PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Transport wojska po za generałem

WuDwaKa
04.12.2012, 16:51
Jak wiecie jeżeli przed zakończeniem przygody nie przydzielimy wojska do generał to ono wraca samo dłuższa trasą, przy czym w menu gwiazdy(na swojej wyspie) jest to zasygnalizowane ale już nie ma tam informacji ile i w jakie liczbie wojsko wraca w ten sposób.

Może pojawiła się właśnie tam taka informacja jaka jest przy generała wędrujących po wskazaniu na konkretnego ?

Acoma
04.12.2012, 19:34
Wystarczy kliknąć na obóz. Informacja o stanie armii która przetrwała starcie się ukaże.

Draxopix
04.12.2012, 20:21
mysle ze by sie przydalo bo sam czesto nie wiem co mi wraca i co ile czego konkretnie zaczac dorabiac

Acoma
04.12.2012, 21:06
Potrzymaj chwilę kursor na ikonie generała po kliknięciu na gwiazdkę - pokaże się podgląd armii danego generała.

Jerry1981
04.12.2012, 21:08
acoma generała tak, ale chodzi o wojsko wracające z przygody bez generała (ikonka transport wojsk) - tam się pokazuje jedynie za ile czasu wrócą, ale nie wiadomo co
a takich ikonek mozna mieć w gwieździe kilka - bo wraca wojo z różnych przygód :)

Acoma
04.12.2012, 21:11
Na serwerze testowym jest identyczna sytuacja - odnośnie informacji o generale i jego wojsku. Tu nie gram za często na przygodach.