PDA

Zobacz pełną wersję : 50 lvl odblokowany

kashya1958
06.12.2012, 06:16
nie bede tu dziekowal suportowi ze w koncu moge grac ale...naleza sie komus podziekowania za to co zrobil///
moze jakis programista niedoceniany.....szkoda ze tyle to trwalo...i tu chciałbym podziekowac czlonkom malej gildii /30 osób/która pomogła przetrwac ten okres niegrania
wydaje mi sie ze popularnosc tej gry przerosla oczekiwania ubi i nie mogą sobie poradzic
pozdrawiam all którzy nie mogli grać tak jak ja I....dla tych co śmieszne problemy mają jakbyscie nie grali tydzien lub 2 to jest problem a nie jakies zasrane bo mnie wywala albo nie mam czatu gildii..... pochlastac sie/ pozdro all i mysle ze juz bedzie dobrze
P.S
nie mogąc wejsc na gre przeczytalem całe forum /mialem czas/ i tak mysle ze powinni dowody osobiste sprawdzać ........i........zamienić kilka słów z każdym co chce grać
tak ze moj post z GAME OVER nie istnieje bylem zbulwesowany

Achaj
06.12.2012, 09:15
Nareszcie w tym wątku jakiś post, który można z przyjemnością przeczytać. Nie dość, że support potrafił pomóc to i gracz potrafi podziękować.

yoj-man
06.12.2012, 10:00
No gratuluje odblokowania ... dobrze wiedziec ze jednak cos sie dzieje i bledy sa naprawiane...:)
Taki post napawa nadzieja:):)
Moze ja tez sie niedlugo doczekam i komunikat z wiadomoscia " blad obszaru serwera" zniknie z mojej wyspy:)
pozostaje tylko czekac....

pozdrawiam

kashya1958
06.12.2012, 10:01
ta po tygodniu pomoc fantasti
ciekawe czy rekompensata bedzie.......

maciek0081
06.12.2012, 13:15
Dołaczam - po 13 dniach od wczoraj mogę grać - mało tego - nerwy i stres zostały dzisiaj wynagrodzone rekompensatą - szczegółów nie podam (tajemnica handlowa) ale nie mam pretensji o to że wyspa się marnowała.

Pozostałym w błędnych obszarach serwera bądź innych błędach blokujących dostęp do gry wspieram duchem i liczę że szybko odzyskają też swe włości :)

kacicaa
06.12.2012, 14:32
My też się cieszymy, że w końcu jesteś z Nami :)

maciek0081
06.12.2012, 17:14
hehe, gra grą - ale szkoda relacji :) wiedzą cwaniaki że ludzie się przywiązują do siebie.... chociaż nie powiem jak liczyłem straty na wyspie dzisiaj w nocy to byłem zszokowany..... że 13 dni przerwy i normalnie jakby mi zginęły lokaty z banku:)))

na szczęście support w 99% stanął na wysokości zadania - dodam ten 1% jak uzupełni lekki błąd :)

EX_Zakrecony
06.12.2012, 17:37
ciekawe czy rekompensata bedzie.......
Jeśli jeszcze nie przyznano rekompensaty to proponuję podziękować i przypomnieć się w wiadomości e-mail kontynując zgłoszenie wysłane gdy wystąpił błąd, możliwe że ktoś to przeoczył.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

bembus
06.12.2012, 19:52
taaaaa ja mam fajne mikolajki :D na gre nie moge wejsc dodalem post z opisem na forum :D
MOD_Zakrecony mi to ladna rekompenstata trace event....