Zobacz pełną wersję : problem z logowaniem
Witam,
mam problem z zalogowaniem się od wczoraj do gry na laptopie - lacze sie z netem przez telefon.
Ladowanie wiesza sie na koniec drugiej strony logowania - tej z mikołajem. Ładuje się pasek do końca i tak wisi i wisi bez końca.
Ktoś wie co może być nie tak? 5h wcześniej ten sam laptop w tej samej konfiguracji działał bez problemu.
EX_Zakrecony
24.12.2012, 11:15
Prawdopodobnie wina internetu, mam tak samo jak łączę się przez telefon i przekroczę pakiet (prędkość zwalnia) ale pomimo że połączenie jest to nie chce się połączyć. Ewentualnie spróbować wyczyścić dane przeglądarki lub zmienić na inną i zobaczyć czy jest tak samo.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
z 10GB limitu zgodnie z telefonem wykorzystałem 700 MB, także powinno jeszcze śmigać. Inne strony zasuwają bez problemu. Prędkość jest naprawdę dobra.
Zmieniłem telefon na drugi - tam limit nie ruszony praktycznie i jest to samo.
Komputer restartowany już kilka razy i dalej to samo. Przez 5h laptopem bawiła się żona i znów wszystko na nią :)
Divenire
24.12.2012, 21:37
spróbuj z inną przeglądarką. Settlersi najlepiej chodzą na Mozilli.
No ja własnie korzystam z internetu na komputerze stacjonarnym z jakiejś zabitej dechami wsi i też mam ten problem. Internet jako tako chodzi ale settlersi nie ładują się aż do drugiego paska, wiec wydaje mi sie ze gra ma jakies minimalne wymagania co do przesyłu danych.
na FF czesto Flash sie sypie, za to na chrome zjada wyrazy jak sie używa polskiego znaku ą
Thorga_Eza
27.12.2012, 13:19
gra sie definitywnie wiesza na ekranie z grubawym mikolajem hehe