PDA

Zobacz pełną wersję : Pzerwa konserwacyjana

wredniejszy
05.12.2012, 17:20
Przepraszam bardzo czy wy nas tzn.graczy uwarzcie za idiotów ??
Po za kilkoma graczami co za kasę piszą idiotyczne posty i w... innych graczy,tych co mają problemy i piszą o tym na forum gry.Teraz dajecie nędzną jak nędzną formę odszkodowania za wasze błędy z dnia dzisiejszego/wczorajszego.Cały kosz jaa i co ja mam zrobić z tym koszem?
15x miecznik brąz stoi bo konserwacja
stoją miecznicy stal tartaki egzo stoi prawie wszystko a w zamian jeden kosz egzo za przeproszeniem czemu nie ma tam opcji odrzuć ??Mam ochotę walnąć kogoś tym koszem po mordzie by się obudził ;/
Straty w moim przypadku policzcie se sami.
Co do wyliczeń nie wszyscy mają dostęp do neta/konta przez 24 godziny na dobę.
15x miecznik brąz
6x miecznik stal
7x rzeźnik
12x łowca
3x manu
kop węgla jak są to działają nie jestem w stanie powiedzieć ile i w jakim okresie straciłem
6x tartak egzo
smolarze 17 wszystko stało nawet handel ofki wycofać bo wszystko zginie,a w zamian jeden koszyk bb chyba was tam coś .................................................. ..............hehe i ja tam byłem miód i wino piłem a gracze a po co nam problemy zapłacili i wypad.

Miesiączka
05.12.2012, 17:31
ja tylko wszedłem i już mi się gra zatrzymała :D

Judosław
05.12.2012, 17:48
coś strasznego.. sypie błędami źle, próbują błędy naprawić też źle! Bo przecież robią przerwę konserwacyjna.. Idźcie z rodzina na spacer, z kolegami na piwo. TO JEST TYLKO GRA.. Mnie też doprowadzają do szewskiej pasji te zawieszenia gry (po przerwie jeszcze mi się nie zdarzyła)

wredniejszy
05.12.2012, 17:58
Jud nogi od chodzenia bolą to siedzę za kompem i umilam sobie życie,czasem znajomym podsyłam za free surki by mieli lepiej niż ja.Ale co ty wiesz o graniu no tak SMSY nawijasz 100 dziennie tez hobby i ja tego nie ganię sorka temat nie do Ciebie i podobnych był.Poproszę o wypowiedź w tym temacie tylko zainteresowanych w sprawie a takim kolegom jak Judosław podziękujmy podczas PVP jak Będzie i kilku mu podobnych.Cze jak by co zem jest :) zainteresowany współpracą na Nowej Ziemi ze zwalczaniem wazeliniarzy wazelinie stanowczo nie!!!

ToRsTeN
05.12.2012, 18:11
gram od prawie początku na tym serwie i jeśli gracie tu to z góry możecie założyć tego typu problemy, zastoje, straty, ....

Inne podejście jest jeszcze bardziej szkodliwe dla własnego zdrowia.

Pisanie tu skarg i zażaleń nauczyło mnie po wielu wypowiedziach Xaara i Modów że nikt kto miałby wpływ na grę nie czyta tego forum więc nie ma sensu się spinać.

Niestety trzeba przywyknąć do problemów "ustrojowych" tego systemu i mieć nadzieje że kiedyś będzie lepiej.

Maroncjusz
05.12.2012, 18:11
kolega poruszył bardzo pozytywny temat z cyklu "komu co staneło w czasie konserwy" , proszę piszcie bracia pożalmy się wszyscy