Zobacz pełną wersję : Konserwacja 13-12-2012 i przygoda "koniec świata"
kleszekm
13.12.2012, 10:18
To chyba znak że czas kończyć tą zabawę , bo to już jak nałóg się zrobiło ... ;) Nie raz się zastanawiałem kiedy skończę grać ...
BrovaR81
13.12.2012, 10:18
co to ma znaczyć włączą w końcu ten serwer?? przez ich nieudolność spadniemy o 10 miejsc :/ wczoraj teżlipa była co chciałem wejść do ks to mnie z gry wyrzucalo a następnie nawet strona główna sie nie chciała załączyć. W dupie mam "wasz" event końca świata. Nie potraficie zrobić konkursu fair-play! JAK MAMY RYWALIZOWAĆ jak gra nie działa, jak po ustawieniu wojska na atak okazuje sie ze jednak wojsko nie zostało przydzielone? choć pokazywało że jest ok a po raporcie z bitwy dowiadujemy się ciekawych rzeczy że 190 kusznikow poszło w piach a weteran na 2 godzinki jest wyłączony?? Wsadzie sobie ten konkurs.... :/
lin_owiec
13.12.2012, 10:19
ciekawy jestem co tym razem "ponaprawiają" :) Może jakiś fajny bug będzie :)
maniekda
13.12.2012, 10:21
"[NeWe] vaduzfighter: der Polnische Server ist eins weiter^^ hehehe
Niemcy mają z nas polewkę i wcale im sie nie dziwie
dondiero
13.12.2012, 10:21
ja mam też problem co do przerwy.bo nastawialem kopslni kasy i mi sie kosze pokonczyly.jest 9.20 w tym momencie i serwer ma mnie gdzies...kto mi odda za straty w wydobyciu?...paranoja...
dondiero
13.12.2012, 10:22
a od tego mi misja zalezy...sprzedam ją i tyle...:( i niech sie konczy swiat bo i tak za terudna dla szaraczkow ta misja...blee
lin_owiec
13.12.2012, 10:23
i ajk tu mówić o równych szansach w pogoni za I miejscem:(
na pobicie niemieckich serwerow nie liczcie to niemiecka gra :) a poza tym BB strasznie olewa gre i graczy juz samo 3 tygodnie czekania na łaskawa odpowiedz supportu robi swoje( sprawdzone empirycznie). miejmy nadzieje ze "cotygodniowe psucie serwerow" nie odbije sie gorzej na grze
ps: jest 9.25 a ja serwery dalej nieczynne...
Antygrawitacja
13.12.2012, 10:25
2 poszła
BrovaR81
13.12.2012, 10:26
mam olbrzymią ochotę całkowicie zakończyć grę przez tych paaców :/
Wiedziałem że będzie opóźnienie bo to norma ale żeby 2,5 h ?? Przecież to ewidentne olewanie gracza !! Jeszcze kilka takich numerów i ja oleję tą grę :(
Jeszcze raz Ci powtórzę. Nikt ci niczego nie zwróci. Mają nas w "głębokim" poważaniu. Zero informacji, zero pomocy a tylko przeszkody. Liczą się tylko niemieckie serwery i tylko promocje dla Niemców!
U nich wszystko działa a nawet więcej. A Polacy wcale nie muszą mieć takich samych warunków.
u szkopów serwery działają
lin_owiec
13.12.2012, 10:31
u mnie zaskoczyło:) można dalej Końce Świata hurtem robić:)
Krasnolubek
13.12.2012, 10:31
A co mają nie działać ?
no przecież to jest niemiecka gra
TSO_PL Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata"... http://t.co/RlYNQEwL
info ok 9:25
Idę kawę zrobić
Jestem ciekawa komunikatu po zakończeniu dzisiejszej KONSERWACJI
dididomi
13.12.2012, 10:35
ludziska poczytajcie najpierw informacje. na facebooku jest wyraznie napisane: "Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata" zostanie na nich odpowiednio wydłużony (o tyle, o ile wydłużyła się konserwacja). Wszystkie polskie serwery powinny być ponownie dostępne już niedługo. Będę Was informował na bieżąco."
po prostu troszke cierpliwosci i luzu. rozumiem ze ludzie pracuja i ustawiaja czas odpowiednio ale zawsze są na polskich serwerach opoznienia i problemy . to norma. ze szkopom działa bez problemu raczej oczywiste, a my mozemy jedynie poczekac i najwyzej nie ładowac realnej kasy w gre skoro nie zaspokaja naszych oczekiwań.
A liczysz na jakiś komunikat? Naiwności!! Przecież nic się nie stało. U Niemców działa.
A jak admini, programiści i technicy skończą przygodę ( 2 - 3 godziny), którą rozpoczęli po przyjściu do pracy, to wtedy łaskawie może uruchomią polskie serwery.
gonzales7
13.12.2012, 10:36
Jestem ciekawa komunikatu po zakończeniu dzisiejszej KONSERWACJI
nie bedzie zadnego komunikatu,dostaniesz na pocieszenie doladowanie miedzi 250
echhh czasem marzy mi sie Korea Północna... gdzie za zle decyzje i brak wynikow dostaje sie 2 lata... cieżkiego obozu pracy. tylko mam problem kogo bym wyslala na pierwszym miejscu: a) xara za sciemnianie czy b) cala ekipe supportu za olewanie graczy
ludziska poczytajcie najpierw informacje. na facebooku jest wyraznie napisane: "Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata" zostanie na nich odpowiednio wydłużony (o tyle, o ile wydłużyła się konserwacja). Wszystkie polskie serwery powinny być ponownie dostępne już niedługo. Będę Was informował na bieżąco."
Ja Cię rozumiem, ale nie licz na to, że coś to da. Event kończy się w nocy o 3:00 jak doba w settlersach. Kto będzie grał od 3:00 do 6:00 jak zostaną przedłużone? Jak Ty to widzisz?
GoracySettlers
13.12.2012, 10:38
-.- Ile jeszcze ta konserwacja bedzie trwac? !!!??
Ekipę Supportu :) Bo XAAR sam nic nie wie i może przekazać jedynie to co mu przekażą z centrali.
ElWariato
13.12.2012, 10:38
Czarci Gaj ruszył
GoracySettlers
13.12.2012, 10:39
o w koncu xd
Zbignievus
13.12.2012, 10:41
czy ktos ma problemy z logowaniem po konserwacji dzisiaj?? Do d...y z takim eventem jak do tej gry co rusz sa problemy z logowaniem!!!!
Jest godz 9:40 i cigle nie mozna sie zalogowac!!!! Niektorzy niestety takze musza pracowac albo sie uczyc!!!
ja juz wchodze na sloneczny grod
Lightjay
13.12.2012, 11:17
i tak konserwacja nic nie dała dalej mam komunikat co minutę i wywala mnie z gry : połączenie zostało zerwane prosze kliknąć ok abyu odświeżyć połaczenie i tak w kółko co średnio minutę.
nie mogę zrobić żadnego eventu ani świątecznego, ani końca świata bo co chwilę mnie wywala. do saportu pisałem ale nic to nie dało do dnia dzisiejszego
na kilka minut wpuszcza i wywala
jak mamy niemców bić ??
czy może ktoś się u nich bawi przyciskiem ON/OFF ??????????
michald211
13.12.2012, 11:29
Czy ktoś ma morze problem z kupnem czegoś u Kupca, bo ja nie mogę nic kupić choć mam dostateczną ilość diamentów???
Lightjay
13.12.2012, 11:32
no to witam w klubie , nioe możemy noć robić wiec po jakiego grzyba wypuszczają misje końca świata jak jak zwykle polska jest pokrzywdzona
Czy ktoś ma morze problem z kupnem czegoś u Kupca, bo ja nie mogę nic kupić choć mam dostateczną ilość diamentów???
A przypadkiem nie wisi ci zadanie z kupnem narzędzi? Jeśli tak to kup te młotki (dostałeś odpowiednią ilość klejnotów na wykonanie tego zadania) i kupiec się odblokuje.