PDA

Zobacz pełną wersję : nie dostałem zakupionych diamentów !!

robert_21
18.12.2012, 19:50
Witam
jak w temacie zakupiłem diamenty za 40 zł za pomocą przelewy24 pisałem do nich e-mail i odp. mi że z ich strony wszystko ok.
Nie dostałem żadnego e-maila z kodem do diamentów.
w jaki sposób te diamenty mają się w ogóle znaleźć na moim koncie setllers czy dostaję e-maila z kodem ?

wysłałem zapytanie formularz kontaktowy - jak długo czeka się na odpowiedź wie ktoś ?
pozdrawiam

Fleotria
18.12.2012, 21:09
A jak dawno kupiłeś?? juz był taki temat na forum, trzeba czasami troche poczekac.

robert_21
18.12.2012, 22:07
z 9h temu kupiłem

Fleotria
19.12.2012, 11:48
Jak diamenty nie pojawią sie w cigu 24h to pisz do suportu. Druga sprawa że jak ja płacilam przelewem to nie dostawałam żadnego kodu, tylko okienko że transakcja przeprowadzona prawidlowo czy cos takiego i potem powrot do partnera. W wiadomosciach w grze pojawia sie info o zakupionych diamentach i zostaje doliczona zakupiona ilosc do konta.

Pirotechnic
19.12.2012, 23:11
Po zakupie przez przelew24 sprawdź po pierwsze czy wyszedł przelew z banku twojego - czy jest oczekujący
Po drugie, numer transakcji , szczegóły itp podajesz do supportu po 24h jeśli ci klejnoty się nie pojawią. czasami banki mają tak, że szlifują naszą gotówką dłużej :P