PDA

Zobacz pełną wersję : Zablokowane zadanie "Więcej włości".

Trroczek
01.12.2012, 21:16
Mimo spełnionych warunków do odblokowania zadania wciąż jest zablokowane. Kolejne zadania z serii już wykonane.

Inny problem to zadanie z długimi łukami. Za każdym razem jak włączam grę to dostaję komunikat iż ukończyłem zadanie. Czasem po dłuższym okresie jak jestem zalogowany to ni z tego ni z owego pojawia się ten sam komunikat iż zadanie zostało wykonane. Co bym nie kliknął to komunikat powraca.

Bartk22
02.12.2012, 11:14
Mam dokładnie to samo i założę się, że takich osób są setki. Co raz więcej zadań nie do wykonania na liście. Niestety tempo naprawy bugów w tej grze jest po prostu żałosne :(

AdamZ44
02.12.2012, 14:30
Podejrzewam,że to zadanie "czeka" na wprowadzenie pvp i możliwość podbijania i zajmowania kolejnych wysp. Ma by zdaje się zachętą to bardziej aktywnego uczestnictwa w grze niż tylko zarządzanie macierzystą wyspą. Jeżeli jest jak sądzę , to trochę nieroztropne jest umieszczenie tego zadania już teraz, ale i na to może być wytłumaczenie: mianowicie wprowadzając zmiany w grze podeszli do sprawy "hurtowo" bez zastanawiania się czy ma to większy sens czy też nie.