PDA

Zobacz pełną wersję : Znikające transakcje - problem z Kantor Handlowy> Transakcje> Historia

AlleLuj
05.12.2012, 12:28
Witam.

Mam problem z Kantorem Handlowym. Po dokonaniu transakcji nie pojawiają się w magazynie surowce które wymieniłem.
W historii kantoru jest bałagan - transakcje o statusie "Kupiono" są widoczne przez kilka sekund potem znikają.
Oczywiście zrobiłem screeny.
screen nr 1 - Kupno - 10:26 - 100 marmur za 125 ruda żelaza - ta transakcja wyparowała co widać na screenie nr 2.

Teraz lista pytań:

Czy ktoś miał podobny problem?
Czy mam to zgłaszać do Supportu?
Czy odzyskam moje surowce?
Czy zostałem ograbiony :)?
Czy muszę teraz unikać handlu aby nie być pokrzywdzony :)?

AlleLuj

Elliana
05.12.2012, 12:49
U mnie również przeprowadzone transakcje nie są aktualizowane na bieżąco. Niektóre nie pojawiają się na liście, inne znikają, kiedy wprowadzana jest informacja o nowszej. Co ciekawe następnego dnia wszystko jest uzupełnione, problem dotyczy tylko tego dnia w którym dochodzi do transakcji.

Natomiast manka w rachunkach nie mam. Wszystko co zakupiłam pojawia się w magazynie i nie znika, także złoto za towary ze sprzedaży otrzymuję w odpowiedniej wysokości. Nie mogę więc powiedzieć, że zostałam w jakiś sposób ograbiona. Tak więc dla mnie nie jest to bardzo duża uciążliwość, chociaż wolałabym, żeby wszystko działało prawidłowo.

Picasso_PL
05.12.2012, 14:16
Niestety ja mam poważniejszy problem, ponieważ mnie na drugi dzień oferta nie wróciła.

Wystawiłem 4x ofertę z deskami liściastymi (4x3999=15996 desek liściastych wystawiłem). Z magazynu pobrało surowce, natomiast na handlu nie było mojej oferty.
I niestety słuch zaginął po moich deskach !!!!!

BB_xaar - pisałem już do supportu w zeszłym tygodniu i w tym także .... niestety bez odpowiedzi !!! Zginęła mi duża ilość surowców, więc prosiłbym o reakcję ze strony supportu.
Uprzedzam ewentualne odpowiedzi .... nie mogło dojść do sprzedaży tych desek, bo nie dostałem w zamian tego co chciałem, a bym to zauważył w magazynie.

AlleLuj
05.12.2012, 14:18
U mnie w historii handlu pojawiły się znikające transakcje po 2 godzinach, ale nie mam pewności czy surowce dotarły do magazynu.

Picasso_PL
06.12.2012, 10:25
No niestety miałeś farta. Ciekawe kiedy doczekam się na jakąkolwiek odpowiedź ze strony supportu?
Czy mam do nich wysłać trzecią wiadomość ????

zwolk
06.12.2012, 13:35
No niestety miałeś farta. Ciekawe kiedy doczekam się na jakąkolwiek odpowiedź ze strony supportu?
Czy mam do nich wysłać trzecią wiadomość ????

Jeśli dostałeś automatycznego maila zwrotnego to w końcu się doczekasz :) Ale jeśli takiego maila nie było to system nawet nie zarejestrował twojego zgłoszenia. I raczej nie zasypuj supportu kolejnymi mailami w tej samej sprawie bo dla nich to jest po prostu kolejne zgłoszenie które mają do rozpatrzenia. Podejrzewam, że i tak mają dość roboty z obsługą tych zgłoszeń, które do nich dotarły w ostatnim czasie :)