Zobacz pełną wersję : Brak zadań gildyjnych
Czekamy już drugi miesiąc na przywrócenie zadań gildii. Setki wysłanych e-maili do supportu nie pomagają. Banda niekompetentnych informatyków kpi sobie z nas. Dla przyzwoitości mogliby chociaż dać rekompensaty w postaci jakichś prezentów, ale po co. Lepiej dalej narażać na szwank reputację firmy i pozwalać na przekazywanie antyreklamy. Poleciłam wielu osobom grę. Teraz zaczynam robić odwrotnie. Ludzie szkoda czasu a już przede wszystkim jakichkolwiek pieniędzy na produkt, który jest bublem. Niech sobie niemcy sami graja w swoje badziewie. Gdyby nie ludzie, których tu poznałam już dawno skasowałabym konto.
Bez poważania
P>S> Jesli wydaje wam sie że przez wykasowanie niewygodnego wątku z forum rozwiązujecie problem, to się mylicie.
marmurekkce
14.01.2013, 22:13
Dodatkowo kompletny brak reakcji ze strony supportu - irytujace , jedynie ciagłe dopytywanie " Czy problem nadal wystepuje?" jeszcze nigdy nic samo sie nie naprawiło i nie naprawi...
Natt1994
14.01.2013, 22:36
...albo totalny brak odpowiedzi od około 1,5 miesiąca :)
Andrzej11991
14.01.2013, 22:38
Witam :)
Mam też ten sam problem , od świąt nie mam już zadań gildijnych , pisałem już dwa razy do supportu i pisali tylko że rozwiążą ten problem ale jak dotąd nic nie zrobili :(
Nasza sytuacja w gildii jest krytyczna i stale się pogarsza, nie wiemy już co robić , jak walczyć z tyranią supportu . Konwencjonalne środki nie pomagają , więc będziemy zmuszeni powiadomić odpowiednie organy prawa o tym zaniechaniu , powiadomimy środki masowego przekazu jak jesteśmy traktowani, poprosimy Pana Macierewicza o zwołanie komisji śledczej w tej sprawie , a w ostateczności zatrudnimy Chucka Norrisa :)
A tak serio niech się wreszcie support weźmie do roboty, bo jedyne co w tej grze działa to system płatności . Szybsze odpowiadanie na listy i udzielanie konkretnych odpowiedzi na maile też byłoby wskazane . I oczywiście niech nie zapomni o rekompensacie za nasze straty .