Zobacz pełną wersję : Pakiet medyczny - problem
Witam,
otóż dostałem zadanie "generał został pokonany" i otrzymałem pakiet medyczny do wykorzystania. Pakiet wykorzystałem na przygodzie, a zadanie wisi nie zaliczone.
Jeżeli można było wykorzystać go TYLKO na wyspie, to czemu nie ma o tym żadnej wzmianki?
No chyba, że jest to kolejny buggggg..
A! i jako, że jest to zadanie główne, nie da rady go usunąć ;)
TheArkady
18.12.2012, 09:48
mam ten sam problem, co administratorzy na to..?
jeszcze nie wiem,
czekam na odpowiedź, albo tutaj, albo na maila (jak dojdzie, to wkleję)
bzykuszka
19.12.2012, 08:12
u mnie to samo
Mizferac
19.12.2012, 11:25
Mam to samo, juz kilka tygodni temu pisalem do supportu i zero odpowiedzi.
hmmm.. to może tak:
MODzie wielki,
MODzie złoty,
zagoń support
do roboty..? ;D
witam i co wiadomo coś odnośnie tego pakietu medycznego ? Bo ja np wcale go nie dostałem a zadanie jak wisiało tak wisi :)
Jerry1981
02.01.2013, 21:47
poczekajcie 8ego jest konserwa usuwająca event świąteczny z gry to może i z tymi zadaniami coś poradzą... pakiet medyczny to o tyle niewypał, że wprowadzili go do zadan, ale nie wszedł do sklepu ani nic, więc pewnie stąd problem... jak sięda to róbcie pozostałe zadania i uzbrojcie się w cierpliwość
Mordocheus
02.01.2013, 23:01
W tym zadaniu pakiet medyczny wykorzystałem na swojej wyspie i OK - zaliczony.
no ok wykorzystałeś bo dostałeś, a jak ja nie dostałem to zadanie mi "wisi" i nie można go zakończyć
Polishmi
05.01.2013, 18:45
ja mam też ten problem. uzyłem go(pakiet madyczny) na przygodzie ale nie zaliczyło zadania ;/
Tak jak pisze Jerry,
może po dzisiejszej konserwie coś się zmieni (oby nie tylko to, bo akcja przygarnij zielonego kropka zrzesza coraz to więcej ludzi ;), może zadanie zniknie, może pakiet pojawi się w sklepie, może zostanie tak, jak jest, a coś innego szlag trafi ;P
Się okaże.
(bo na dodatkowy pakiet na zaliczenie zadania bym nie liczył -> Beta - tłumaczenie in Bearbeitung :P)
A! support dalej milczy..