PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Monety Gildii

Jony-21
14.12.2012, 21:48
Moja propozycja to taka aby za monety Gildii dodana została możliwość kupienia certyfikatu członkostwa Gildii bo jedyna sensowna opcja do tej pory jest to tylko geolog reszta to wiecie:)
zapraszam do dyskusji nad tą opcją

k8mlc
14.12.2012, 22:38
Ja jestem jak najbardziej za, po zakupie geologa monety gildii tracą całkowicie swoją wartość i stają się bezużyteczne. Rozwiązanie kolegi przywróciłoby je "do łask" i wszystko co związane z gildią pozostałoby w gildii:)

Piwonia
14.12.2012, 22:56
Też jestem za. W sumie obiecywano rozszerzyć ofertę za monety i najwyższy czas.

ToRsTeN
15.12.2012, 02:47
ktoś kupił za monety gildyjne geologa?
4000 monet gildyjnych gdzie żeby zaliczyć 1 misje to trzeba wpierw wydać 100-300 monet np wózki więc to od 4-12k monet a geologa można kupić za 1,5-2k monet od innego gracza w formie prezentu.

Po za tym rozleciało się wiele gildii przez sztuczne zachęcanie do musowego wykonywania a nie wszystkim to potrzebne. Kompletnie nieprzemyślane.

Gizm0l
15.12.2012, 13:55
Ja bym dodał możliwość kupna weteran choćby nawet tego gienka co się szybciej leczy, pozostałe opcje są słabe, raptem 6 rzeczy można kupić za monety gildyjne. Geologa to wolę za monety zwykłe kupić w tawernie
P.S. ToRsTeN wiele gildii nie popiera opłat za przystąpienie do gildii!

Piwonia
15.12.2012, 16:27
Weterana pewnie nie dadzą, ale faktycznie mogliby dać inne osoby.
Gizm0l w tawernie można kupić jedynie 3 geologów, nie wiem ile czasu grasz, ale ja mam całą wyspę podbitą wszystkich 3 geologów z tawerny i jednego szybkiego za klejnoty i bardzo chętnie kupię tego za monety gildii, bo czasem brak mi kolejnego geologa.

set2g
15.12.2012, 16:40
Pierwotna wersja marketu gildii była jeszcze gorsza niż obecnie, co zostało totalnie zjechane i trochę poprawili, ale jedynie troszkę, ale padło zdanie że będzie rotacja przedmiotów. Tak wiec kto wie może będzie cos bardziej godnego uwagi (ale o wetu raczej nie ma co myśleć) w przyszłości.

Pirotechnic
15.12.2012, 20:37
Ja dałem lepszą propozycję i w mojej były właśnie surowiec, który będzie wykorzystywany na rzecz budowania lepszej i potężniejszej gildii.

Np zbierasz monety gildii - możesz je wykorzystać jak obecnie lub wpłacić na konto gildii.
Przywódca ma prawo wykupić np upgrade ważny dla całej gildii - tzw. drzewko techniczne

Za każdym razem zaczyna 1% i kolejny poziom dodaje 1% następny :)
Sporo tego było i fajnie by działało, wprowadzili wersje okrojoną o 80%