PDA

Zobacz pełną wersję : Wojsko znika z koszar

bill73
03.12.2012, 13:35
Znikło mi wojsko z koszar 954 sztuki .wysłałem wojsko na przygodę po jej ukończeniu i powrocie okazało się że mam tylko tyle wojska ile ocalało z przygody . Pozostawione w koszarach jednostki wyparowały.Z cennych jednostek 45 puszkarzy ,79 elitarnych żołnierzy ,300 kuszników, 100 żołnierzy,104 konnych w sumie z innymi 954.O tyle różni się liczba oddziałów wojska od liczby oddziałów przydzielonych ,od 29 listopada support milczy i zero odpowiedzi.wojsko odbudowuje bo nie ma co liczyć na zwrot od kogoś kto ignoruje graczy , ale pozostaje problem duchów tych zaginionych wojaków .Duchy te zajmują miejsce w populacji i mogę zrobić wojska o 954 mniej niż normalnie a to już jest utrudnieniem.po za tym jak wszystkim zdarzało się znikające towary np kupuje 4 papugi i przelatują do gwiazdy a w gwieździe 3.wystawiony towar na handel znika i brak śladu po nim w historii ale to szczegóły może przykre ale takie które można było wytrzymać ale ten numer ze znikającym wojskiem to już przesada.Szkoda że spotkało mnie to dopiero na 49 lvl bo gdyby zdażyło się dużo wczesniej dawno bym w to coś co UBISOFT nazywa grą nie grał. a może UBIJSOFT powinni się nazywać?Dla moderatorów dla informacji oddziały nie przydzielone sprawdzamy ludność (ikona główki) i są to oddziały pozostające w koszarach więc nie mają skąd wrócić może kolega MOD_ZAKRĘCONY na przyszłość zapozna się z tematem.

grzechowski
03.12.2012, 13:58
Mnie znikło wojo pozostawione w przygodzie. Oczywiście nie ta skala strat co u Ciebie, ale chodzo o mechanizm. Nigdzie nie wysyłalem, po zakończeniu kilku potyczek skończyłem z braku czasu.
Na drugi dzień wchodzę do przygody... 200 konnych brak...
Support..ha ha ha...co j a piszę...szkoda zachodu.
No to sobie dorobiłem tych konych i przygode skończyłem...

Nie pierwszy raz ... i chyba nie ostani, nie przed ostatni, nie przed prze ostatni...itd...az do końca tej poronionej gierki.

Aktualnie czekam tylko chyba na bana, bo za pisarstwo na forum narazie tylko ostrzeżenie dostałem.

Cosik kasy tu zostawiłem więc czuję sie w takim przypadku uszukany, a skoro czuję sie oszukany to wskazuję palcem na oszusta.

Tasior
05.12.2012, 22:37
Pozwolę sobie dodać moje spostrzeżenia z gry. Jeżeli chodzi o wykonywanie przygody to nigdy nie zostawiam na danej wyspie jednostek luzem, nie przypisanych do generała - niby po zakończeniu przygody one wracają transportem wojskowym, ale raz mi się zdarzyło, że jakoś nie dotarły na wyspę główną. Od tego czasu zawsze wszystkie jednostki przypisuje generałom i z nimi odsyłam je na wyspę główną. Jak do tej pory armia, która ostała się po przygodzie wraca w komplecie.