PDA

Zobacz pełną wersję : Brak zadan gildyjnych

BoleslawChrobry
08.12.2012, 11:06
gildia HUSARIA[HUS]

zadania gildyjne mielismy wlasciwie przez kilka dni tylko, pisanie do supportu pozostaje bez odpowiedzi. Prosze zajac sie tym problemem bo okolo 100 graczy traci na tym codziennie min 120 monet.

Tomek70ch
08.12.2012, 12:00
Dokładnie , a jeżeli jest to bład w grze to dlaczego inne gildy (nie wiem czy wszystkie) zadania mają?

TakiMaly
08.12.2012, 12:08
No właśnie też się zastanawiałem, dlaczego po przyjęciu mnie do Was nie dostałem zadań.

hillpl
08.12.2012, 12:56
Wydaje mi się, że jesteśmy stratni z tego powodu nie tylko na zadaniach ale również na rozwoju naszej gospodarki. Nie ma szans na zakup geologa, nie mówiąc już o zakupie kaczek makaronu itd , które pozwolą nam rozwijać się a w przyszłości konkurować z innymi ...
Może wreszcie ktoś coś z tym zrobi. Nie mówiąc już o jakieś rekompensacie z tym związanej.
Pozdrawiam

sonata1
08.12.2012, 13:11
a ja myslalam ze sie ociagacie w zadaniach .... Xaar moze jednak sie odezwiesz ...juz nie wspomne o jakims wynagrodzeniu za stracany czas czekajac na zadania :)

KruegerGBG
08.12.2012, 15:51
Napisalem PW do Xaar'a, kiedys pomoglo w innym problemie, moze i teraz pomoze :-)

patriccc4
08.12.2012, 16:37
Może to coś pomorze ostatnie zadanie dostaliśmy 22 listopada i mieliśmy tylko 7 zadań
Moim zdaniem 2 tygodnie to dużo czasu na naprawienie tego problemu i zadość uczynienie strat

Marad
08.12.2012, 18:32
Niestety nie pomoże, mamy to samo od prawie 2 tygodni i też nie ma odpowiedzi z supportu, a od Xaara było info żeby czekać na odpowiedź z supportu .

TakiMaly
09.12.2012, 10:52
Dzisiaj odkryłem dodatkowo że nie mam mozliwości handlu ze swoją Gildią, ani ze swoimi znajomymi pomimo że są na liście dłużej niż 24 godziny.

Piwonia
12.12.2012, 10:20
Czy komuś rozwiązali ten problem? Bo u mnie właśnie dzisiaj nie dostaliśmy zadania.

sonata1
12.12.2012, 23:41
Piwonie niestety nie rozwiazali:)
....czekamy moze po konserwacji dostaniemy:) pomarzyc zawsze mozna prawda Xaar:)??

nicothlon13
13.12.2012, 15:11
Po konserwacji obiecano nam przywrócenie zadań gildyjnych i ciągle ich nie ma!!!
Jest to po prostu walenie w ch.....
Jak ktos nie moze sobie poradzic z tak blachym problemem ze jedni maja zadania a drudzy nie to niech sie wogole za gry ubisoft nie zabiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo wypuscil kolejna nowa gre z gier typu przegladarkowych i podejrzewam ze tez sa tam problemy....

przywróccie nam zadania gildyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prudencja
15.12.2012, 11:57
U nas do wczoraj zadania były. Dziś już zadanie gildyjne się nie pojawiło. Ciekawe jak będzie jutro?

oswieecony
15.12.2012, 14:14
nasza gildia również tak ma ;)

Lucas-Szatek
15.12.2012, 15:09
Szanowny drogi BB, czy możecie nam przywrócić zadania gildyjne, których nie mam od ostatniej konserwy??????:)Czy jakiś moderator się interesuje jeszcze tym forum nie mówiąc o BB???Z tymi zadaniami jest straszna lipa.Chodzi mi głównie o zaliczanie przygód, bo przez 7 dni brakowało jednej ukończonej przygody do zaliczenia zadania i pytałem kolegów z gildii czy je robią i wszyscy mówili że zrobili ich po kilka w ostatnim tygodniu.Więc support niech też poprawi system zaliczania przygód.Pozdrawiam wszystkich bez zadań gildyjnych:)

Hubaertole
16.12.2012, 13:18
My tez juz nie mamy zadań gildiijnych

Enitoren
18.12.2012, 13:01
To i ja się podłącze.

W gildii [TLB] zadania były tylko przez pierwszy tydzień po aktualizacji, a potem finito. Do tej pory bez zmian. Zgłoszenia wysyłane do Supportu, bezskuteczne.

Merigold_
18.12.2012, 17:30
Chyba coraz więcej gildii zostaje odcinanych od zadań. Ciekawe czy ktoś jakoś zrekompensuje brak możliwości pozyskiwania gildyjnych monet za zadania.
U nas w gildii również brak odpowiedzi na zgłoszenie od wielu dni.

Shadow_mk
18.12.2012, 18:10
moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osob aktywnych w gildii ?

"

MODYFIKACJE: DZIENNE ZADANIA GILDII
• Nowa wersja dziennych zadań gildii jest dostępna dla wszystkich gildii, które posiadają co najmniej 10 aktywnych członków.

Dodatkowa informacja: to, czy dany członek gildii jest aktywny czy nie, jest określane na podstawie jego ostatniej aktywności (logowania). Jeśli dany gracz nie wchodził do gry w ciągu ostatnich 48 godzin, skrypt "obsługujący" zadania gildii uzna go za nieaktywnego.
"

Vuldaroq
18.12.2012, 21:25
Dołączam się do prośby o przywrócenie zadań gildyjnych w imieniu mojej gildii. Problem u nas istnieje od blisko trzech tygodni, listy kierowane do supportu nie przynoszą efektu.

Gildia [KNZ], serwer Nowa Ziemia

Enitoren
19.12.2012, 03:46
moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osob aktywnych w gildii ?

"

MODYFIKACJE: DZIENNE ZADANIA GILDII
• Nowa wersja dziennych zadań gildii jest dostępna dla wszystkich gildii, które posiadają co najmniej 10 aktywnych członków.

Dodatkowa informacja: to, czy dany członek gildii jest aktywny czy nie, jest określane na podstawie jego ostatniej aktywności (logowania). Jeśli dany gracz nie wchodził do gry w ciągu ostatnich 48 godzin, skrypt "obsługujący" zadania gildii uzna go za nieaktywnego.
"

U nas jest 88 osób w gildii, aktywnych spokojnie połowa, jak nie więcej, więc to nie to.

mageus
19.12.2012, 06:41
[QUOTE=Shadow_mk;73044]moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osób aktywnych w gildii ?

"

gratulacje wypowiedzi jak gildia by nie miała 10 osób gildia liczy 98 graczy aktywnych jest jedna z większych. Wiec jak nie masz pojęcia lepiej się nie wypowiadaj

Grzegorz811
19.12.2012, 08:04
[QUOTE=Shadow_mk;73044]moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osób aktywnych w gildii ?

"

gratulacje wypowiedzi jak gildia by nie miała 10 osób gildia liczy 98 graczy aktywnych jest jedna z większych. Wiec jak nie masz pojęcia lepiej się nie wypowiadaj

mageus czy ty czytasz ze zrozumieniem? shadow_mk zadała ci pytanie o ilość osób w gildii bo jest na innym serwerze i sama tego nie może sprawdzić a ty odpowiadasz jakby wasza gildia była pempkiem swiata i cały swiat musiał wiedzieć o was.

p.s. nasza gildia na serwerze dolina odkrywców cały czas dostaje normalnie zadania gildyjne, ale nie jesteśmy taką duuużą i wszechznaną gildią jak niektórzy (taka drooobna dygresja)

@Edit Mod_BOGVER : Przypominam o zachowaniu kultury wobec drugiej osoby i proponuję lekturę regulaminu forum - REGULAMIN FORUM (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14982-Regulamin-Forum)

mageus
19.12.2012, 23:53
[QUOTE=Grzegorz811;73252][QUOTE=mageus;73242]

mageus czy ty czytasz ze zrozumieniem? shadow_mk zadała ci pytanie o ilość osób w gildii bo jest na innym serwerze i sama tego nie może sprawdzić a ty odpowiadasz jakby wasza gildia była pempkiem swiata i cały swiat musiał wiedzieć o was.

Jeśli chodzi o pępek świata gratulacje wypowiedzi założyliśmy post po ignorancji suportu gdyż nie dostaliśmy odpowiedzi po za tym że problem został wpisany na listę oczekujących i zostanie usunięty po konserwacji były już 3 konserwacje a zadań jak nie było tak nie ma. Sądząc po wypowiedzi ja nikogo nie obraziłem w przeciwieństwie do ciebie oraz osoby której bronisz bo zanim umieszczę "głupi post" najpierw sprawdzam jego zasadność wiec swoje wywody zostaw dla innych osób a tym samym proszę o przeprosiny z twojej strony Grzegorz811 jaki i Shadow_mk

Hubaertole
20.12.2012, 03:48
To czyli niech wszyscy ktuzy sa w gildiach niech pisza Do suprtu dzis poprosilem wszystkich w gildii by pisali ibedziemy to robic dzien w dzien ax do skutku ps my ostatnie zadanie mielismyposzukiwacz przygod

zwolk
20.12.2012, 11:19
To czyli niech wszyscy ktuzy sa w gildiach niech pisza Do suprtu dzis poprosilem wszystkich w gildii by pisali ibedziemy to robic dzien w dzien ax do skutku ps my ostatnie zadanie mielismyposzukiwacz przygod

Zasypywanie supportu kolejnymi zgłoszeniami nie wyjdzie raczej nikomu na dobre. Jeśli już planujecie taki spam, to raczej w formie zapytania w ramach tego samego zgłoszenia (odpowiedź na automatycznego maila o przyjętym zgłoszeniu).

Lumpola
28.12.2012, 20:50
Ta choroba braku zadań się rozszerza, może coś w końcu zadziałacie. Coraz więcej gildii, takich co robiły zadania na pieńku, nie dostaje ich. w czymś podpadliśmy?
Gdzie jest support?

Rybak2004
29.12.2012, 16:26
wiem nie zadań gildii na forum nic nie pisali. Pomocy!