PDA

Zobacz pełną wersję : Helmowy Jar [HL] - rekrutacja otwarta!

eselu83
27.11.2012, 20:55
Helmowy Jar [HL]

Gildia nie jest największa.. obecnie posiada 39 osób co sprawia ze dość dobrze każdy się zna i wie mniej więcej o których porach kto się zjawia...
Pomocne to jest przy wymianie premii (kanapek / koszy) lub surowców czy wspólnym robieniu zadań ...
Rozpiętość wiekowa jest dość duża - od 18 lat do 65 lat (w większości pow. 30stki) - także na każdy temat można spokojnie porozmawiać - nie tylko o grze...
Do gry podchodzimy na luzie bo to tylko gra więc ogólnie jest wesoło :)

Liderem naszej gildii jest brundel - doświadczony gracz który osiągnął już obecne maximum - czyli 50ty poziom...

Rekrutacja i wymogi:

* wymagany poziom - 30
* uczciwość w grze
* ogłada w wypowiadaniu się (nie tolerujemy chamstwa)
* uczestnictwo w życiu gildii (wymiana premiami, wzajemna pomoc itp...)
* mile widziane codzienne logowanie (chociaż na pół h)

Jako drużyna możemy zaoferować:

* gwarancja zaliczenia dziennych zadań gildii !
(od listopada 2012 każde zadanie mamy zaliczone !! :))
* pomoc w robieniu zadań i przygód
* wzajemne premiowanie budynków
* wymianę surowców
* wspólne robienie przygód
* miłą atmosferę
* weekendowe konkursy z różnistymi nagrodami
* wsparcie doświadczonych graczy

W razie jakichkolwiek pytań lub chęci wstąpienia w nasze szeregi prosimy o kontakt w grze:
RG47 lub eselu83

Obecnie nie pobieramy opłat za przystąpienie do naszej ekipy, poszukujemy graczy którzy są w stanie minimum raz dziennie zajrzeć do gry choć na 30 minut.. jeśli Tobie to pasuje - zapraszamy serdecznie!

RG47
03.12.2012, 18:58
Są jeszcze 3 miejsca bez opłat. Jeżeli chcesz zaznać prawdziwej przyjaźni i dobrego nastroju w chwilach kiepskiego samopoczucia - to właśnie u nas znajdziesz ukojenie zszarganych nerwów i stresu. Zapraszamy

AA6-78B5-B6D4
05.12.2012, 13:56
Jestem zainteresowany przystąpieniem do gildi mój poziom 39 mam56lat

RG47
09.12.2012, 15:04
Mamy już tylko 2 nieodpłatne miejsca... Dobrze radzę zapytaj o bilet wstępu...:)))

FOREST144
10.12.2012, 10:15
to i ja zgłoszę swoją kandydaturę - 32lvl, za chwilę 33, loguje się codziennie

RG47
10.12.2012, 15:25
Przykro mi Forest 144, jesteś na innym serwerze - to uniemożliwia nawet kontakty...:((

FOREST144
10.12.2012, 16:45
a nie zwróciłem uwagi, powodzenia w rozbudowie gildii

zulus_czaka
11.12.2012, 00:29
przyjmujecie jeszcze? może czas wstąpić do jakiejś gildi? trudno tak wybrać na ślepo, ale Macie fajną nazwę :) 38lvl 40old

RG47
11.12.2012, 16:11
i w tym momencie mamy limit wyczerpany - co nie oznacza, że przyjmować nie będziemy. Oferty graczy, które nas zainteresują będą rozpatrywane pod katem ich atrakcyjności i przydatności w Gildii. Gratuluje tym, którzy wykorzystali szansę - to był naprawdę dobry wybór...

eselu83
15.12.2012, 01:35
pojawiły sie nowe bezpłatne msca w naszych szeregach - serdecznie zapraszamy!

mrfx
20.12.2012, 20:03
Mam 38lvl (niebawem 39 ;)) i bardzo chętnie dołączę do Gildii! :)

brundel
04.01.2013, 13:20
Zostały jeszcze 2 Darmowe Miejsca :) Zapraszamy :)

zurciom
08.01.2013, 23:31
Witam mam 37lv moja ksywka to zurciom i chętnie do was bym dołączył chociaż na okres próbny :-) pozdrawiam i czekam na jakieś info.

archduke700
09.01.2013, 16:56
Ja jestem zainteresowany mam 32 lvl. Nick archduke700

beev
09.01.2013, 17:56
mam 33 lvl, codziennie sie loguje i odwiedzam sąsiadów :) jestem 40 latką :) czy mozna się dostać do Waszego grona?

eselu83
09.01.2013, 18:56
chetnie byśmy Cie przyjeli ale niestety działamy na serwerze Nowa Ziemia więc nie ma takiej mozliwości.. musisz szukać w dziale "złota góra"

ale oczywiście wszystkich z Nowej Ziemi zapraszamy serdecznie :))

gidzio
12.01.2013, 14:10
Witam gidzio z tej strony mam 34 level ,chętnie dołączyłbym do Was jeżeli jest taka możliwość:).Pozdrawiam

brundel
25.01.2013, 17:43
Mamy jeszcze DARMOWE MIEJSCA :) zapraszamy :)

LordSzymon
04.02.2013, 20:12
Czy mozna jeszcze dołączyć??
Do gry loguję się codziennie, obenie mam 39poziom.

RG47
11.02.2013, 22:13
Znowu mamy 2 miejsca dla chętnych do naszej prześwietnej Gildii - tylko aktywni gracze

RG47
11.02.2013, 22:15
Nasza prześwietna Gildia zaprasza aktywnych graczy - mamy 2 nowe miejsca

cheike
19.02.2013, 09:32
Witam. Chętnie się dołączę. Jestem w grze codziennie, zwykle od 8-14, LV40. Pozdrawiam.

Wilgefortis
19.02.2013, 13:21
Dzień dobry. Z chęcią przyłączyłabym się do gildii, o ile jest jeszcze na to szansa. Jestem aktywna codziennie, kilka razy w ciągu dnia. Mam poziom 37 i pół :). Pozdrawiam

i0000000
21.02.2013, 11:23
witam na stronie gildii szukałam i nie mogę was znaleźć

TITO_CFC
21.02.2013, 12:40
i00000000 pierw zmień serwer a później zacznij szukać:D

RG47
24.02.2013, 14:05
Do i0000000 - przykro mi, ale jestes na innym serwerze - Nasz serwer to Nowa Ziemia, twój Dolina Odkrywców - tego sie raczej przeskoczyć nie da

Wieslawa42
26.02.2013, 18:00
Mamy wolne miejsca bezpłatne w naszej gildzie - jak ktoś z Was chętny a chce spędzić czas w naszym gronie serdecznie zapraszamy . Gwarantujemy wspaniała atmosferę , cotygodniowe konkursy z atrakcyjnymi nagrodami.
Pytaj , nie pożałujesz !!!!!

Damundo
28.02.2013, 21:15
Witam. W mojej obecnej gildii zabrakło już aktywnych graczy, więc chętnie się przyłączę gdzieś, gdzie są robione zadania i można od czasu do czasu coś przeczytać na chacie ;) Obecnie 46lvl.

eselu83
02.03.2013, 10:07
jeśli są podobne osoby, które w swojej gildii nie mogą liczyć na pomoc lub rzadko zaliczane są zadania - zapraszamy serdecznie !!

u nas od listopada 2012 każde z dziennych zadań mamy zaliczone!! ;)

Wieslawa42
04.03.2013, 19:11
Mamy trzy ostatnie miejsca wolne w naszej społeczności .
Zapraszamy - nie pożałujesz

Wieslawa42
21.03.2013, 21:57
Mamy wolne miejsca - zapraszamy aktywnych graczy , którym zależy na dobrej zabawie

Tomasz12
28.03.2013, 19:57
Jest jeszcze wolne miejsce?

maximus000
01.04.2013, 15:54
witam,

chętnie przystąpię mam 33 poziom

Wieslawa42
06.04.2013, 23:16
:) Mamy wolne miejsca w naszej Gildzie ::)
Jeśli chcesz zaliczyć zadania gildyjne i masz poczucie humoru to się nie zastanawiaj - wstąp do nas !!

zurcio
12.04.2013, 17:48
hejka to ja zurciom :-) nie mogę się zalogować do gry :-(

Wieslawa42
17.04.2013, 14:48
Mamy wolne miejsca gwarancja przedniej zabawy na czacie i konkursy z cennymi nagrodami !!!

RG47
22.04.2013, 20:51
Stworzyliśmy nowe miejsca w naszej Gildii. Zadania wykonujemy regularnie, gracze aktywni na czacie są przez nas wyjątkowo traktowani, współpraca z premiami jest wyjątkowa. Nie ma takiej gildii jak nasza. Przed podjęciem decyzji przeczytaj opis naszej organizacji. Szukaj Gildii Helmowy_Jar. Nie tolerujemy arogancji - wzajemny szacunek jest naszą dewizą. Regularnie organizujemy konkursy z wyjątkowymi nagrodami. Zapraszamy

RG47
05.05.2013, 18:24
Tak, to właśnie tej Gildii szukałeś.
Jesteśmy spadkobiercami Gildii Helmowy_Jar. Mamy za sobą wielomiesięczne doświadczenie w grze i udało nam się stworzyć fantastyczną atmosferę w grze i nawet częściowo poza nią. Wszechobecna u nas kultura w słowach i czynach, wzajemna życzliwość, a także pomoc w grze jest naszym motto zawartym w herbie - i stawia nas ponad wszystkie inne Gildie.
Staramy się raz w tygodniu organizować różnego rodzaju konkursy, które są tylko przykrywką dla niesienia pomocy w zakresie zdobycia dodatkowych, naprawdę cennych surowców. Dzielimy się udziałami w przygodach, a wykonywanie zadań gildyjnych jest naszą pasją i jest monitorowane. Jeżeli dobrze się czujesz we wspólnocie, masz chęć wspólnej zabawy i lubisz brać udział w czatowaniu na forum gildyjnym, gdzie panuje klimat naprawdę dobrego, wyrafinowanego i wysmakowanego humoru – przybywaj.
Na razie nie stawiamy ograniczeń – jedynym jest tylko to, byśmy się dobrze z tobą bawili.
Za rekrutacje odpowiedzialni są: RG47 i Wiesława42

Wieslawa42
09.05.2013, 21:54
:)Mamy wolne miejsca ,:)
spiesz się w sobotni wieczór konkurs z cennymi nagrodami.

conek_xxx
20.05.2013, 12:05
Jak się można zapisać do gildii?

RG47
20.05.2013, 21:29
Ta Gildia już nie istnieje - w jej miejsce powstała nowa pod nazwą Helmowy_Jar 2 - zapraszamy

Wieslawa42
25.05.2013, 13:38
;)Mamy wolne miejsca , które czekają na Ciebie ;)
Jeśli masz ochotę pobawić się z nami w sympatycznej atmosferze , pogadać na czacie gildii - to właśnie na Ciebie czekamy !!

Wieslawa42
10.06.2013, 20:28
Mamy wolne miejsca
Zapraszamy graczy aktywnych . chętnych do pogadania na czacie gildii
Nie zwlekaj z decyzja

Wieslawa42
23.06.2013, 11:58
Zapraszamy do naszej społeczności aktywnych graczy
Poczytaj o nas w OPISIE GILDII -
Na okres wakacji - konkursy gildii - będą organizowane sporadycznie -
Czekamy na Ciebie

RG47
29.06.2013, 21:59
[I]Wiem, ze jeżeli czytasz te stronę, to zapewne poszukujesz Gildii, która zapewni ci dobra zabawę i nie zawiedzie Twoich oczekiwań. Jesteśmy grupą ludzi, którym nieobojętne są świetna zabawa, soczysty, ale kulturalny humor oraz rozmowy na czacie na bardzo przeróżne tematy. Sprawdź nas i czuj się u nas naprawde wyjątkowo. Okres wakacji nie sprzyja organizowaniu specjalnych wydarzeń oraz konkursów. Po wakacjach jednak nasze kolegium zacznie ostrą zabawę z niespotykanymi nagrodami. Mamy jeszcze kilka darmowych miejsc - nie przegap super okazji. Jeżeli, chcesz poznać graczy, którym - oprócz rozrywki - zależy na rozwoju wszystkich wysp w łonie Gildii, przeczytaj nasz opis, przemyśl i kontaktuj się z graczami wymienionymi w opisie odpowiedzialnymi za rekrutację - zapraszamy :-)

LordSzymon
06.07.2013, 22:18
Jeśli jesteś aktywnym graczem,
Jeśli zależy Ci na regularnym wykonywaniu zadań gildyjnych,
Jeśli lubisz kulturalnie pogadać na przeróżne tematy na czacie gildyjnym,
Jeśli chcesz być częścią fajnej, zgranej paczki ludzi,
to......
Gildia Helmowy Jar 2 jest miejscem dla Ciebie!!
Serdecznie zapraszamy:)

Wieslawa42
24.08.2013, 20:46
Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji i u nas w naszej gildii następują powroty z wakacyjnych wojaży
Juz we wrześniu powracamy do naszych konkursów z licznymi nagrodami. Jak chcesz się sprawdzić np w konkursie " 1 z 10 " oraz innych
zapraszamy chętnych aktywnych graczy :)

LordSzymon
03.09.2013, 18:29
Sezon jesienny w naszej Gildii rozpoczęty a co za tym idzie, bramy Helmowego Jaru zostały otwarte dla nowych, nieznanych wędrowców szukających schronienia i pragnących zawiązać nowe znajomości oraz aktywnie uczestniczyć w rozwoju naszej twierdzy :)!!
Jeśli grasz aktywnie, wykonywanie zadań gildyjnych nie stanowi dla Ciebie problemu, potrafisz KULTURALNIE podyskutować i pożartować na czacie gildyjnym, masz ochotę sprawdzić swoją wiedzę i refleks w różnych konkursach to SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!

Wieslawa42
17.10.2013, 19:39
Masz ochotę pobawić się w naszej Gildii - nie zastanawiaj się - Czekamy na Ciebie

RG47
04.12.2013, 18:31
Przeczytaj opis naszej zgranej Gildii a dowiesz sie wszystkiego... Jesteśmy nieporównywalni, niezwykli, tryskający humorem i chętni zabawy. Jeżeli zostałaś(łeś) od nas odsunięty lub odeszłeś(łaś) bez istotnego powodu - nie trać czasu na próżne negocjacje - nie podejmujemy rozmów o ponownym przyjęciu. Nasza mała, bo 31-osobowa Gildia to gracze o niespotykanych walorach uczynni, młodzi ale już dżentelmeni ... :D Żadnych warunków nie stawiamy poza tymi w opisie - ZAPRASZAMY

Wieslawa42
12.12.2013, 19:57
Zrób sobie prezent i wstąp do naszej gildii , nudy u nas nie ma , oferujemy pomoc w zadaniach , przygodach . W zamian wymagamy wykonywania zadań gildyjnych ale to nic takiego , jak się ma taki zespół jak nasz .

LordSzymon
23.12.2013, 18:34
Już jutro Wigilia... :)
Przy naszym Gildyjnym stole nie zabraknie kilku wolnych miejsc dla nieznanych, strudzonych wędrowców szukających w ten magiczny wieczór schronienia, miłego towarzystwa, wyśmienitego jadła i napitku, wspólnego kolędowania oraz prezentów pod choinką :)! Jeśli jesteś aktywnym graczem, zapukaj do bram Helmowego Jaru i zajmij wolne miejsce przy naszym stole!! :)
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

p.s.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, w imieniu swoim jak i całej Gildii Helmowy Jar 2 (HJ2) życzę wszystkim graczom,
Zdrowych, Radosnych i Spokojnych Świąt spędzonych w miłym, rodzinnym gronie, wielu niezapomnianych chwil i super prezentów pod choinką! :)

Wieslawa42
03.01.2014, 20:49
:)

Niklas
04.01.2014, 00:58
Ilu by nas tam nie było...
jeśli wstąpisz, będzie miło ;)

Wieslawa42
06.01.2014, 18:32
Nasza Gildia nie jest największa.. obecnie należą do niej 32 osoby, co sprawia, że dość dobrze każdy się zna. Jest to pomocne np. przy wymianie premii (kanapek / koszy), surowców lub wspólnym robieniu zadań ...
Rozpiętość wiekowa jest dość duża - od 18 lat do 65 lat - także na każdy temat można spokojnie porozmawiać - nie tylko o grze...

Liderem naszej gildii jest RG 47.

Rekrutacja i wymogi:

* uczciwość w grze
* brak opłat za wstęp

O przyjęciu do gildii decyduje rozmowa z jednym z administratorów (posiadany level odgrywa tutaj rolę drugorzędną)

Każdy gracz przyjmowany jest na okres próbny.

W razie jakichkolwiek pytań lub chęci wstąpienia w nasze szeregi prosimy o kontakt w grze:
RG47 , Wieslawa42, LordSzymon, Westbox78 lub Niklas.

* gwarancję zaliczenia dziennych zadań gildii
* wymianę surowców
* miłą atmosferę
* konkursy z różnorodnymi nagrodami

Nie zwlekaj , czekamy

Wieslawa42
24.01.2014, 22:07
Nasza Gildia nie jest największa.. obecnie należą do niej 37 osoby, co sprawia, że dość dobrze każdy się zna. Jest to pomocne np. przy wymianie premii (kanapek / koszy), surowców lub wspólnym robieniu zadań ...
Rozpiętość wiekowa jest dość duża - od 17 lat do 66 lat - także na każdy temat można spokojnie porozmawiać - nie tylko o grze...

Liderem naszej gildii jest Wieslawa42

Rekrutacja i wymogi:

* uczciwość w grze
* brak opłat za wstęp

O przyjęciu do gildii decyduje rozmowa z jednym z administratorów (posiadany level odgrywa tutaj rolę drugorzędną)

Wieslawa42, RG47, LordSzymon, lub Niklas.

* wymianę surowców
* miłą atmosferę

Nie zwlekaj , czekamy

jeśli wstąpisz, będzie miło :)

Wieslawa42
28.09.2014, 11:22
:)

Nasza Gildia nie jest największa.. obecnie należą do niej 37 osoby, co sprawia, że dość dobrze każdy się zna. Jest to pomocne np. przy wymianie premii (kanapek / koszy), surowców lub wspólnym robieniu zadań ...
Rozpiętość wiekowa jest dość duża - od 17 lat do 66 lat - także na każdy temat można spokojnie porozmawiać - nie tylko o grze...;)

Liderem naszej gildii jest Wieslawa42

Rekrutacja i wymogi:

* uczciwość w grze
* brak opłat za wstęp

Wieslawa42, RG47

* wymianę surowców
* miłą atmosferę

Nie zwlekaj , czekamy:) Mamy wolne miejsca :)

jeśli wstąpisz, będzie miło :)

Wieslawa42
02.12.2014, 22:07
Kto chętny spędzić w naszym gronie jesienno - zimowe wieczory i poranki - zapraszamy