PDA

Zobacz pełną wersję : Nowy poziom - brak nagrody

Tsumetai
20.12.2012, 15:58
Kiedy nie jestem zalogowana i zdobywam w tym czasie nowy poziom, to po zalogowaniu nie ma nawet żadnej wiadomości na ten temat, ani żadnych premii/prezentów. Tak zdarzyło się już dwa razy. Co z tym zrobić, czy ktoś jeszcze miał taki problem?

zwolk
20.12.2012, 16:09
A jak to się robi żeby nie będąc zalogowanym zdobywać nowy poziom? Przecież zdobywać potrzebne do awansu PD można tylko aktywnie grając.

Tsumetai
20.12.2012, 18:37
Niekoniecznie, bo do nowego poziomu zostało mi 100 PD i miałam zadanie zebrania pewnej ilości wędlin, które zbierają się bez mojego udziału (nie muszę być zalogowana). Później się zalogowałam powtórnie i zdążyłam wskoczyć na nowy poziom ( nie będąc zalogowana).

PD masz za ukończenie niektórych questów i za toczenie walk. Nie trzeba być ciągle online, żeby ukończyć budowy, by magazynować surowce itp

Stan58
20.12.2012, 19:12
Niekoniecznie, bo do nowego poziomu zostało mi 100 PD i miałam zadanie zebrania pewnej ilości wędlin, które zbierają się bez mojego udziału (nie muszę być zalogowana). Później się zalogowałam powtórnie i zdążyłam wskoczyć na nowy poziom ( nie będąc zalogowana).

PD masz za ukończenie niektórych questów i za toczenie walk. Nie trzeba być ciągle online, żeby ukończyć budowy, by magazynować surowce itp

Nie masz racji. Zadanie zostało wykonane, ale po zalogowaniu musiałaś je zatwierdzić, i dopiero wtedy otrzymujesz PD i zdobywasz nowy poziom.

Tsumetai
20.12.2012, 19:35
fakt, wykonane zadanie trzeba zatwierdzić, ale mimo wszystko przed wylogowaniem miałam jeszcze poziom 25, a tuż po powtórnym zalogowaniu już 26. A zadania po prostu nie było.

zwolk
21.12.2012, 01:29
Zadania się same nie kończą, wymagane jest zatwierdzenie. W takie cuda nikt nie uwierzy.
A jak masz dzieci, to ich dobrze przepytaj czy Ci czasem któreś nie kliknęło :) Moja pierwsza przygoda KŚ zakończyła się bardzo szybko jak mi się córka zaczęła uczyć grać w TSO od anulowania przygód :)

Tsumetai
21.12.2012, 21:20
Zadania się same nie kończą, wymagane jest zatwierdzenie. W takie cuda nikt nie uwierzy.
A jak masz dzieci, to ich dobrze przepytaj czy Ci czasem któreś nie kliknęło :) Moja pierwsza przygoda KŚ zakończyła się bardzo szybko jak mi się córka zaczęła uczyć grać w TSO od anulowania przygód :)

Nie ;) Dzieci jeszcze za małe :), a problem sam się rozwiązał, bo dzisiaj w wiadomości przyszły mi nagrody za te dwa poziomy, coś się musiało zawiesić, czy nie wiem co jeszcze. W wiadomości napisane było "nagroda za wykonane zadania". A potem mignęło mi to okienko "nowy poziom" :) Dziwne, ale najważniejsze, że po problemie i nie musiałam pisać do supportu, bo chyba by mnie zjedli -_-