PDA

Zobacz pełną wersję : Artezyjska studnia

SciReS
18.12.2012, 10:14
Witam, mam problem podczas jednego z beta testów dostałem w nagrodę artezyjską studnię. Do tej porty gdy tylko się wyczerpała pojawiała się w menu gwiazdy. Ale dzisiaj się już nie pojawiła. Czy ktoś wie jak ją przywrócić ?

Gizm0l
18.12.2012, 10:17
Po pierwsze nie dubluj tematów, a po drugie spójrz do tematu owego, tam jest wszystko wyjaśnione i powiedziane dlaczego tak jest, a nie inaczej!

set2g
18.12.2012, 10:23
jakakolwiek pojawiająca sie w gwieździe była zbugowana, wiec to naprawili i juz sie nie pojawia :/

zwolk
18.12.2012, 11:00
Zbugowana czy nie, wyraźnie była oznaczona jako budynek "premium" z żółtą gwiazdką a po najechaniu narzędziem do wyburzania pojawiała się informacja że po wyburzeniu wróci do menu gwiazdy. Tak więc było to celowo zrobione w ten sposób bo raczej ciężko się aż tak pomylić w kodowaniu. Widocznie ktoś z BB doszedł do wniosku że taka dostępność studni artezyjskich może negatywnie wpłynąć na sprzedaż młynów wodnych, bo jak by nie patrzeć wracająca studnia nie była aż tak problematyczna do ponownego postawienia bo ani nie kosztowała ani nie zajmowała kolejki budowania.

set2g
18.12.2012, 12:01
Kiedyś już było to samo, puki ludzie tego nie rozpowiedzieli i nie zaczęli masowo robić wątków na forum ze studnia wraca, każdy sobie spokojnie grał a studnia wracała, ale to zwróciło uwagę BB i "naprawili", teraz tez było wszystko ok, puki nie zaczęły się pytania na forum. Wiec można podziękować autorom tematów.

Zazuzizazuza
18.12.2012, 13:36
Tak naprawiają szybko to co im szkodzi, ale to co nam utrudnia gre to jakoś sie nie spieszą. Normalka.

EX_Zakrecony
18.12.2012, 14:44
Zazuzizazuza: nie wiem czy pamiętasz sytuacje podwójnych dosypek - błąd był bardzo długo dostępny jeśli dobrze pamiętam to z 4 miesiące co najmniej (chyba nawet dłużej), studnia za testy też kilka miesięcy była tak dostępna więc raczej nie ma tu co mówić o szybkim łataniu.

Pozdrawiam
Mod zakrecony

Jerry1981
18.12.2012, 20:54
@zwolk po wyburzeniu może i wraca, ale po wyczerpaniu się złoża już nie