PDA

Zobacz pełną wersję : Jak uruchomić nowo odkryte krainy?

kazimierzDZ
09.01.2013, 05:50
Obsługa serwera wie o tym, a jednak nie potrafi odblokować. czy ktoś mi pomoże!

@Edit Bogver:
1. Proponuję pisać poprawnie w języku polskim
2. Po drugie ilość wykrzykników nic nie zmieni, wystarczy jeden
3. Po trzecie temat odnośnie nowych krain i ich zagospodarowania był na forum.

zwolk
09.01.2013, 09:49
obsluga erwea wie o tym ajednak nie potrfi odblokowac. czy ktos mi pomorze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spróbuj ciut jaśniej opisać swój problem bo nie do końca wiadomo co się u Ciebie na Pomorzu dzieje :)

EX_BOGVER
09.01.2013, 09:52
1. Jeśli wysłałeś odkrywcę, by zbadał nowe krainy - to pojawi się na mapie nowa strefa bez chmur (toggle fow) - na niej znajdują się obozy bandytów.
2. Te obozy bandytów musisz pokonać swoją armią przypisaną do generała.
3. Po podbiciu wszystkich obozów na danej strefie masz możliwość jej przejęcia. Aby tego dokonać, stawiasz tam magazyn.
4. Po postawieniu tam magazynu w nowo podbitej strefie, masz możliwość budowania innych budowli na tym terenie.

Luka1986
11.01.2013, 22:06
ja właśnie podbiłem nową strefę postawiłem magazyn i mam pytanie czy powinienem dostać za to zwiększony limit patentow budowlanych bo niec nie dostałem a został mi 1 co dalej

EX_BOGVER
11.01.2013, 22:18
Czasami po podbiciu przywódców bandytów otrzymuje się patenty budowlane. Nie pamiętam czy co każdego , ale co któregoś na pewno :)

EX_Zakrecony
12.01.2013, 01:17
Patenty otrzymuje się za każdą podbitą strefę (nie dostaje się na s4 bo tam nie ma bandytów), patenty dostajemy jako nagrodę za podbicie przywódcy, do tego 300 monet.
Nagroda jest jako wiadomość w grze, po zaakceptowaniu trafia do gwiazdy i jest dostępna w zakładce "premie".

Pozdrawiam
Mod Zakrecony