PDA

Zobacz pełną wersję : Magical Dream MGD

Madzia77
26.11.2012, 12:05
Witaj :o)

Jeśli tu trafiłeś/aś to znaczy, że szukasz Gildii. Trafiłeś/aś w 10!!!
Gildia Magical Dream prowadzi nabór nowych graczy. Nie pobieramy w chwili obecnej wpisowego (śpiesz się bo to się może zmienić), nie ma ograniczeń lvl'a. Oferujemy miłą atmosferę, wzajemną pomoc w zadaniach, przygodach i nie tylko. Dajemy dostęp do rozwijającego się forum.
Nie zastanawiaj się i pisz PMkę do: Madzia77, HisBlackMajesty, Doogie, empirepoland, KuroiNeko i Xanrdis a napewno otrzymasz zaproszenie do wspólnej zabawy :)

papillon
28.11.2012, 11:45
witajcie,

gram od ok.3 tygodni, właściwie grę wynalazł mój 8-letni syn ale to ja się bardziej wciągnęłam ;) na razie szukam znajomych ale następnym krokiem na pewno będzie wstąpienie do gildii. jeszcze nie mam za bardzo w tym doswiadczenia. jestem na poziomie 27 a gram praktycznie codziennie, przynajmniej na razie. Proszę o jakikolwiek odzew :) pozdrawiam serdecznie

HisBlackMajesty
09.02.2013, 17:30
Magical Dream MGD

Hejka:)

Jesteś zainteresowany(a) przystąpieniem do gildii? Wstęp jest całkowicie za darmo do naszej Gildii.

Oferujemy:

- miłą atmosferę,
- wzajemną pomoc w zadaniach dziennych,
- pomoc w wykonywaniu zadań gildii, które staramy się wykonywać codziennie,
- pomoc w przygodach,
- pomoc przy braku surowców
itd.

Jakich graczy szukamy:

- aktywnych
- powyżej 30 lvl

Przekonaj się sam Nie poniesiesz żadnych kosztów, więc warto spróbować bo nie stracisz nic, a zyskać możesz wiele. Osoby chętne proszę o kontakt z graczam:

HisBlackMajesty

Napewno otrzymasz zaproszenie do wspólnej zabawy :)

Pozdrawiam Serdecznie:)
HisBlackMajesty

loki0001
21.02.2013, 15:13
czesc...chciałbym do was dołącznc...poziom 37...aktywny niemal codziennie

HisBlackMajesty
12.07.2013, 18:52
Rekrutacja - Gildia Magical Dream (MGD)

Hejka :)

Jesteś zainteresowany(a) przystąpieniem do gildii? Wstęp jest całkowicie za darmo do naszej Gildii. Nasza gildia to przeszło 80 aktywnych graczy.

**********Serdecznie Zapraszamy do Gidii Magical Dream**********

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz Gildii do której chciałbyś/chciałabyś wstąpić to oczywiście ZAPRASZAMY :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------REKRUTACJA-----------------------------------------------

Zainteresowanych graczy przystąpieniem do gildii proszę o wysłanie w wiadomości do:

·
HisBlackMajesty

------------------------------------------ZASADY REKRUTACJI------------------------------------------

· Rekrutacja jest otwarta od 31 lv.

· Szukamy osób, które lubią grać w The Settlers Online, chcą rozbudowywać swoją wyspę, wykonywać przygody samemu lub w towarzystwie innych gildiowiczów itd. jednym zdaniem: Chcą grać z nami w gildii w TSO.

· Za wstęp do naszej gildii nie pobieramy wpisowego, oferujemy miłą atmosferę, wzajemną pomoc wszelkiego rodzaju.

· Jeśli Ci się nie spodoba gra w naszej gildii w każdej chwili możesz opuścić, bez żadnych konsekwencji.

· Mile widziane +18 lat,

W skrócie:
- uczciwych, kulturalnych
- aktywnych
- powyżej 31 lvl
- robiących zadania Gildiowe
- Mile widziane +18 lat

Oferujemy:

- miłą atmosferę,
- wzajemną pomoc w zadaniach dziennych,
- pomoc w wykonywaniu zadań gildii,
- pomoc w przygodach,
- uczciwe oferty handlowe
- wsparcie w przypadku braku surowców
- rady bardziej doświadczonych graczy
- wspólne wykonywanie przygód
- wsparcie gdy wejdzie pvp
itd.

Przekonaj się sam Nie poniesiesz żadnych kosztów, więc warto spróbować bo nie stracisz nic, a zyskać możesz wiele.

Na pewno otrzymasz zaproszenie do wspólnej zabawy

Pozdrawiam Serdecznie
HisBlackMajesty

ewa20
23.01.2014, 00:32
hej
szukam gildi,czy macie już zapełniony skład?(mam ponad 30 lat, jestem aktywnym gaczem no i bardzo chętnie w miarę możliwości chcę wykonywać zadania gildijne

HisBlackMajesty
29.03.2014, 21:21
Rekrutacja Otwarta:) ZAPRASZAMY:)

Pozdrawiam
HisBlackMajesty

HisBlackMajesty
04.07.2014, 19:31
Rekrutacja Otwarta ZAPRASZAMY !!! :)

Witam Serdecznie :) Otwieramy ponownie możliwość dołączenia do naszej skromnej gildii ;)

Pozdrawiam Serdecznie
HisBlackMajesty