PDA

Zobacz pełną wersję : Wczytanie pliku nieudane

opona94
10.12.2012, 18:59
Od dwóch dni nie mogłem wejść do gry. Myślałem, że dzisiaj mi się uda. KATASTROFA!!! "Wczytanie pliku nieudane" - nagle widniała ta tabliczka. Co mam zrobić? Jak jest napisane, trzeba "wyczyścić pamięć cache przeglądarki". Co się stało, że wyskoczył ten błąd?

BB_xaar
11.12.2012, 17:17
Najprawdopodobniej dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache) były niekompletne/błędne. Po wyczyszczeniu cache przeglądarki kontynuowanie gry powinno być możliwe. :)

Lightjay
12.12.2012, 00:21
Najprawdopodobniej dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache) były niekompletne/błędne. Po wyczyszczeniu cache przeglądarki kontynuowanie gry powinno być możliwe. :)

bzdura, wszystko mam wyczyszczony sprawdzane na kilku kompach i na kilku przeglądarkach, wszedzie to samo nawet na świeżo postawionym systemie.
ma to samo od 7 grudnia pojawia mi sie ten komunikat na przemian z "połączenie z serwerem zostało przerwane Kliknij OK aby odświerzyć" nigdy wcześnij tego nie miałem i tak co minute - masakra

Tyzyfone
12.12.2012, 05:41
bzdura, wszystko mam wyczyszczony sprawdzane na kilku kompach i na kilku przeglądarkach, wszedzie to samo nawet na świeżo postawionym systemie.
ma to samo od 7 grudnia pojawia mi sie ten komunikat na przemian z "połączenie z serwerem zostało przerwane Kliknij OK aby odświerzyć" nigdy wcześnij tego nie miałem i tak co minute - masakra

ja tez tak mam. jak tu grac. po co sie napinac i zarywac noce.

BB_xaar
12.12.2012, 12:30
Lightjay, odnosiłem się do screena załączonego przez opona94, nie do problemu ze zbyt częstym "odświeżaniem połączenia". Tak jak już pisałem w innym wątku, niestety nie jestem w stanie podać jakiegoś rozwiązania, należy poczekać na odpowiedź z Supportu.