Zobacz pełną wersję : obszar serwera uszkodzony
LEON_WIELKI
08.12.2012, 01:21
witam czy tylko u mnie to sie dzieje ?
od wczoraj nie moge sie zalogowac!!!
na forum wyczytalem ze takie akcje byly juz wczesniej kilka miesiecy temu
wiec czemu to jeszcze nie jest naprawione???
Jerry1981
08.12.2012, 01:23
nie nie u ciebie... nawet jest wątek niejeden jużo tym samym... :/
nie jest naprawione bo byl wprowadzany event świąteczny i event koniec swiata i nowe pudełka z nową przygodą :)
dymcius11
08.12.2012, 11:58
u mnie to samo od wczoraj obszar serwera uszkodzony i koniec napisałem do 2 admonow ale zero odzewu a błąd dalej jest ahhh szkoda słów:/
MagdaZet
08.12.2012, 12:00
u mnie to samo od wczoraj obszar serwera uszkodzony i koniec napisałem do 2 admonow ale zero odzewu a błąd dalej jest ahhh szkoda słów:/Witam,
Zero odzewu, ponieważ Support pracuje od poniedziałku do piątku w godz. 11.00-20.00 ;)
Życzę powodzenia, także sobie, bo właśnie i mnie się to przytrafiło godzinę temu ;-)
LEON_WIELKI
08.12.2012, 12:40
w kazdej normalnej firmie jesli jest za duzo pracy to po prostu zatrudnia sie nowe osoby i problem znika!!!
powiedzci mi prosze czy jak by ktos oddal auto do serwisu to zadowolil by sie stwierdzeniem ze maja za duzo pracy w tej chwili i wasze auto musi czekac 2-3 tygodnie?
oczywiscie ze nie !!! kazdy pojdzie do innego mechanika a ten poprzedni straci klienta !!!
tylko ze w tym przypadku niestety nie mamy takiej mozliwosci :(
gdyby taka sytuacja miala miejsce raz kiedys to ok ale to trwa od wielu miesiecy !!!!
Jerry1981
08.12.2012, 13:44
wybacz ale głupoty piszesz. tak powinno być, ale o zatrudnieniu decydują tabelki z kosztami, które mówią że pracownicy generują same koszty i należy ich zwalniać, chcesz przykłady? proszę bardzo same normalne firmy real, tesco, carrefour, microsoft, hasbro, mattel, philips, zelmer... mam wymieniać dalej?