Zobacz pełną wersję : problem z nowymi złożmi
po wprowadzeniu ostatnich zmian mam ciągle problemy z odnowieniem wyczerpanych pokładów surowców,poszukiwacze których wysyłam wracają z informacją że mam już za dużo złóż danego surowca np.kamienia,miedzi itd mimo że nie mam wyszukanych wszystkich pokładów danego surowca.
co jest grane?
Musisz miec zajete sektory i postawione magazyny w ktorych sa dane surowce. A jesli masz zajete i postawione magazyny, to napisz do supportu
ja już mam 37 lvl i cała mapkę odkrytą.do tej pory nie miałem takich problemów zaczęły
się dopiero dzisiaj
michalc1976
29.11.2012, 12:04
ja już mam 37 lvl i cała mapkę odkrytą.do tej pory nie miałem takich problemów zaczęły
się dopiero dzisiaj
Udzielę porady "w stylu supportu" :D
1. Wyczyść pamięć podręczną, ciasteczka itp.
2. Skorzystaj z programu typu CCleaner do czyszczenia pozostałego badziewia.
Mi pomogło, może pomoże i Tobie? Wiele czasu to nie zajmuje.
Jeśli chodzi o kamień to nie wiem, a w przypadku miedzi może pomoże wyburzenie kopalni. Ja tak miałam z węglem ale wyburzenie pomogło.
ladybaba
01.12.2012, 05:45
trzeba wyburzać wyczerpane złoża
Jurek12345
01.12.2012, 09:41
trzeba wyburzać wyczerpane złoża
Nie trzeba. Geolog powinien znaleźć złoże bez wyburzania pozostałości po kopalni.
AniolNocy
01.12.2012, 10:37
osobiscie nigdy niewyburzam wyczerpanych kopalni i zawsze bez problemu znajduja nowe zloza
Ja też nie wyburzam, ale raz tak mi się przytrafiło że nie chciało się odnowić i za radą innego gracza (przeczytaną podobno na forum) wyburzyłam złoże co pomogło.
Do dzisiaj nie miałem problemów ale od dzisiaj nie mogę znaleźć nowych złoży. to jakaś masakra mam tylko jedną kopalnię marmuru, wyburzyłem zużyte i dalej nic.