PDA

Zobacz pełną wersję : Tmnt

oswieecony
07.01.2013, 21:02
http://www.wiitalk.co.uk/wp-content/uploads/2009/02/tmnt_logo.jpg

Prowadzimy nabór:

Aktualnie od 30 levelu, mogą się zdarzyć wyjątki jeśli dany delikwent zaskoczy nas swoja osobowością ;)
Na obecną chwile oprócz posiadanego poziomu oraz sposobu bycia i aktywnego uczestnictwa w życiu gildii nie ma żadnych kryterium poboru.

Prośby o przyjęcie proszę wysyłać pod nick
oswieecony

Zapraszamy

jaco_j
07.03.2013, 11:43
dodatkowo oferujemy dobra zabawe jak i doradztwo jak stawiac budynki jak atakowac itp

Kriss80
07.03.2013, 11:46
Zapraszamy do zgranej ekipy, gdzie nie liczy się kto jaki ma poziom ale liczy się współpraca między graczami czy to w przygodach czy w gospodarce :)

oswieecony
14.07.2013, 22:25
" Pierwszego sierpnia odbedzie sie aktualizacja, jedną z funkcji, której dodanie było bardzo często sugerowane, była możliwość zmiany przywódcy gildii - w grze pojawią się dwie opcje związane właśnie z tym. Przywódca gildii będzie mógł zaproponować objęcie stanowiska innemu członkowi gildii (uwzględniając kolejność sukcesji). "

Majac na uwadze powyzsze chcialbym przekazac przywodztwo Gildii w odpowiedniejsze rece

Oto osoby przeze mnie rekomendowane do objecia funkcji Lidera Gildii

Jaco_j Kriss80 Licja

Chcialbym by glosowanie odbylo sie w jak najuczciwszy sposob azeby nie bylo posadzenia o matactwo dlatego proponuje by glosowanie odbylo sie dwojako
1. wyslanie do mnie listu
w temacie listu prosze wpisac LIDER i kto to ma byc
2. oraz potwierdzic swojego kandydata na stronie Gildii

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/27858-Tmnt

UWAGA w glosowaniu nie biora udzialu kandydaci oraz ja
Kandydat ma prawo do rezygnacji
Moja nazwijmy to abdykacja nie podlega dyskusji

qiud0
15.07.2013, 23:08
lider Licja bez urazy reszty Panów

jacekdntPinkie
16.08.2013, 13:34
Koleżanki, Koledzy

Pozwoliłem sobie napisać do was z powodu, który za chwilę Wam się wyjawi w sprawach organizacji naszej Gildii.

1. Zadania:
Każdy z graczy ma przydzielane zadania i ma obowiązek je wykonywać aby być członkiem zespołu jakim jest Gildia. Zadania dla Gildi iprzydzielane są codziennie więc i codziennie trzeba je wykonywać. Tolerowane jest i będzie, wykonanie zadania z opóźnieniem jednodniowym. Wielodniowe nieobecności są nieakceptowalne, nie tylko przez lidera Gildii ale przez współuczestników gry. To blokuje zadania wszystkim. Proszę więc o jak najbardziej rzetelne podejście do zadań. Jesli planuje ktoś kilkudniową nieobecnoś można wyjści z gildii i powrócić do niej - trzeba tylkoo tym powiedzieć i poprosićo przesłąnie zaproszenia. Gra poza Gildią też jest w pełni funkcjonalna i to jest zaecana metoda dla graczy nieregularnych i sporadycznie logujących się w ciągu tygodnia/miesiąca.
Czekamy na zakończenie zadań przez następujących graczy:
oświeecony
jaco_j
jacooooo
GAPAR
Rafau1908
kombinatorMAX
mag3355

Jak wiecie, niektórzy z nich są zablokowani i nie ukończą tych zadań z całą pewnością. Dziś brakuje 2 osób, aby zadania ruszyły postarajcie się zmotywować tych graczy jeśli się zalogują. Jeśli potrzebują pomocy - udzielcie im jej.

Czytelne dla mnie jest kto zadanie zrobił a kto nie - nie wysyłamy żadnych raportów, to nie jest już potrzebne. Jeśli zadania ruszą, pojawią się następne wiszące, proszę aby sprawnie je wykonywać.

2. Przewodnictwo Gildii
Jak wiecie lider oświeecony, zrzekł się przewodnictwa ale wybrany nowy lider opuścił Gildię z nieznanego mi powodu. Z pretendentów, którzy nie wygrali wyborów, jest z nami tylko Kriss80. Ostatecznie jednak oświeecony nie przekazał przewodnictwa, nic o tym nie wiem, LICJI, może więc jeśli się zaloguje uznać wybory za niebyłe i postąpić wedle uznania. Mamy jednak wolę graczy (z którymi rozmawiałem) aby nie iść w rozsypkę a kontynuować działalność w ramach jednej zwartej grupy. Czekamy więc na powrót LICJI i liczymy, że poprowadzi dalej Gildię. Czekamy też na powrót jaca i innych. Jeśli to okaże się niemożliwe z jakichś powodów musimy przeprowadzić zmiany, które przywrócą stan sterowalności naszej Gildii. Spróbuję zrobić to wcześniej, ale po 30 dniach nieaktywności oświeeconego, ja będę w stanie PRZEJĄĆ Gildię. Jak widzicie na zakładce członków Gildii są wykazani sukcesorzy, którzy mogą przejąć Gildię. Z jakichś powodów (prawdopodobnie jest to staż w Gildii) jestem pierwszym sukcesorem i mogę po oświeeconym, z powodu nieaktyności oraz jeśli ten zrezygnuje, przejąć Gildię. Jeśli tak się stanie to w krótkim czasie zorganizujemy wybory....wiem, wiem, w ostatnich wyborach padło zaledwie kilka głosów. Tym razem jeśli będę miał na to wpływ zrobimy to inaczej. Każdy członek Gildi będzie musiał oddać głos na wybranego kandydata lub oddać głos nieważny.... Ale o tym potem. Wierzę że sytuacja sie uspokoi, LICJA wróci i będzie dobrze.

3. Co dalej?
Róbmy zadania, róbmy przygody, bawmy się tym co mamy, w wolnej chwili a w pozostałym czasie wyjdźmy na słońce. Życie w realu jest ciekawsze.

Jeśli ktoś ma jakeiś ciekawe propozycje odnośnie tego co napisałem to proszę o prezentację poglądów na forum, tam też trafi ten list.

Pozdrawiam słonecznie

JacekDNTPinkie
Turtles[TMNT]

qiud0
25.08.2013, 18:04
la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la co byście się nie pozabijali niech Licja szaleje na królewiu :)

JulkaPrymulka
25.08.2013, 18:05
ja wole kriss80 na przywude

keypaul
25.08.2013, 18:18
ja zdecydowanie jestem za krissem

Hulito
25.08.2013, 19:38
Głosuję na Licje jako lidera gildii :)

jacekdntPinkie
25.08.2013, 22:06
Ja opowiadam się za Krissem.

SE84STI4N1978
25.08.2013, 22:13
Ja opowiadam się za Licją

zuber82
25.08.2013, 22:53
głosuje na Licje

jaco_j
25.08.2013, 22:56
a ja jestem neutralny dla mnie liczy się zgranie e nie wódz czy prawie wódz. Wodzem est ten naprawdę za kim ludzie pójdą. Siła jest w zgraniu a pojedynczo wszyscy jestesmy skazani na porażkę

Tajoslaw
25.08.2013, 22:56
jestem za Krisem ;)

JejPodlosc
25.08.2013, 23:02
A Jacek nie bierze udzialu? :)

LICJA
26.08.2013, 08:12
Jest remis i jak to sie mowi w pokerze BANKIERA STARSZE a ci co mieli sie wypowiedziec chyba sie wypowiedzieli widac wszystkim zaje... zalezy na Gildii
I tak jak Ci Krzysiek napisalem w liscie odchodze i przepraszam za zamieszanie i mam nadzieje ze bedzie wszystkim tu dobrze i milo sie bawilo
Robta co chceta

Selena250
26.08.2013, 09:18
Wstrzymuję się

jacekdntPinkie
26.08.2013, 14:04
O, dziękuję, to miłe. No wygląda na to że od tej chwili biorę udział.

mag3355
26.08.2013, 17:30
Licja

Kriss80
26.08.2013, 19:37
Daniel ale ja nie wiem o co to zamieszanie itd. ? Przychodzę z pracy Ty uciekasz jak "kot z podkulonym ogonem", jakby ktoś Ci krzywdę tu robił ? Sorki ale nie nadążam nad tym o co dokładnie Ci chodzi.
Tylko jedno pytanko co daje w tej grze bycie liderem ? NIC !!! i to wielkie nic bo przecież ani bonusów ani premek dla graczy itd.
Jest się bo jest :)
Ale skoro dla Ciebie liderstwo ważniejsze od koleżeństwa to cóż....życie.

Pozdrówki :)

ola_amp
26.08.2013, 23:20
Skoro ja też muszę, choć jestem tu krótko zagłosuję na Lidię.

LICJA
26.08.2013, 23:27
Był remis i jak to się mawia w pokerze Bankiera Starsze , po prostu przegrałem i tak jak ci pisałem w liście ze jak tak się stanie to wychodzę . Mam zgoła inne podejście do gildii i jej zadań jak Ty i wielu z was i powstał konflikt interesów . Miałem w zamiarach dołączyć ludzi z innej gildii, już były prowadzone rozmowy lecz zostały zerwane . Po co powiększać gildie jak się w niej nie robi zadań ani nic w kierunku ich odblokowania . Chyba zapomnieliście jak żeście się wściekali gdy system zblokował zadanka na ponad trzy miesiące i z jakim entuzjazmem je robiliście , do godz. 12- 13tej były zrobione i nie mogliście się doczekać następnych .
Sporo z was ma Piękne wyspy jak marzenie ale tez są i słabsze ba bardzo słabe dla których te monety są cenne bo mogą sobie np. premki 3ki kupić lub ciułać na coś konkretnego jak np geolog którego może kiedyś znowu dadzą
Jak ci pisałem nie zależy mi na koronie tylko chce by soj był należycie rządzony z naciskiem na zadania gildii i pomoc wtedy nikt nawet nie pomyśli by odejść .
Pomoc jest ale zadania i podejście do nich katastrofalne , ludzie chcą czerpać z gry ile się da każde możliwe bonusy a nie tylko latać na przygody.
Odnośnie koleżeństwa ono może być zawsze niezależnie czy się jest w gildii czy nie i na przygodę można polecieć będąc chociażby w znajomych

Szefie proszę me słowa wziąć pod rozwagę gdyż jak było widać w głosowaniu nie są tylko moimi a połowy Gildii a ci co na mnie głosowali doskonale wiedza o co i o kogo to zamieszanie

Pozdrawiam
Licja

Kiedy tak się stanie wrócę