PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zakończeniem przygody Łowca Nagród

kleszczu1984
01.12.2012, 02:31
skozystałem z kodu na ta przygode i po zniszczeniu wszystkich obozow misja nie zakonczyła sie

Mundek_May
01.12.2012, 03:02
A gdybyś skorzystał z opcji- szukaj -na forum ,zamiast zakładać nowy temat to pewnie sam byś znalazł odpowiedź.
Aby zakończyć przygodę wystarczy tylko,będąc na wyspie przygody zajrzeć w menu wykrzyknika i zobaczyć ,co tam ciekawego widać w zadaniach.
Temat wałkowany wiele razy i dalej się pojawia z uporem maniaka"...

kleszczu1984
04.12.2012, 02:07
no i przygoda sie skończyła obozy zniszczone i dupa zadanie niezaliczone -------- dzieki za taki kod

Podkołdernik
04.12.2012, 03:40
Musisz zatwierdzić zadania na przygodzie w wykrzykniku.

Mundek_May
04.12.2012, 07:49
no i przygoda sie skończyła obozy zniszczone i dupa zadanie niezaliczone -------- dzieki za taki kod
Dupa ,to jest z ciebie.Skoro nie potrafisz korzystać z pomocy ,to nie narzekaj na coś ,co dostałeś za darmo i do tego spieprzyłeś koncertowo.

Jerry1981
04.12.2012, 08:00
jak się nie klika "zakończ" (które jest w wykrzykniku wskazywanym przez taką wielką migająca strzałkę) to tak się ma :/
po co kończyć przygodę, lepiej czekać aż czas upłynie...

kleszczu1984
04.12.2012, 17:34
ale wy jestescie ciezkimi ludzmi robiłem co mogłem klikajac w ten duzy wykrzyknik tez wszedzie co mogłem zrobic to tylko anulowac zadanie!! a ty mondek czy jak tam cie zwał to sie wyrazaj bo zalatuje od ciebie wazelina

Draxopix
04.12.2012, 17:45
Hehe i jak zwykle ogar jakis sie trafi co to nie umie zrobic prostej rzeczy a pretensje ma do kogos innego :)
Do tego to nie "mondek" jak piszesz tylko Mundek ale co tam tego pewnie tez nie widac i powinien zmienic nick by do ciebie sie dopasowac

Jerry1981
04.12.2012, 18:27
kleszczu1984 to ci napiszę, skoro sam znaleźć nie umiesz. zawartośćwykrzyknika jest trochę inna zależnie od tego czy jesteś na swojej wyspie czy na przygodzie.
Jeśli jesteś na przygodzie to amsz 2 grupy zadań: aktywne rpzygody, która cię tak do końca nie obchodzi, oraz zadania główne. i właśnie w zadaniach głównych masz zadania związane z przygodą, któe trzeba osobiście zakańczać po ich wykonaniu.
Przycisk anuluj, o którym piszesz powyżej jest w menu "aktywne przygody".
Wystarczy odrobina spostrzegawczości - wszystko jest opisane po polsku, i jest regularnie wałkowane zarówno na pomocy na każdym serwerze, jak i w poradniku / FAQ dotyczącym wykonywania przygód.

Mundek_May
04.12.2012, 21:01
ale wy jestescie ciezkimi ludzmi robiłem co mogłem klikajac w ten duzy wykrzyknik tez wszedzie co mogłem zrobic to tylko anulowac zadanie!! a ty mondek czy jak tam cie zwał to sie wyrazaj bo zalatuje od ciebie wazelinaJak mnie zwał ,tak mnie zwał.Czym ode mnie zalatuje ,to też moja sprawa.
A tobie zaś radze ,byś siemię konopne spożywał.
Bo w konopiach oleum się znajduje, przez co i w głowie jedzącemu go przybywa.
Radziłbym też podciągnąć się w tajemnej sztuce, zwanej interpunkcją.
I wierz mi ,tylko "wybitne orły" nie potrafią poradzić sobie z zakończeniem przygody ,mimo okazywania im pomocy przez innych graczy.

...Aby zakończyć przygodę wystarczy tylko,będąc na wyspie przygody zajrzeć w menu wykrzyknika i zobaczyć ,co tam ciekawego widać w zadaniach....Jak widzę, to było dla ciebie zbyt skomplikowane.

kleszczu1984
05.12.2012, 01:14
Dobra odpuszczam ale robiłem juz tak jak pisaliscie a gram juz troche i wczesniej radziłem sobie z podobnymi przygodami az do tej pory ale wy wiecie lepiej sory narazie

Podkołdernik
05.12.2012, 17:03
ale wy jestescie ciezkimi ludzmi robiłem co mogłem klikajac w ten duzy wykrzyknik tez wszedzie co mogłem zrobic to tylko anulowac zadanie!! a ty mondek czy jak tam cie zwał to sie wyrazaj bo zalatuje od ciebie wazelina

Opcja z anulowaniem zadania jest w wykrzykniku ,ale nie w samym zadaniu lecz w "aktywnych przygodach" wejdziesz do zadania to są tam zadania do zaliczenia tj. wyślj generała, pokonaj obozy oraz pokonaj przywódce. Zaliczasz je ręcznie i dajesz na końcu zakończ. Nie wiem kto tutaj jest ciężki.

zwolk
05.12.2012, 20:44
Nie bez powodu Łowca Nagród ma pierwsze miejsce w rankingu najtrudniejszych przygód :D Z żadną inną nie ma tyle problemów a prowadzenie za rączkę kroczek po kroczku na Pomocy to już standard (choć jest to coraz rzadsze na Słonecznym Grodzie bo i nowych graczy niewielu).