PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Ikona wyburzania z poziomu konkretnego budynku

Singularis
02.12.2012, 14:42
Wchodząc na pole pszenicy jest "bomba" do jego wyburzenia - rozwiązanie praktyczne i wydawałoby się oczywiste. Dlatego nie mogę zrozumieć, dlaczego takiej ikony nie ma także na studniach i mniejszych kopalniach. Osobiście wyburzam je tuż przed zawaleniem, aby odzyskać trochę surowców na postawienie nowej. Ciągłe wyszukiwanie ikonki wyburzania jest irytujące. Co Wy na to?

rycha86
02.12.2012, 14:52
kiedyś tak było !! ale zmienili

sparkz
02.12.2012, 14:54
Zarowno studnie jak i kopalnie sa budynkami produkcyjnymi, wiec podobnie jak inne budynki tej ikonki nie maja.

Pole nie jest budynkiem produkcyjnym tylko obiektem terenowym, podobnie jak np mury ozdobne czy posągi.

Singularis
02.12.2012, 19:36
Wiesz gdzie ja mam czy to jest budynek produkcyjny, czy też obiekt terenowy? ;-) Tu nie chodzi o klasyfikację, tylko o funkcjonalność :-)

Piotru70
02.12.2012, 22:04
A po co komu burzyć pola. Jak się wyeksploatuje to od razu możesz budować nowe na jego miejscu. A jak nie chcesz to zostawiasz i olewasz, a jak planujesz na dłuższą metę nic tam nie budować to 5 minut cie nie zbawi na burzenie pustych kwadratów. Nie wiem gdzie widzisz problem...

Singularis
04.12.2012, 20:13
W tym, że ja akurat wyburzam. I nie tylko pola. Widzisz w tym jakiś problem? A w tym aby taka ikona była? Jeśli jest a nie chcesz, to z niej nie skorzystasz i tyle. Jeśli jej nie ma, a ja chce skorzystać, to już problem jest, zgadza się?

Acoma
04.12.2012, 21:21
Piotru70, problem jest w tym, że często złoże kamienia, czy marmuru się kończy lub jest blisko całkowitego wykończenia, a trzeba z różnych powodów wyłączyć kompa i następne podejście do niego może być dopiero za kilka dni.
I co zrobisz? Zawalisz sprawy w realu, tylko po to, aby pilnować wysłania geologów?

EX_Zakrecony
04.12.2012, 22:14
W tym, że ja akurat wyburzam. I nie tylko pola. Widzisz w tym jakiś problem? A w tym aby taka ikona była? Jeśli jest a nie chcesz, to z niej nie skorzystasz i tyle. Jeśli jej nie ma, a ja chce skorzystać, to już problem jest, zgadza się?
Wyburzanie było z poziomu budynku, ale zostało to zmienione, a skoro zostało zmienione to znaczy że deweloperzy uznali to za lepsze rozwiązanie. Propozycja nie ma raczej szans.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

Acoma
04.12.2012, 22:24
Ale walczyć o ulepszenia zawsze warto.

Singularis
04.12.2012, 22:51
To również może świadczyć o tym, że nie zapytali o zdanie graczy, nie pomyśleli i zwyczajnie się pomylili.