PDA

Zobacz pełną wersję : Księga zadań problem z zaliczeniem zadania

jerzyk007
08.01.2013, 15:20
Witam.
Po zmianach w grze dotyczących m.in zmiany księgi zadań "wisi" mi cały czas nie zrealizowane (nie dostępne) zadanie "Rekrutacja następnych odkrywców". Jest napisane, że można to zadanie zrealizować na poziomach 37-37. Problem leży w tym, że w momencie dokonania zmian miałem już 38 lvl i nigdy to zadanie mi się nie uaktywniło.... a bez zaliczenia niego nie mogę zaliczyć zadania "Podstawy poszukiwacza przygód", gdzie nagrodą są 2 pudełka.
Proszę podpowiedzcie, czy można w jakikolwiek zaliczyC to zadanie? :D

zwolk
08.01.2013, 15:44
Wałkowane setki razy, zarówno na forum jak i bezpośrednio w grze na przeróżnych czatach. Opcja "Szukaj" naprawdę nie boli :) Na testowym już funkcjonuje zniesiony górny limit na wykonanie zadania. Tak że odrobina cierpliwości, któraś z kolei konserwacja uszczęśliwi Ciebie i innych z podobnym problemem :)

jerzyk007
08.01.2013, 20:36
Dziękuję za odpowiedz z domieszka złośliwości.... szukałem i nie znalazłem.... może źle, ale chciałem znaleźć zanim napisałem ten post.

kolorman
09.01.2013, 01:42
Ja mam troszke inny problem. skończyłem zadanie w księdze i ca jakis czas caly czas mi wyskakuje zadanie zakonczone ale nie chce zniknąć. to juz troche drażni bo nie wisi mi nigdzie tylko co jakis czas sie pojawia ze zadanie ukonczone a tak na prawde nie idzie nic z nim zrobic. pali sie na zielono ale nie wiem jak to zlikwidowac.

zwolk
09.01.2013, 09:47
Z tego co pamiętam zadanie nazywa się Większe Uszkodzenia i jest bodajże powiązane z długimi łukami :) Tu jest też jakiś błąd gry. Może to kiedyś naprawią.

EX_BOGVER
09.01.2013, 10:00
Prace nad naprawieniem tego zadania Większe uszkodzenia już trwają; 3 pozostałe zadania z błędami zostały już naprawione.

krakus69
09.01.2013, 10:56
kolejny problem zadanie "pierwsze jednostki uderzeniowe" nie chce wskoczyc Taktyk na 23 lvl choc dawno zrobione Brak pszenicy dla konia
kolejne zadanie to Ochotnik nie chce wskoczyc zadanie Ochotnicy

zwolk
09.01.2013, 11:07
kolejny problem zadanie "pierwsze jednostki uderzeniowe" nie chce wskoczyc Taktyk na 23 lvl choc dawno zrobione Brak pszenicy dla konia
kolejne zadanie to Ochotnik nie chce wskoczyc zadanie Ochotnicy

Proponuję przypomnieć sobie zasady stosowania znaków przestankowych typu przecinek czy kropka. Wielka litera na początku zdania też byłaby mile widziana.

pet999
10.01.2013, 23:08
Prace nad naprawieniem tego zadania Większe uszkodzenia już trwają; 3 pozostałe zadania z błędami zostały już naprawione.

Czyli, które zostały już naprawione, bo ja mam problem z "Ochotnik" (Ochotnicy) i "Pierwsze jednostki uderzeniowe" (Konnica)? Podzadania się niestety nie odblokowały.

polituli666
21.01.2013, 18:08
Witam
Ja mam również problem z ukończeniem paru zadań np.Tylko nie zapomnij , Optymalizacja znaczy zwycięstwo, Brak pszenicy dla koni.Parę dni temu był problem z zadaniem : Ważne drewno sosnowe nie mogło mi zaliczyć ale po paru dniach i konserwacji zostało zaliczone bez mojej ingerencji.

TuliaArgentis
22.01.2013, 09:29
witam, mi też Ochotnik: zadanie 'Ochotnicy' nie działa. trwa to już 3 dni... ale bedę cierpliwa :)

reddy
28.01.2013, 09:34
Witam. Ja z kolei mam problem z zadaniem Monety na ulicy - Specjalista znajduje 30 monet a nie jedną i zadanie wisi, że nie wspomnę o zadaniu z długimi łukami.

Jerry1981
28.01.2013, 12:07
jak specjalisa znajduje 30 monet powinno być ok, chyba że nie wysłałeś go na właściwe poszukiwania (krótkie / średnie / długie / bardzo długie - sprawdź które masz w treści zadania).
co do długich łuków - problem znany. być może zostanie naprawiony za 2 tygodnie :)