PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z czymkolwiek!!!

lolekaskakoll
04.12.2012, 16:53
Powiem tak, niby zalogować się mogę i niby mi wyspę wyświetla, ale czatu gildii to już nie łaska, już nie mówiąc o tym, że nie widzę kto jest zalogowany!!! Ale to wszystko to problem poboczny. Otóż jestem sobie zalogowany, powiedzmy, że rozpoczynam jakąś przygodę, albo daję sobie 25 rekrutów do stworzenia i nagle koniec, gra się zawiesza i nic nie mogę zrobić oprócz kliknięcia "odśwież" w przeglądarce, to mi odświeży na 3 minuty, a potem dalej to samo :mad: Jestem wściekły, bo przy takim rozwoju sprawy nie ma mowy o jakiejkolwiek przyjemności z gry, że już nie wspomnę o kasie jaką wpakowałem na diamenty!!!! Zróbcie coś z tym, bo się nie da grać!!!

maniemar
04.12.2012, 17:02
zaczyna mnie to nudzi non stop problemy są, jak nie jedno to drugie są

larry13091977
04.12.2012, 17:22
sprubój napisać do suportu,tam powinni Ci pomóż:)))

Jerry1981
04.12.2012, 17:59
na problem z czatem gildii pomaga aktualizacja notatki o sobie w gildii. co do problemów z odświeżaniem... być może nie masz najnowszej wersji flasha / przeglądarki?

lukasollo
04.12.2012, 18:25
Nie nie, ja mam ten sam problem z tym zawieszaniem się gry. To nie problem flasha bo to jest bardzo nieregularne, raz wystarczy jedno odświeżenie a potem da się grać już do końca a czasami trzeba odświeżać grę co 5 minut, nie mam pojęcia o co tu chodzi.