Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem!!!!!!!!!!!!!!!!
Książe_Ciemności
03.01.2013, 22:45
Odwczoraj niemoe sie zalogowac do gry!
Bardzo prosze o pomoc!!!!
DevilMustDie
04.01.2013, 17:59
Mam od dzisiaj problemy z logowaniem też, kasowanie ( czyszczenie ) pamięci FF już nic nie daje ani CCleaner. To wina serwera !!! By nie móc się zalogować to jakaś paranoja ( MAM PRZYGODĘ AKTYWNA ! ! ! ), ile mam razy pisać do tego supportu
Czym więcej razy zdublujesz wiadomość wysłaną z formularza tym dłuższej bd czekał na odpowiedź, ponaglaj jak już na to potwierdzenie co na maila dostałeś
damtusie
04.01.2013, 18:24
witam, ja moge sie zalogowac ale nie wchodzi mi gra za to wyskakuje taki komunikat
Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu:
Twoja strefa została automatycznie zamknięta.
Proszę skontaktować się z działem wsparcia.
Bana dostałem? czy co? oczywiscie napisałem juz rano do suportu
DevilMustDie
04.01.2013, 20:32
Ja formularzu żadnego nie wypisywałem ani nie wysłałem, od razu meila do nich i powypisywane co i jak. Odpowiedz się dostanie w pon bo w weekendy nie pracują. A na jakim serwerze grasz ? Może trwają pracę i zamknięty serwer jest od jednego do trzech dni ; ) Chociaż powinni powiadomienie wysłać na meila chociażby. Jeżeli nie przyszło to powinno wszystko wrócić do normy w ciągu 24h ^ ^
EX_BOGVER
04.01.2013, 21:14
Czasami e-maile nie dochodzą na poczty onetu i Wirtualnej polski (wp ma blokadę z zewnętrznych serwisów i portali)
Najszybciej i najpewniej poczty trafiają na gmail.
Sprawdź w spamie na skrzynce, co do takich rzeczy to interia nie gmail jest najlepszy. Gmail też usuwa, interia czasami do spamu zaliczy, ale nie usunie!
Divenire
04.01.2013, 21:39
na o2.pl jest dobra poczta. Do spamu nie dodaje ani nie usuwa. A zalogować się czasami nie da. tez tak miałem przez jakiś czas ale to przeszło. Miej nadzieje ze tobie też przejdzie ./
Książe_Ciemności
04.01.2013, 23:49
dostalem odpowiedz o suuportu ze maja tyle zggloszes ze zajma sie kiedy tylko beda mogli, to zenada. Mam przygode rozpoczeta a wlasciwie juz nie bo 3 dzien nie moge sie zalogowac a oni zlewaj mnie!!!!!!!!!!!!!1
wkurza mnie to coraz bardziej!!!!!!!!!!!!!
Jerry1981
05.01.2013, 00:33
to nie olewka, to rzeczywistość :)
3 dni to szybko w ich przypadku... zawsze jak naprawią możesz ubiegać się o odszkodowanie :)
Książe_Ciemności
05.01.2013, 12:37
O jakim odszkodowaniu mowisz?
ChubbChubbs2012
05.01.2013, 12:52
może się ubiegać jak ja w przypadku problemów . W listopadzie napisałem meila i w przeprosiny odstałem 75 klejnotóww i 100monet ;-)
Za faktyczny problem.
@Edit Bogver : parę rad na przyszłość :
1. znaki interpunkcyjne nie gryzą
2. Literki: "ą","ć","ź","ż","ł","ó" etc również są mile widziane.
dostalem odpowiedz o suuportu ze maja tyle zggloszes ze zajma sie kiedy tylko beda mogli, to zenada. Mam przygode rozpoczeta a wlasciwie juz nie bo 3 dzien nie moge sie zalogowac a oni zlewaj mnie!!!!!!!!!!!!!1
Ja mam duzo wiekszy problem, mam zablokowana wyspe - "obszar serwera uszkodzony" od zeszłego piątku - czyli od 8 DNI nie moge sie dostac na wyspe.
Napisalem juz kilka ticketow zero reakcji, nawet prosbe do BB_Xaar - nie raczyl nawet odpowiedziec - jestem liderem duzej gildii na Czarcim Gaju , zainwestowalem w gre sporo realnych pieniedzy i obecnie spotykajac sie z taka ignorancja zastanawiam sie nad zrezygnowaniem z seo - rozumiem gra jest w fazie BETA i jest niby darmowa - z drugiej jednak strony ktos kto cos sprzedaje za realne pieniadze (klejnoty,startery) powinien to powaznie supportowac - kazda sprzedaż powinna miec mozliwosc rzetelnej reklamacji......
Obecnie jest weekend wiec nikt nie pracuje i zaczynam watpic czy w poniedzialek - 10 dzien bez dostepu do gry cos ruszy - pewnie problem ich przerosł i nie maja nawet odwagi czy checi odpisac . Brak słow - załuje na ta chwile ze tyle czasu i pasji moze posc na marne.
Moze ktorys z modów na forum bedzie mial odwage cokolwiek napisac i wytlumaczyc sytuacje, w co jedna szczerze watpie.
Książe_Ciemności
06.01.2013, 00:05
Masz racje zdzam sie z Toba!!!!
Daj znac jak Ci sie cos uda wywalczyc. Ja sie odezwe jesli mi cos sie uda.
Kurcze ja tez troszke wydalem realnyc pieniedzy i szlag mnie trafia!
Queen_Miracle
06.01.2013, 13:04
Płaczesz o 3 dni a ja od ponad miesiąca nie mam dostępu do konta i support odpisał mi że muszę czekać ;/
nie mogłem się zalogowac zero reakcji oczywiście i na ten sam meil i to samo hasło założyłem 2 konto i gram od zera a miałem 27lv ?weewaliłem z 40 zł i co? konto znikneło teraz mam tylko inną nazwę użytkownika!!!
Książe_Ciemności
06.01.2013, 14:15
nio to ja mam 34 level i mysle ze wydalem 10 razy tyle:-(
ale jesli kolea czeka ponad miesiac to tojes skandal
powinni zwracac pieniadze skoro cos sprzedaja powinna byc od teo reklamacja!!!!!!!!
DevilMustDie
06.01.2013, 18:00
Ja mam 35 lvl i blisko do 36. Kolejny dzień nie mogę się zalogować, zainstalowałem kilka nowych przeglądarek i dało to efekt taki że z trudem udało mi się zalogować na 3 godz, ale co z tego skoro drugi dzień nie widzę nawet wyspy bo ładowanie na ubisoft stoi albo przy mikołaju. Jestem ciekaw jak długo to potrwa, drugi tydzień ?
ja po wpisaniu tego samego hasła i meila gram od nowa na innym serwerze pod innym nikem tamto konto po prostu przepadło? z suportu zero odpowiedzi
Książe_Ciemności
06.01.2013, 21:29
Kurcze nie mozemy im na to pozwolic!!!
tam jest nasz czas i pieniadze!!!
Gralem juz w kilka gier online ale takiej parodii to jeszcze nie widzialem!!!!
LoveAngel
07.01.2013, 11:17
ja też nie mogę się zalogować. gdy próbuje przejść na swoją mapkę gry to mnie cofa do strony głównej. wyskakuje komunikat, że trzeba odświeżyć grę. robie to a potem i tak jest ten sam problem. już wcześniej tak miałam ale po pół godzinie wszystko wracało do normy i można było normalnie grać. teraz czekam już godzinę a tutaj ciągle nic... nadal nie mogę się zalogować. ale mam nadzieję, że niedługo wejdę bo mam przygodę do ukończenia.
DevilMustDie
07.01.2013, 13:02
Dzisiaj mogłem się zalogować o dziwo, od razu co zrobiłem to napisałem na czat gildii że mam problemy z logowaniem i ledwo co nadążam przez to misje gildyjne zaliczać, a Lider na to że też miał ten sam problem kiedyś z logowanie i powiedział mi bym zmienił hasło. "Ktoś pięciokrotnie w ciągu 15 minut próbował zalogować się na Twoje konto na The Settlers Online.Możliwość logowania dla tej osoby została zablokowana na kolejne 15 minut".
Zrobiłem tak jak powiedział, jak narazie już trzeci razy podrząd mogłem się zalogować bez problemu, mam nadzieję że tak zostanie ; )
Książe_Ciemności
07.01.2013, 16:06
Super, ja niestety dalej mam lipe:-(
A suuport milczy!
mam dosc:-(
Lidia19767
07.01.2013, 22:56
Ja dzisiaj od godziny nie moge sie zalogować. Mam informację że błąd serewa i mnie wyrzuca. Czy tez macie problemy?:)
EX_BOGVER
07.01.2013, 23:05
Ja zmieniłem przeglądarkę z opery na najnowszego CHROME. Wszystkie problemy się skończyły :)
LoveAngel
08.01.2013, 10:55
Lidia19767 ja miałam dokładnie ten sam problem. ale mi po kilku godzinach się to naprawiło. wczoraj napisalam do supportu i o dziwo odpisali mi po godzinie...
Queen_Miracle
08.01.2013, 11:34
No tak support mówił, że po przerwie technicznej będę już miała dostęp do konta - już druga przerwa techniczna od tej informacji a tak jak nie miałam dostępu do konta tak nie mam. Support od tygodnia milczy a ja już ponad miesiąc jestem odcięta od gry...... to są chyba jakieś żarty.
Książe_Ciemności
08.01.2013, 12:51
Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwila poraz pierwszy od tygodnia sie zalogowalem!
Teraz napisalem reklamacje o zwrotg poniesinych strat, zobaczymy jak na to zareaguja, jesli nic nie zrobia koncze grac na tej parodii gry:-(
Mam komunikat " Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystapił bład. Prosimy spróbowac ponownie". O co chodzi ???? Wysłałam info i teraz czekam, tylko mam pytanko ? jak długo mam czekać, dzien, dwa czy dwa tygodnie a może więcej ?? :(
Książe_Ciemności
09.01.2013, 09:44
ja czekalaem tydzien, ale sa i tacy co czekaja miesiac:-(
bzduuuuuura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AndyKozakow
09.01.2013, 11:18
Nudzi Ci się bo nie możesz się zalogować to proponuje dokładnie policzyć ile jesteś stratny surowców na tej przygodzie plus w ramach rekompensaty napisz im że chcesz najlepszego dropa z tej przygody. Podaj dokładnie co chcesz z dropa.
Potem zrób arkusz w excelu i policz dokładnie ile dziennie tracisz na złożach, produkcji wszystkiego na całej mapie.
Policz potem ile przez te dni straciłeś i wyślij im dokładną rozpiskę ile mają oddać.
Na koniec napisz że Twoje nerwy które straciłeś wyceniasz na ....k granitu i że byłby miło żeby w trosce o zdrowie klienta i dobre imię ubisoftu przelali te wszystkie surowce na Twoje konto :)
Podejdź do tego profesjonalnie i nie daj się ponieść emocjom:P
vonMarkovitz
15.01.2013, 00:32
Ja się wcale nie denerwuję. Jestem totalnie wyluzowanym kwiatkiem na piaszczystej, słonecznej plaży. Nic mnie nie obchodzi brak możliwości wejścia do gry. Ommmmm...
Mihau_Alu
17.01.2013, 15:47
Logowanie nie działa, wywala komunikat: "Połączenie nie powiodło się" i tak od rana. Gratuluję zakonczenia przerwy konserwacyjnej, zdzialala wiele :)
Przerwy konserwacyjnej nie było.
Mihau_Alu
17.01.2013, 16:29
Przerwy konserwacyjnej nie było.
Tego nie wiem. W każdym razie wczoraj mogłem się zalogować, a dzisiaj już nie.
Divenire
19.01.2013, 10:23
Chyba juz wiem czemu sa te problemy z logowaniem. Własnie przed chwilką po 4 dniach nie obecności zobaczyłem ze mam zle ustawioną date na kompie. Ustawiłem i nagle zadziałało. Być może to ma cos ze soboą wspolnego.
Gabrysiuleńka
19.01.2013, 11:30
Aja od 4 dni nic.Aktywna przygoda,kopalnie pewnie padły,zzboża też,co jest z tą grą?
Sam_O_tnosc
19.01.2013, 13:35
tak... niebieskie tlo logowania od rana... hmm, w sumie to tylko gra, ale bez premii, cala gospodarka padnie... nie wesolo po poprawkach.. moze wlasnie "naprawili mi uszkodzony obszar" ... i stad takie problemy ... jutro moze, bedzie lepiej... w koncu naprawiaja te strefy codziennie okolo 2 ...
Ps.: czyszczone ciasteczka itp.. sprawdzane na 3 przegladarkach, laptopie i komputerze.. wszedzie to samo:)
Gabrysiuleńka
19.01.2013, 14:52
U mnie to samo.A nikt nie zwróci mi utraconej przygody,padniętych kopalń...Też sprawdzałem na kilku przeglądarkach i na dwóch kompach.
maretsky
19.01.2013, 16:12
a ja nie mogę się zalogować z laptopa, na stacjonarnym jest ok. jak nacisnę GRAJ to mam biały ekran i pozamiatane. myślę że to problem flasha ale jak go naprawić nie mam pojęcia. Po reinstalacji Flasha mogę odpalić na IE, ale jak zamknę to znów to samo co poprzednio, na mozilli ani na chrome nie działa również, co jest do .... nędzy