Zobacz pełną wersję : Znowu nie mozna handlowac KS :)
znaczy ofki kupna nie da sie zrobić. :P
Ponieważ event się zakończył, a wraz z wyłączeniem wydarzenia zablokowali możliwość handlu.
a jak sie pozbyc tych przygód? nie mam zamiaru ich robic
a sprzedaz to nie handel??? sprzedac moge a kupic nie??? ale jak sprzedaje to jest tez ktos kto tam kupuje. Mowisz ze to ma sens??? hmmm, moze - ja tego nie kminie.
Divenire
19.12.2012, 22:03
Kor4lka jest takie cos jak krzyżyk na ikonce przygody, dokladnie w prawym górnym rogu. Jeżeli nie ma to poprostu zacznij tą przygode i zakończ od razu.
Kor4lka, skoro można wystawić ofertę sprzedaży to wystaw, a nuż znajdzie się jakiś wielbiciel barszczyku który to kupi :D Wysokie levele raczej nie narzekają na tą przygodę - stosunkowo małe straty zwłaszcza jak ktoś ma weterana, jedynie czasochłonność może powstrzymywać, ale jak się komuś nie spieszy... :)
Mam weterana, ale to czerwone mnie dobija - PD nie warte kosztów za okulistę :P
Divenire, dzięki :) Zapomniałam o tak banalnym rozwiązaniu :P Ja zawsze mam opór przed anulowaniem tego co zaczęłam, ale jeśli się nie sprzedadzą, to tak zrobię :)
Dokładnie o to chodzi! mam weteranka..i nie mowie ze teraz...ale za jakis czas z checią bym sobie jeszcze robił ją zrobił (na razie mam dosc:) )
Kupie sobie - pomyslałem, bo ceny na handlu sa z sufitu. Próbuje ofke kupna wystawic..a tu zonk. Sprzedac sie da...kupić juz nie. Po konserwie to naprawią....znowu pomyslałem...no i znowu zonk. Sądze ze tak ma byc Z wszystkimi przygodami mozna robić wszystko za wyjatkiem kupna KS. Dziwne podejscie BB, myslałem ze to bug. Z drugiej strony jak sie zastanowie...to pzreciez nikt w temacie nie napisał "o problemie wiemy - zgłoszone wyżej" więc dlaczego myslałem ze to bug??
Sorry za zamieszanie
P.S.
Z drugiej strony jak odroznic buga..od zamierzonego działania programistów?? W tej grze to ciezkie zadanie.
Pozdro all