodszych graczy w handlu, lub też przymuszanie i "wciskanie" komukolwiek towarów na siłę, wszystkie przypadki naruszeń należy zgłaszać do władz gildii (Christoff, Camillous),
- awanse są dostępne dla tych którzy grają aktywnie, tzn. wykonują przygody, mają pomysły na rozwój gidii, pomagają innym, ogólnie trzeba się udzielać :),
- nieaktywni gracze (minimum tydzień bez logowania) będą usuwani, chyba że administracja dostanie informacje o urlopie itd.
- preferujemy graczy 18+, po prostu sami jesteśmy starzy i wolimy obcować z dorosłymi :), dodałbym jeszcze, że preferujemy kobiety ale jestem już żonaty (Camillous) więc przepadło :), ale Christoff czemu nie ;).

lukasos81
22.01.2013, 14:31
siema jak sie dolaczyc do was pozdro??

AlastairPol
21.02.2013, 10:42
Czesc. Bardzo chetnie dołączę do was,tylko nie wiem jak. Mogę nawet wykupic sałszowany certyfikat zeby nie narazac was na koszty:)
(lev 26) no i nie jestem juz młody :)

Delgada
21.02.2013, 23:15
28 letnia baba się nada?

Calabrese
05.03.2013, 15:57
Chetnie dolacze:) Loguje sie regularnie, wyjatek w weekedny, kiedy nie mam zbyt wiele czasu i dostepu do komputera. A...25 lat-kobieta:)