PDA

Zobacz pełną wersję : Odwieczny problem z czwartym slotem w sklepie

Maktabi
10.01.2013, 12:48
Witam
Po ostatniej konserwacji znowu powrócił problem z kupieniem czwartego slotu sprzedaży za 9 monet. Zamiast 9 wyświetla się 6. Gdy spróbujemy kupić taki slot to nie dość, że zniknie nam z konta 9 monet to wetnie także towar który chcemy wystawić na sprzedaż.
Mi zginęło 2000 rudy żelaza towar deficytowy jak wiadomo. Może organizatorzy gry staną na wysokości zadania i w końcu naprawią ten czwarty slot o zwrocie wyparowanego surowca już nie wspomnę.
Pozdrawiam

AndyKozakow
10.01.2013, 13:02
Przecież ten towar Ci nie ginie tylko jest dla Ciebie niewidoczny, oferta wisi na handlu ale nie masz jej w spisie
przynajmniej u mnie tak to działa :)
akurat mnie ten problem nie przeszkadza bardziej mnie wq..ia jak przyjmę zapro do przygody i po przelogowaniu 15 minut staram się z znowu zalogować

zwolk
10.01.2013, 13:36
Owszem, oferta ani towar nie ginie, jednak nie zmienia to faktu, że jest to błąd, bo próba wykupienia po raz drugi slota, którego już się wykupiło może faktycznie skutkować utratą towaru. Nigdy nie wiadomo czy gra pozwoli na wystawienie takiej oferty czy po prostu handel się nam wykrzaczy bo slot będzie zduplikowany.

Maktabi
10.01.2013, 14:49
Faktycznie potwierdzam towar nie zginął tylko jest niewidoczny

Kuba87
10.01.2013, 19:34
Mi wcięło tak przygodę wikingowie, co teraz mam zrobić?

Podkołdernik
10.01.2013, 21:52
Niczego nie wcięło. Wisi tańszym kosztem. Po wygaśnięciu ,jeśli wcześniej nikt nie kupi wróci do gwiazdy. Widze twoją oferte.

Podkołdernik
10.01.2013, 21:53
Do skasowania.