Zobacz pełną wersję : Nie mogę uruchomić gry po dzisiejszej konserwacji.
bazyl009
09.01.2013, 12:55
Po zalogowaniu się na stronę i kliknięciu graj dostają od rana dzisiaj komunikat :
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online - Beta
Czy prace konserwacyjne wciąż trwają?
EX_BOGVER
09.01.2013, 13:12
Konserwacja miała miejsce wczoraj od godziny 1:00 do około 6:10.
Spróbuj usunąć historię przeglądania stron i ciasteczka - może pomóc, ale nie musi.
Spróbuj także może z innej przeglądarki.
Jeśli nadal nie pomoże -> napisz do supportu
A support napisze Ci, żebyś wyczyścił ciasteczka. Następnie spróbował na innej przeglądarce. Potem u kolegi. A na koniec że masz słaby net/komputer.
Po zalogowaniu się na stronę i kliknięciu graj dostają od rana dzisiaj komunikat :
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online - Beta
Czy prace konserwacyjne wciąż trwają?
Jeśli chodzi o to "Niestety nie udało się połączyć...", to ja sam się o tym przekonałem. Omijałem szerokim łukiem błędy. Wystarczy tylko poczekać na komendę "Gotowe" (mam na myśli użytkowników Internet Explorer®). Jeśli nie pomoże, zapytaj o to support. Może da ci jakieś wskazówki.