PDA

Zobacz pełną wersję : Podziękowania za pomoc przy KŚ

Braindamage
14.12.2012, 11:14
Podziękowania za bezinteresowną pomoc przy wykonywaniu przygód Koniec Świata. Poniżej wymienieni gracze przekazali mi mapy i surowce bym mógł robić przygody dla podniesienia pozycji w walce o 1 miejsce evencie.

Bartomomeo03
FishKillerXD
sir12
Paluszek50
roza_czerni
Erasjo
simiras
jula88
Skrzydlo
Camelia
SZOGUN77
KFilipiak
fannie_flagg
Lavviina
RumcajsPL
jamesbs
pepe67
milka2111
PolkaGalopka
rogaty-
LilkaCristal
Napitkowar
trezorb
dora4467
Malami111
romanow1
Lowenna
Rafcio1968
slatro
Sarr
marlla

Mam nadzieję, że inni gracze pójdą w ich ślady i pomogą osobom robiącym KŚ dla całego serwera..

Pozdrawiam

KCPR
14.12.2012, 12:41
Przy okazji należy skarcić handlarzy przygodami, kuszami itp. za "bardzo niskie ceny"
tych o to przedmiotów, są tak niskie, że
większość graczy wydaje krocie na to wszystko

pepe67
19.12.2012, 00:17
Udało się nam osiągnąć połowę naszego celu, mamy 100%, jednak chcieliśmy 150%, co niestety się nie udało. Szkoda, że nie wszyscy zmobilizowali się do chociaż pomocy surowcowej, mimo to było nas tyle by osiągnąć jeden z celów. Szkoda, że ktoś przekonywał wszystkich, że istnieje bug, a niektórzy chcieli go zastosować, co pewnie obniżyło nasze statystyki (gdyby wszyscy robili całe bylibyśmy teraz blisko 150%).
Starałem się robić to co mogłem, wyczyściłem niejeden raz całe magazyny, głównie z chleba. Pomogłem wielu osobom nie jestem w stanie ich tutaj wszystkich wymienić, ale to właśnie Oni mieli największy wkład w ten wynik! Dzięki wam wszystkim jeszcze raz!

(nie żalę się, że wydałem dużo surowców bo to tylko gra, lecz jest mi przykro, że nasz serwer nie był wystarczająco zgrany)