Zobacz pełną wersję : Nie daje się wejść do gry - jest tylko jeden sposób nacisku
PawelD74
29.11.2012, 04:18
Dzisiaj o 3 w nocy strona otwiera się bez problemów, ale do gry nie wejdziesz, można przywyknąć. Moim zdaniem jest tylko jeden naprawdę skuteczny sposób na przyciśnięcie BB, żadne bluzgi na forum, żadne żale, żadne groźby pozwem zbiorowym w nadwiślańskim reżimie nie podziałają.
Trzeba po prostu ich po kieszeni, NIE KUPOWAĆ KLEJNOTÓW, po prostu ani sztuki i namawać na chacie gdzie się da innych żeby nie kupowali. Wtedy coś zrobią, albo pieprznąć tę grę w cholerę. Zrobiłbym to dawno, gdyby nie to że żal mi kontaktu z ludźmi z mojej gildii.
Shadow_mk
29.11.2012, 04:29
Dziś w nocy to jeszcze rozumiem xD
Przerwa konserwacyjna - 29.11.2012
Drodzy Gracze, Przerwa techniczna
przypominam, że w dniu 29.11.2012 na polskiej wersji
gry The Settlers Online odbędą się cotygodniowe prace
konserwacyjne.
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około
godziny 01:30 rano, a zakończy się około godziny
08:30 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej
gra będzie niedostępna.
jurij1983
29.11.2012, 04:31
znowu problemy kiedy to sie skonczy??????????????????????????????????????????? ??
Shadow_mk
29.11.2012, 04:32
ale ta przerwa jest co tydzien xD niezaleznie czy sa problemy czy ich nie ma
K_Czarny
29.11.2012, 10:49
A ja od 2-ch tygodni mam taki komunikat jak na załączonym obrazku
podobno przerwa miała trać dzisiaj do 8.30 a na fejsie ludzie piszą po 22 że udało się im zalogować???
Shadow_mk
29.11.2012, 11:42
sa ludzie ktorzy wogole nie moga sie zalogowac np ja od ponad 2 tygodni .... ale jak ktos pisze o 3-4 w nocy w samym srodku przerwy technicznej ze nie moze to przyczyna oczywistac .... pomimo ze dzis przy proibiewchodzenia na wyspe zaczynalo logowac a nie wyswietlal sie kominukat ze jest przerwa techniczna
Gotha324
29.11.2012, 12:02
przeniesli event wiec to nie to
PawelD74
29.11.2012, 12:10
Nie było informacji o przerwie technicznej po prostu tam gdzie powinna być kolejka logowania był zwis, dzisiaj chodzi ale lagi potworne są
Margoset
29.11.2012, 12:20
po pierwszej w nocy wyskoczyło okienko, że rozpoczyna się przerwa techniczna i gra będzie nieczynna - akurat ta przerwa była zaplanowana
x_wisla_x
29.11.2012, 14:20
i znowu lipa nie da sie wejsc i tak poraz kolejny
Shadow_mk na twoja mape mozna wejsc.. a AsekKor ma taki czary ze na jego mape nawet nie wejdziesz bo cie wywali.. Ale spokojnie panowie z BB mają wszystko pod kontrola... ( tak twierdzą )
Kylar_Slyterin
29.11.2012, 14:28
Coraz więcej błędów. Coraz więcej awarii..... Chyba faktycznie trzeba uderzyć Firmę po kieszeni czyli - "NIE KUPOWAĆ KLEJNOTÓW" To może wtedy zrobią w końcu coś porządnie. Bo jak widzę mają kasę z gry ale aby zapewnić stabilność grze to już mają to w "czterech literach". Po kieszeni ich. !!!!!!!!!!!!!!!!
jak o 12 godz nie da sie już zalogować to nie mam pytań może najpierw niech zrobią sobie gre pokroju saper a póżniej systematycznie bardziej ambitne rzeczy skoro nie potrafią tego ogarnąć
Dzisiejsza przerwa w działaniu gry była zaplanowana i miała związek z regularnymi pracami technicznymi. Dodatkowo, w ciągu dnia wystąpiły problemy ze stroną główną, jednak teraz dostęp do niej nie powinien być już utrudniony.
MLODYDZIURA01
29.11.2012, 15:12
Zalogowac mi sie udalo ale po wcisnieciu przyciusku graj nic sie nie dzieje. Bialy ekran. Probowalem w kilku przegladarkach, zainstalowalem flasha jeszcze raz ale nic nie pomoglo :(
Sama możliwość otworzenia strony głównej i zalogowania się to jakby za mało.
Agusiaaak
29.11.2012, 15:23
od wczoraj od 15 nie moge sie zalogowac do gry...nic sie nie zmienia :(
dobrze ze gram w kilka innych gierek bo bym sie ostatnio zanudzil ,pogratulowac ,strona startowa ładna ,a gra ? nie wiem bo jej nie widać
MLODYDZIURA01, proszę spróbować ponownie: odwiedź stronę gry, wciśnij ctrl+f5 (zaloguj się, jeśli nie jesteś zalogowany) i kliknij guzik "Graj" - powinno działać.
ten biały ekran ja miałam przez kilka godzin i dopiero po xx próbie gra się odpaliła.
Ale jak tak ma wyglądać granie na próbach logowaniu to nie wróże przyszłości tej grze.
Magiczny sposób niestety nie działa, u mnie dalej biały ekran po wciśnięciu Graj
DonFrogg
29.11.2012, 16:03
od rana nie moge sie zalogować "W tym obszarze wystąpił bład. Prosimy spróbować ponownie", toz to jakas kpina i amatorszczyzna!!!!!
jasne dział obszar serwera uszkodzony :(
MLODYDZIURA01
29.11.2012, 17:51
Zalogowalem sie na innym kompie i yu takich problemow nie mam. Sprobuje jutro na tamtym to powtorzyc ale z tego co widze innym to nie pomaga :(
MLODYDZIURA01, proszę spróbować ponownie: odwiedź stronę gry, wciśnij ctrl+f5 (zaloguj się, jeśli nie jesteś zalogowany) i kliknij guzik "Graj" - powinno działać.
MLODYDZIURA01
30.11.2012, 08:23
Wracam do starego kompa i problem nadal istnieje tzn. biały ekran po kliknięciu gram. Nic nie pomaga czyszczenie cacha, tempa, reinstalacja przeglądarki i flasha - ciągle to samo. Czy jest jakieś miejsce na kompie gdzie być może zapisywane są jakieś pliki w związku z gra, bo nie mam już pojęcia co może pomoc :(.
SebaD1979
30.11.2012, 09:12
U mnie ten problem też występuję, ale jako że mam laptopa, rano zalogowałem się z domu i było ok. Spróbowałem teraz jeszcze raz w pracy i gra weszła. Problem w tym, że zaraz wtyczka flash się wykrzaczyła i problem wrócił. To samo powtórzyłem z serwerem testowym, czyli gra się odpaliła, zaliczyła zwiechę i od tej pory leży.
Ten sam problem, zupełnie jakby flash nie byl obslugiwany. Nie pomogla zmiana przegladarki, czyszczenie pamieci i ciasteczek, reinstalacja Flasha. Wciskam Graj i mam bialy ekran.
Jeśli problem nadal się pojawia, bardzo proszę o podanie wersji flash`a.
MLODYDZIURA01
30.11.2012, 11:30
Ja mam wersje 11.5.502.110
SebaD1979
30.11.2012, 12:17
Wersja 11.5.502.110
MLODYDZIURA01
30.11.2012, 13:04
Odinstalowałem flasha, zainstalowałem starsza wersje 10.3.183.43 a problem jak był tak jest :)
U mnie też wersja 11.5.502.110.
A mnie ciekawi kiedy mój problem z "błedem i uszkodzonym serwerem w moim obszarze " zostanie NAPRAWIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo kpina i żenada to mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!Szlag już trafia od tego cyrku z logowaniami, z błędami , uszkodzonymi serwerami i cholera wie z czym jeszcze w przyszłości o ile takową ta gra posiada!
MLODYDZIURA01
03.12.2012, 10:01
Czyli rozumiem ze problem nie zostanie rozwiązany a my możemy zapomnieć o graniu?
Przed momentem udało mi się wbić, ale zaraz po kliknięciu OK na wiadomości z codziennego logowania wszystko się zawiesiło i po graniu. Kolejna próba wejścia do gry to możliwość zalogowania na stronie głównej, a po kliknięciu Graj biały ekran jak poprzednio.
ja zainstalowałem 4 przegladarki, wyczyściłem wszystko, przeinstalowałem flash'a i zgadnijcie :)
NIC NIE DZIAŁA!
2 zgłoszenia do supportu i zgadnijcie co?
CISZA
medal powinno UBISOFT dostać za olewanie klienta i nabijanie w butelke
Ja przypuszczam, że to jest związane z tym błędem wyskakującej co chwilę strzałki z nowym zadaniem. Przy odrobinie szczęścia gra zwiesi się tylko na chwilkę, a przy mniejszym szczęściu wywali flasha całkowicie. Jeśli faktycznie to jest przyczyna, to pojawiająca się co chwilę strzałka przestaje być wyłącznie uciążliwością a staje się przeszkodą uniemożliwiającą grę.
Pirotechnic
03.12.2012, 11:23
Mahotka mi gra działa z skokami, podczas których np nie mogę nic zrobić, lub nie mam czatu lub trochę się tnie.
Jednakże co do supportu jakbyś dostał/a dziennie 10 000 wiadomości na e-mail postaraj się w ciągu 8h roboczych odpowiedzieć, a pamiętaj, że zajmujesz się nie tylko wiadomościami przychodzącymi na e-mail.
Więc ?
Załóż że przeczytanie jednego listu to prawie minuta i odpowiedź trwa ze dwie minutki to zobacz ile mija czasu ;/