Zobacz pełną wersję : 13 dni - brak odpowiedzi od Supportu - ile jeszcze?!
Jak długo można czekać na odpowiedź od Supportu? To już jest paranoja! 13 dni i zero kontaktu! Dostałem perma zaraz po jedynej wiadomości jaką zamieściłem na globalu:
"MOD_SALT - kazano mi przekazać, że jesteś niegrzeczny i dajesz bany za
byle co, za to, że ktoś zwraca uwagę, że w nieodpowiednich miejscach
papla się o byle czym i nikt tego nie pilnuje - dziękuję za uwagę"
powód blokady - 0. Czy ktoś może wie co oznacza to " 0 " ?
jak zdjąć tą blokadę? Ile tygodni lub miesięcy to potrwa? Czy kiedykolwiek zostanie ona zdjęta?
AlleLuj
No niestety na odpowiedź supportu czasami czeka się bardzo długo ;/ ja miesiąc czekałem ale sie doczekałem ;d
EX_Zakrecony
14.12.2012, 12:39
Blokada "0" oznacza stałe zablokowanie czatu ze względu na potrzebę kontaktu z supportem. Przy otrzymywaniu blokady powinno pojawić się okienko z czasem i powodem, skoro wiesz, że czas 0 to i powód powinien być podany.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
@MOD_Zakręcony - nie był podany żaden powód. Nic. Zero. Czy moja blokada zostanie kiedyś usunięta?
EX_Zakrecony
14.12.2012, 19:05
W raportach widzę, ze powód był podany, blokada zostanie usunięta po kontakcie z supportem i wyjaśnieniu powodu tej blokady.Jak możesz to podaj nr zgłoszenia to dopytam.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
[Ticket#PL-2012113011001209]
Wielkie dzięki:) Ja po prostu z tą blokadą nie czuję się pełnowartościowym graczem :P
AlleLuj mam podobny problem , od kilku dni. tylko nie dostałem informacji o banie czy jego numerze...
Gdzie szukać tych informacji ? na support też czekam , ale jak już napisałeś... nie mam co liczyć by się szybko odezwali...
@darrrooo ja w chwili gdy otrzymałem bana miałem informację, że dostałem go na czas "0" jak już mi wytłumaczono znaczy na stałe. Czekam aż MOD_Zakręcony napisze mi z jakiego powodu ten perm. Wytrzymałem 14 dni wytrzymam jeszcze trochę. Liczę, że Support zlituje się, odpowie mi i mnie odbanuje:)
Ja niestety nie , po prostu czat mi wywaliło, ale podczas dość ostrych wypowiedzi pod adresem pewnego moda... goya3 czy jakoś tak...
umyślił sobie , że nie wolno na g-7 dawać ofert handlowych dotyczących eventu KS czyli przygody KS , łuków , chleba i wysłał nas podobno na global-6 ale nigdzie takich oficjalnych informacji nie było , tylko od zbanowanych wcześniej graczy się o tym dowiedziałem ( o global-6)...
No nic , czekam na odpowiedź supportu ja też trochę wytrzymam , i poczekam na odpowiedź... szkoda tylko , że konto można zlikwidować tylko poprzez support ,
bo to znowu wydłuży czas na oczekiwanie na likwidację konta, a na koncie bez czatu grać się nie da... a konta zapuszczonego nigdy w żadnej grze nie miałem ,
więc tylko likwidacja wchodzi w grę i przesiadka na coś innego...
Dzięki za odpowiedź.
To już 18 dzień mojego perma. ZERO kontaktu z Supportem. Panie MOD_Zakręcony, Pan miał dla mnie coś sprawdzić...
Nic... Cisza...
ILE JESZCZE TO POTRWA...?
NieMaNicka
17.12.2012, 14:31
Na Moje 3 zgłoszenia do supportu nigdy nie dostałem odpowiedzi pisemnej.. Towary zwrócono i cisza.
Tak widać działają:)48 godz to farsa od początku a teraz jeszcze sie to pogłębiło:)
Z okazji świąt życze wszystkim jak najmniej okazji do kontaktów z Supportem:)
Hubaertole
20.12.2012, 04:03
Ja czekam Na odpowiedz juz e tyg