PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Śnieg!

nyga1987
05.12.2012, 21:58
Witam ponownie ;) Mój wcześniejszy post został usunięty z powodu nadużycia koloru i wielkości czcionki :) To po co są takie opcje? Skoro nie można z ich korzystać ? A więc zacznę od tego : Jeśli Ci się nie podoba pomysł to po prostu się nie wypowiadaj.. Bo jakieś dziecinne mądrości są zbędne.. Chcieli byśmy wynegocjować prezent Świąteczny dla graczy w postaci ŚNIEGU na wyspie za free. Czemu mamy za niego płacić prezentami? Raz do roku administracja mogła by fundnąć coś takiego dla graczy. W większości gier online takie akcenty Świąteczne są wprowadzane za darmo. Nie wypada ciągle brać czasem trzeba coś dać ;) Pozdrawiam i Wesołych Świąt. :cool:

Koperk
05.12.2012, 23:06
zastanawiam się czy gra chce zarobić czy stracić na forum przydało by się parę reklam i na stronie głównej także. Chcecie kasy to pozyskujcie ją z graczami a nie od graczy. Jak wy będziecie fer to i my będziemy.

nyga1987
05.12.2012, 23:12
Dokładnie ;)

Koperk
05.12.2012, 23:16
Jestem wstanie współpracować z administracją wspomóc radami. Grałem w setki gier. Ta gra ma potencjał. Ale admini muszą z nami współpracować my razem tworzymy tą grę bez nas niema gry i bez adminów również proponuje współprace.

Jerry1981
05.12.2012, 23:43
hmm pomyślmy w grze za free masz prezenty za free i mozesz je za free wymienić na śnieg... ja tu nie widzę kosztu. btw. po dłuższym czasie ta biel jest męcząca dla oczu i trochę denerwująca... przynajmniej dla mnie

Piwonia
05.12.2012, 23:51
Ja bym tego śniegu w obecnej wersji nie chciała, na testowym po 10 minutach zlikwidowałam, bo za bardzo daje po oczach, a budynki wydają się być takie same, więc trudno się ogarnąć na wyspie.

set2g
06.12.2012, 11:17
śnieg jest paskudny, ale jakby dali za free (co niby jest napisane jak sie logujesz do gry, ze każdy mial dostać) to z checia bym go sprzedał

Piotron
06.12.2012, 13:08
a jak powrócić do normalnego wyglądu jak zlikwidować śnieg ??

Acoma
06.12.2012, 13:16
Wyprodukuj 'Rozbłysk słońca' - koszt 1 rybka.

Hegrod
06.12.2012, 13:34
To ja bym dodał że przydało by się delikatnie zmodyfikowac śnieg ponieważ mapa jest strasznie nieczytelna przez jego opad ;) przydało by się np źródła surowców zostawić w takich kolorach jakie były oraz mniej modyfikowac budynki. Teraz to wygląda troszkę jakby ktoś mi wyłaczył kolory w grze (nie licząc zielonych drzew )

Piotron
06.12.2012, 14:29
Hej a jak wyprodukować Rozbłysk słońca ??? :)

Wiatraczeek
06.12.2012, 15:09
Dziękujemy za to, że śnieg jest jednak za darmo. Jest to naprawdę super pomysł....
Jednak większość budynków nie wygląda jakby były pokryte śniegiem, ale jakby po prostu ktoś poszedł na łatwiznę i zrobił je czarno - białe. Gdzie płachty śniegu na dachach :P ? Cóż niestety nie oddaje klimatu, a jedynie stwarza problem, bo wszystko wygląda jak na czarno-białym zdjęciu po prostu. Nie zrozumcie mnie źle. Cieszę się, że jest taka inicjatywa. Po prostu uważam, że jednak graficy się nie postarali :)

EX_Zakrecony
06.12.2012, 17:28
(co niby jest napisane jak sie logujesz do gry, ze każdy mial dostać)
Zgadza sie, śniegł był zaplanowany jako prezent mikołajkowy, ale gdyby została podana data to niebyłoby niespodzianki :P

Z racji że śnieg został rozdany to uważam że propozycja została zrealizowana i temat można spokojnie zamknąć.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony