Zobacz pełną wersję : W BB kradną czas oO
tak właśnie pracuje BB co czwartki by generałowie zamiast 15min czy 30min chodzili na przygody ponad ten czas
http://iv.pl/images/20378696086152199761.jpg
Piotru70
07.12.2012, 00:03
Dobrze ze coś widać ... weź to usuń i napisz ze niechcący założyłeś temat ...
Jerry1981
07.12.2012, 00:53
widzę zwykłych genków (30min) i czas jaki pozostał po 25 minutach od wysłania. zapomniałeś powiedzieć skąd wyruszali Twoi generałowie, bo genek najpierw zwija garnizon a potem idzie do władyki ( a to też ma prawo chwilę ptrwać) i dopiero wtedy zaczyna podróż 30 min do wybranej strefy
Ale nie idą do władyki (ogólnie do najbliższego magazynu, jak ląduja, to zwykle do władyki) az tyle czasu. Obrazek mozna powiekszyc, tu jest link:
http://iv.pl/images/20378696086152199761.jpg
Tam widac, ze wyruszyli o 22:32 a on wszedł do przygody i dostal zadanie o 22:57 (co jest róznica 25 minut). Natomiast czas jaki pokazuje to ponas 12 minut (powinno być 30-25, czyli ok. 5 minut pozostałej drogi).
Nie raz tak miałem, że wysyłałem generała na przygode, mineła godzina, dwie - znalazłem czas by jązaczac, wchodze a tu generła jeszcze trałuje i zostało mu 9 czy wiecej minut 0:) Tak samo z przejsciem z jednego miejsca na drugie w przygodzie. W Bractwie trwa to kilka minut, a Ci potrafili isc nawet ponad godzine 0:)
Coś czas sie tam zatrzymuje ... czasami 0:)
Miałem podobną sytuację. Z tym że u mnie to się odbyło tak. Wysłałem generałów na przygodę i nie czekając aż zwiną obozy i pójdą do władyki (magazynu) przeszedłem na mapę przygody i tam zostałem na jakiś czas (afk). Doprowadziło to do takiej sytuacji, że generałowie nie byli jeszcze widoczni w menu gwiazdy na przygodzie (czego wtedy nie sprawdziłem). Po ok. godzinie wróciłem do kompa celem kontynuowania przygody. Byłem pewien że generałowie już będą na przygodzie a tu nic. Wróciłem na główną, a tam generałów też nie było. Dopiero po ponownym przejściu na przygodę generałowie pokazali się tam w menu gwiazdy i dopiero od tego momentu był naliczany czas przejścia do innej strefy.
Od tamtej pory jak wysyłam wojsko na przygodę to najpierw odczekuję aż się zwiną i wejdą do magazynu, wtedy przechodzę na przygodę i sprawdzam czy już są tam widoczni w gwieździe. Mam wtedy pewność że czas będzie naliczany poprawnie.
Blaszka1971
07.12.2012, 11:18
dobrze,ze potrafisz obslugiwac to czym sie poslugujesz...wez sie usun i napisz,ze nie niechcacy udzieliles sie na forum by nabic posta ...
pawlito80
07.12.2012, 11:24
wystarczy kliknąć pokaż obrazek i widać bardzo dobrze :)
Forum zmniejsza duze obrazki aby wszystko sie nie rozjechało, wystarczy kliknąć na obraz i wybrać cos w stylu pokaz/otwórz w nowej karcie i bedzie w pełnej rozdzielczości.