PDA

Zobacz pełną wersję : Realizacja zadania "Czas na pierwszą przygodę"

Ocznik
24.11.2012, 11:57
Witam,

z nowymi zadaniami dostałem takie jak w temacie - trzeba zrobić "Łowce nagród" jako przygodę. Większość osób dostała ją do gwiazdy ja nie, u kupca już dawno wykorzystałem limit. Przygody nie da się podobno przesłać ani sprzedać. Ktoś zna możliwe rozwiązanie? Nie ukrywam, że z chęcią bym to zadanie odwalił bo męczy mnie wiszące.
Support milczy od ponad tygodnia pomimo kilku zgłoszeń.

Dzięki za pomoc,
Pozdrawiam,
MK

bronzowy_klocek
24.11.2012, 12:20
Mam dokładnie ten sam problem

Orzel93
24.11.2012, 16:13
Problem zostanie naprawiony .. BB_xaar już się wypowiedział na ten temat w innym dziale.

Ocznik
25.11.2012, 01:29
w jakim dziale bo nie mogę znaleźć

Podkołdernik
25.11.2012, 01:30
Na początku forum...

Kylar_Slyterin
25.11.2012, 04:52
Jak zwykle wszystko knocą a potem "Masz babo placek i go zjedz" a placek nie wiadomo z czego :P - może z wirusem lub błędnym kodem po którym będzie "blue screen" :P eh... pierwsza przygoda - też miałem z tym problem :P

chegevara0872
25.11.2012, 11:12
Problem zostanie naprawiony .. BB_xaar już się wypowiedział na ten temat w innym dziale.
Bardzo wylewnie...tylko nic nie wspomniał o tych graczach,którzy zrobili tą przygodę a system zadań nie widzi tego i nie zalicza zadania...to też naprawią?
To, co obecnie dzieje się z tą grą i kompletny brak sensownych działań...woła o pomstę do niebios.
Ciekaw jestem,kto pierwszy straci cierpliwość...i czy powtórzy się amerykański scenariusz.