Zobacz pełną wersję : logowanie.
Silverado
20.11.2012, 18:57
Witam :) od dwóch dni nie moge zalogować się na serwer. jaka może być tego przyczyna?? pomocy!;(
hej ja mam ten sam problem - w adresie strony wyświetla się po /przerwa techniczna. Czy ktoś to ogarnia
DARO_DRAGON
20.11.2012, 20:43
Panowie ... co się dzieje już drugi dzień z rzędu mam problemy za zalogowaniem się do gry.
Nie za taki produkt zapłaciłem pięniądze
Cebulka33
21.11.2012, 08:42
Ja tez mam pisze że w tym obszarze serwera wystapił bład
XXliberoXX
21.11.2012, 18:04
przedwczoraj i dzisiaj mam ten sam problem z logowaniem. i jak tu do hole.. nie rzucić się z mostu grać nie można. po 23 dopiero dwa dni temu mi się udało zalogować a tak to jak głową w mur. na serwery nie mają kasy graczy mają w d...e ale na reklamy w tv ich stać. wytłumaczy mi ktoś o co kaman.
kaman o to aby przyciagnac nowych graczy a co za tym idzie nowe pieniazki :) to sie nazywa biznes
slawekk1
21.11.2012, 22:17
banda idiotów tym się zajmóje i nic wiecej ...prawidłowe logowanie do gry to podstawa a tu zal.......powinni brać przykład z plemion szybko i sprawnie a tu nie douczki *******o....
slawekk1
21.11.2012, 22:19
tylko kase z ludzi zdzierać a ja sie sedze i patrze czy wejde na ten kur... serw i dupa ZRÓBCIE COŚ Z TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
mam to samo, kibel, zalogowac sie mogę i tyle. nie odpala gry...
buziaczek22
21.11.2012, 22:48
Witam ja równiez nie modę grać od 2 dni. Mam problem z połaczeniem się z serwerem gry i wyświetla się przerwa techniczna.
Czarownica11
21.11.2012, 23:00
Problem jest chyba szerszy, bo i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(
Czarownica11
21.11.2012, 23:00
Problem jest chyba szerszy, bo ja i moi znajomi (różne serwery) od 3 dni nie możemy uruchomić gry... :-(
SirWilliams
21.11.2012, 23:10
Dzień dobry. Wydałem troszkę pieniędzy na tę grę więc interesuje mnie problem logowania (bo nie mogę się zalogować). Moje pytanie: czy ktoś w ogóle reaguje na Panów posty? Na skargi????? Ze strony producenta. Proszę o informację na ten temat. Jeżeli gracze są lekceważeni ze swoimi problemami to baaaardzo chciałbym o tym wiedzieć.
Podpisuje się .. tak samo nie moge sie zalogować :///
Ja wprawdzie loguję się niemal bez problemów, jednak wielu moich znajomych ma ten kłopot. Kilku stwierdziło, że jeśli dziś, po konserwie, sytuacja się nie poprawi, to rezygnują z gry.
Szkoda, że w BB nie myślą o tym, że zła opinia o grze odstraszy potencjalnych graczy i biznes nie będzie się kręcił tak, jakby chcieli. A w necie nieprzychylnych opinii już można znaleźć na pęczki.
Zróbcie z tym porządek, bo sami stracicie najwięcej - płacących realną kasę graczy.
Blaszka1971
22.11.2012, 10:26
dodam,ze kazda gra BB/Ubisoft bedzie miala przypieta latke