PDA

Zobacz pełną wersję : Brak możliwości realizowania zadań

rudaruska
20.12.2012, 21:21
Od kilku dni nie mogę realizować zadań (głównych, pobocznych, dziennych). Mimo tego, że je wykonuję bądź się "wykupuję" diamentami - w wykazie nic się nie zmienia. Jakbym nie podjęła się ich realizacji. Wysłałam wiadomość do pomocy technicznej i d***. Miał ktoś z Was też taki problem?

Fleotria
20.12.2012, 21:45
Poradze tylko jedno nie marnuj diamentow, szkoda pasc gre który jest pełna błedów.
I nawet nie oferuje sprawnej pomocy suportu...

Szczur14
20.12.2012, 22:42
Co zrobić jak jedna osoba w gildii nie kończy zadania gildyjnego przez co nie pojawiają się kolejne? Nie wiem która to osoba, a nowi członkowie do póki zadania nie zostanie ukończone nie widzą ich...

Kranderga
20.12.2012, 23:51
Zadanie musi zrobić 80% tych, którzy je dostali, więc zawsze to są co najmniej dwie osoby.

Takie zadanie "wiszące" szef gildii może skasować.

Gizm0l
21.12.2012, 08:54
Szczur14 jeśli wiesz kto to wyrzucić taką osobę zostaje i aktywną w jej miejsce dać co zadanie wykona i bd wykonywać! Rozwiązanie jest proste jak widać. Drugie rozwiązanie jak nie wiesz kto to poproś o meldowanie wykonania na PW poprzez wiadomość!

piter1re
21.12.2012, 10:24
witam mam wielką prośbe czy moglibyscie usunąć zadanie więcej włości ja mam już wszustkie odkryte i tego zadania mi już nie zaliczy z góry dziękuje

Gizm0l
21.12.2012, 10:57
Eh nie Ty tylko masz ten problem, rozwiązanie ponoć już jest tylko czekać aż je wprowadzą do gry!

e-rick
21.12.2012, 17:45
Podnoszę poziom magazynu produktów i przez 7 dni nie mogę tam nic robić a tutaj jak na złość,system wybiera mi zadania gildijne typu,wyprodukuj złoty kufel czy miecze z rusztowań,masakra.Koledzy z gildii nic nie mówią ale jest to wkurzające.Poradźcie jak można sobie z tym poradzić ?

JackInTheBox
21.12.2012, 17:59
Zacisnąć poślady i czekać Eryku... albo na tydzień wyjść z gildii co by nie blokować kompanów :)

Mikafi
31.12.2012, 01:37
To ja mam taki problem - może ktoś już go rozwiązał:

W zadaniach głównych: Podstawy poszukiwacza przygód
mam zablokowane (kłódka) 3 zadania (pozostałe w tej zakładce są już zaliczone):
1) Wyszukiwanie przygód - odblokowanie dla poziomu gracza 26 - 37
2) Trudniejsze przygody - odblokowanie dla poziomu gracza 36 - 37
3) Rekrutacja następnych odkrywców - odblokowanie dla poziomu gracza 37

Tylko, że ja ostatnio przeskoczyłam z poziomu 39 na 40 - czy mam rozumieć że to zadanie nie da się już wykonać?

Żydzio
31.12.2012, 02:45
Na te chwile nie da sie wykonać , musisz czekac na patcha w ktorym to naprawią..
Ja mam podobny problem i wielu wielu graczy :d

Mikafi
31.12.2012, 13:16
Właśnie doczytałam na innym wątku że ma być łatka, która ma to naprawić i że na testowy już działa... czyżby???
HAHAHA
Jak ona tak działa to nie oczekujcie zbyt wiele, bo na testowym nadal mam zablokowane zadania o zwalczeniu bandytów na wyspie pomimo, że cała wyspa od dawna jest juz podbita i mam 49 lvl
Sorki jeśli rozwiałam czyjeś nadzieje na poprawę

Malami111
04.01.2013, 17:50
Makafi mam to samo od dłuzszego czasu ,zgłosiłam problem ,,lecz poprawy i reakcji brak ,zadania z kłódkami z 26lvl ,ja jestem na 40lvl.Paranoja i zero reakcji choć zgłosiłam problem juz jakiś czas temu.