PDA

Zobacz pełną wersję : połączenie zostało zerwane - czarci gaj i tak w kółko

Lightjay
13.12.2012, 11:25
i tak konserwacja nic nie dała dalej mam komunikat co minutę i wywala mnie z gry : połączenie zostało zerwane prosze kliknąć ok aby odświeżyć połaczenie i tak w kółko co średnio minutę.

nie mogę zrobić żadnego eventu ani świątecznego, ani końca świata bo co chwilę mnie wywala. do sapportu pisałem ale nic to nie dało do dnia dzisiejszego

od około 7 grudnia gra jest niemożliwa na serwerze czarci gaj, saport nie odpowiada, zresztą nigdy jeszcze nie odpowiedział, wpłaciłem wcześniej trochę sporo kasy na diamenty i teraz "dupa" towar niezgodny z umową gdzie można złożyć reklamację może bezpośrednio do ubisoftu. Rozumiem gdybym nie płacił ale zapłaciłem i nie moge grać to są jakieś jaja i kpiny

http://files.tinypic.pl/i/00214/5zgfa90s84yg.jpg

czasem nawet nie da sie zagrać bo od razu wyskakuje komunikat

Piwonia
13.12.2012, 11:45
Ja mam to samo na Nowej Ziemi

scorpio
13.12.2012, 11:49
Pewnie za dobrze nam szło i niemiaszki wyjęły wtyczkę :P

korbo
13.12.2012, 11:53
U mnie też to samo - Nowa Ziemia. Nie wiem po co robią jakieś eventy. Daliby od razu nagrodę Niemiaszkom, a nie chachmęcić muszą...

Piwonia
13.12.2012, 12:04
Teraz po raz kolejny mnie wywaliło z gry, za 10 razem i czyszczeniem 2 razy wszystkiego co się da w przeglądarce udało mi się zalogować, a niby zmienili że ma się pojawiać kolejka logowania, ale za to nie powinno wywalać.

Niestety jedyne co przychodzi do głowy to teorie spiskowe.

Lightjay
13.12.2012, 12:10
BB_xaar może zajmiesz sie tematem, jak sam widzisz problem nie jest mały, a sapport dalej nic.

P4wel3011
13.12.2012, 12:24
Po dzisiejszej konserwacji, przy próbie wejścia na wyspy kilku znajomych, dostaję komunikat o zerwaniu połączenia z serwerem. Zalecane przez support metody przeciwdziałania wszelkim problemom ( czyszczenie pamięci podręcznej itp) nie działają ;) . Nawet nie próbuję liczyć, ile razy już dziś musiałem logować się do gry.

anadziulka78
13.12.2012, 12:37
mam to samo... zaczęta przygoda KŚ, i dupa

Azagaroth
13.12.2012, 12:42
To prezent od BB by napewno pudło było dla niemców :). Siedzę i próbuję się dostać ... tam kij że nie mogę zrobić barszczu, najgorsze jest to że mam ich trochę i nie mogę przekazać nikomu z gildii ... :(. Jedyne czym mogę się pocieszać to to że zajmiemy 1 miejsce wśród uczciwych serwerów (czytaj nie licząc niemców).
pozdrawiam

Do moderatora: proszę tylko nie pisać żeby problem zgłosić do supportu bo:
1. zanim dostanę odpowiedź event koniec świata dawno się skończy
2. support ma nas w dupie, domyślam się że dba tylko o niemców

Lightjay
13.12.2012, 12:54
To prezent od BB by napewno pudło było dla niemców :). Siedzę i próbuję się dostać ... tam kij że nie mogę zrobić barszczu, najgorsze jest to że mam ich trochę i nie mogę przekazać nikomu z gildii ... :(. Jedyne czym mogę się pocieszać to to że zajmiemy 1 miejsce wśród uczciwych serwerów (czytaj nie licząc niemców).
pozdrawiam

Do moderatora: proszę tylko nie pisać żeby problem zgłosić do supportu bo:
1. zanim dostanę odpowiedź event koniec świata dawno się skończy
2. support ma nas w dupie, domyślam się że dba tylko o niemców

potwierdzam do saportu sprawa zgłoszona wczesnie ze screenami itd nadal brak odowiedzi i totaslne olanie, za co ja Wam płaciłem za niedziałanie gry?

Azagaroth
13.12.2012, 13:05
w końcu się udało, ale to frustrujące ...

Lightjay
13.12.2012, 13:31
w końcu się udało, ale to frustrujące ...

gratuluje u mnie problem cały czas występuje

Lightjay
14.12.2012, 08:51
do dupy z taką grą zeby mnie wywalało CO MINUTE Z CZEGO SAMO LOGOWANIE TRWA 20SEK, CZUJE SIE JAK OSTATNI ***** BB WCISKA M I ZE MAM CACHE WYCZYSCIĆ jakbym był dzieckiem, nikt nie przyznaje sie do błędu nikt nie mówią ze trwaja prace nad naprawą, ale kazdy wciska bezczelnie kit że to moja wina, wina mojego komputera mojego flesha itd.

żarty sie skończyły, kasa zapłacona za diamenty grać n kie mogę, towar niezgodny z przeznaczeniem itd.
jak do niedzieli do końca dnia COŚ SIĘ NIE POPRAWI W PONIEDZIAŁEK DZWONIĘ, A NASTĘPNIE PISZĘ do siedziby ubisoftu z reklamacją itd .
Oczywiscie nie do ubisoftu polska, bo jaja to se można robić na wielkanoc

Lightjay
14.12.2012, 11:46
dziś to juz jest przegięcie po zalogowaniu nawet nie mogę przesunąć kursora po zalogowaniu o 5cm i juz mnie wywala jak w to dziadostwo grać, wszyscy sobie w kule lecą, moderatorzy support itd

jak mamy grac i wygrac z np niemcami jak nas technicznie obsługują osoby niekompetentne
jedna wielka banda ....

Lightjay
15.12.2012, 03:21
Zaden przedstawiciel the settlers OFF Line nic nie ma do powiedzenia ???

Lightjay
16.12.2012, 02:21
Zaden przedstawiciel the settlers OFF Line nic nie ma do powiedzenia ???

dalej nikt nie pomoże ? 2 tygodnie juz ponad mija odkąt problem jest zgaszany ile mam do supportu razy głaszac co mi problem wystąpi?
moze kilkadziesiąt zgłoszeń dziennie?

Jerry1981
16.12.2012, 10:23
odnośnie twojego monologu.
support jest zawalony zgłoszeniami, ale sam nie rozwiązuje problemów tylko przekazuje do właściwego działu technicznego (jeden dla wszytskich krajów). W związku z tym czas odpowiwedzi na zapytania po ostatnich błędach się znacznie wydłużył. Do tego odpowiedź wydłuża powielanie zgłoszeń dotyczących tego samego błędu u tej samej osoby (jeśli zamiast odpowiedzieć na maila z ticketem, zgłaszasz kolejne tickety).
co do problemów z logowaniem powiedz mi jaki Ty masz własciwie interent, która przeglądarka, która wersja flasha? Bo może rzeczywiście siedzisz na win 3.11 i necie mobilnym w jakieś betonowej puszce gdzie zasięgu częściej nie ma niż jest... :/