PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy w kantorze sprzedaży

Peterus72
05.01.2013, 14:06
Korzystam z kilku slotów za monety w kantorze sprzedaży

Ostatnio wtopiłem kilka przygów, mapek a ostatnio 17 k marmuru . Często wybija że slot jest wolny, mimo że na nim jest ciągle oferta.
Składam ofertę i znika cały towar z oferty , którą składam . Żądam zwrotu utraconych rzeczy i naprawy tego błędu.

Sir_Anihilator
05.01.2013, 14:40
Czasami w handlu w zakładce sprzedaż niepoprawnie wyświetla się tabelka (zawsze jest pusta, nawet jeśli mamy wystawione oferty).
Jeśli nie widać kolumny "slot" to nawet nie ma co tworzyć oferty bo nie zostanie ona przyjęta (Czy surowce wtedy przepadają? Ja czegoś takiego nie zauważyłem).

Divenire
05.01.2013, 14:46
Peterus72 spokojnie towary wrócą po jakimś czasie. Też tak miałem ale wróciło wszytko po kilku godzinach :")

EX_Nyu
05.01.2013, 16:12
Peterus72 poproś kogoś ze znajomych, by sprawdził czy oferta widnieje na handlu. Sama miałam ten problem i myślałam że coś zniknęło, a okazało się że na handlu wisi. Tak jakby dwie oferty nałożyły się na siebie. Co ciekawsze - po anulowaniu tej widocznej, pojawia się ta druga :) i oczywiście, jako iż jest to błąd, zalecam zgłoszenie sprawy do supportu.

Pozdrawiam
MOD_Nyu

GWAREK125
05.01.2013, 19:12
Przed chwila po zaliczeniu zadania w magicznym pudełku po jego otwarciu dostałem przygode "z zaskoczenia" ktora wystawiłem na handlu za monety.Po kliknieciu i zatwierdzeniu transakcji na handlu nie wyświetliła mi sie oferta moja, przygoda znikneła z gwiazdki a monety też nie wpłyneły na moje konto

Kranderga
05.01.2013, 22:33
Większość tego typu problemów wynika ze złego ustawienia daty i czasu systemowego komputera.

Podkołdernik
06.01.2013, 01:14
Oferta wisi na handlu tańszym kosztem. Po prostu niewidoczna, więc na plus dla was.