PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zadaniem

Duszek_Lukasz
05.12.2012, 12:58
Witam was serdecznie chciałem zgłosić problem który mnie już dręczy od czasu wprowadzenia poprawek a mianowicie mam zadanie które jest wykonane i nie otrzymuję nic za wykonane zadanie , klikam zakończ i doświadczenie i reszta nagrody leci sobie nie wiem gdzie po 5 min. znowu otrzymuję to samo zadanie i tak w koło macieju , nic tylko to samo że zadanie wykonane ale nie zalicza mi jego i nie otrzymuję nagrody , by nie mieć wątpliwości to zadanie polegało na postawieniu przynajmniej jednego domku z łucznikami długimi oczywiście ów domek mam już od bardzo dawna . Mam nadzieje że jakoś uda wam się to rozwiązać z góry Dziękuję Duszek_Łukasz

chegevara0872
05.12.2012, 13:53
Jak widać efekty po konserwacji..."udało" im się odblokować ten i inne błędy w zadaniach...żenada i totalna amatorszczyzna,połączona z lenistwem oraz nieograniczoną chciwością.

Peledur
05.12.2012, 14:35
By nie ponawiać tematów PROBLEM Z ZADANIEM Pozwolę sobie kontynuować w tym temacie
Problem 1 zadanie "Handel" wymogi lv 29-29 jak je zrobić na wyższym lv i nie jest to pytanie do graczy tylko do suportu bo ktoś nie chyba pomyślał.
Problem 2 zadanie "Wyzwól swoje włości" sytuacja jak wyżej wymogi 15-30lv.
Problem 3 zadanie "Raz na zawsze" wyspa podbita brak bandytów na wyspie zadania nie zaliczyło ( w czym problem )

Może suport poczynił by w tym kierunku jakieś kroki wiem wiem nie od razu Rzym zbudowano ale chociaż nutka zaiteresowania :P
Pozdrawiam