Zobacz pełną wersję : Problemy techniczne
OK. Ja rozumiem, że pracujecie nad rozwiązanie problemów ale ja drugi dzień nie mogę grać.
Wielu ludzi jest uzależnionych....musicie zdawać sobie z tego sprawę.
I żaden koszyk owoców nie załatwi sprawy.
Van-de-Lord
20.11.2012, 17:23
Wielu ludzi jest uzależnionych....musicie zdawać sobie z tego sprawę.
Już niedługo zamiast banów będą dawać nr telefonu do poradni uzależnień albo dożywotnie bany :D
Dzisiaj o 4:00 weszłam na gierkę bez problemu tzn tylko o tej godz będzie można wejść i jestem ciekawa czy zdążę skończyć przygodę:(
EX_Zakrecony
20.11.2012, 17:44
Popsuło? nie było ledno 5 minut 15:45 - 15:50 :P
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Jak darmowe to może się psuć. Jaka cena taka jakość.
Jak darmowe to może się psuć. Jaka cena taka jakość.
ta akurat ja nie moge wejsc od godziny do gry
azrafrael
20.11.2012, 18:34
Witam,od dwóch dni nie mogę sie zalogować na konto, nawet jeśli się uda, to gra nie odpali- problem techniczny ?odśwież stronę i tak wkoło;/ w niedzielę gra działała bez zarzuty nawet się ucieszyłem bo jakoś wszystko działało szybciej i lepiej.Nie wiem co sie dzieje.
Zacząłem z 2znajomymi przygodę nie wiem czy została skończona?, no i zadania gildyjne stoją w miejscu .Chyba że zostałem wyrzucony?. Próbowałem z 3 przeglądarek nic, wykasowałem pamięć podręczną to samo. Nic nie zmieniałem wszystko w ciągu weekendu działało nienagannie. Zróbcie coś !! wiele na tym trace;/
To już 2 doba bez gry.... już nie daję rady :)
O 6 rano zalogowałam bez większego problemu - teraz wracam z pracy - powtórka z rozrywki - można się wkurzyć :(
Może zamiast kolejnych animacji i innych bzdur ktoś władny wpisałby do Pamiętnika Dewelopera jakąś przybliżoną datę uruchomienia DZIAŁAJĄCEJ wersji gry?
zawsze wieczorami jest problem z wejściem do gry:(
dragon74hunter
20.11.2012, 20:32
wczoraj nie działała dziś nie działa jutro też nie będzie działać
Wiadomo coś kiedy znów ruszy gra?
Azagaroth
20.11.2012, 20:33
Inne strony chodzą bez zarzutu (nawet na chińskie wchodziłem :D), tso: strona główna, gra i forum ślimaczą się niemiłosiernie, czyli raczej wina nie leży po mojej stronie ?
pozdrawiam
XXXalfikXXX
20.11.2012, 20:39
jak zrobią to będzie :D ale na 5 minut :d :d
ładne mi 5 minut, wczoraj cały dzień i dziś pół (na razie)! Jak w takiej sytuacji można grać???
Popsuło? nie było ledno 5 minut 15:45 - 15:50 :P
Pozdrawiam
Mod Zakrecony[/QUOTE]
wczoraj nie działało ... dziś wreszcie po xx logowaniu weszłam ... i nie mam nagrody codzinennej i niestety straciłam dzień w przygodzie ... do du... taka gra :(
keplik03
20.11.2012, 20:59
2dzien bez logowania...
Ciekawe gdzie ta cala kasa idzie z klejnotow i starterow bo napewno nie w udoskonalenie gry i serwerow w Polsce. Teraz porzadnie sie zastanowie nad doladowaniem czegos co nie usprawnia rozgrywki.
I podobnie jak inni tez stracilem kolejke tygodniowa. Chyba wroce do gry jak zrobia pvp i bedzie juz wszystko dzialalo.
I tak na koniec ceny nowych wersji pudelkowych to jakas kpina i do tego general z 220 wojska ciekawe co mi pomoze te 20 dodatkowych ludkow.
StaryAbraham
20.11.2012, 21:08
działa
Settler_dziadu
20.11.2012, 21:20
Wy jestescie smieszni - technicy/support z ubi/bb - zamiast poprawiac prace serwow to co czwartek spieprzacie je jeszcze bardziej. Jak w czwartek odwalicie znowu lipe to wam mowie ze 25% ludzi skonczy grac i juz do tej gry nie wroca. Jak nie walniecie buga ze kazdy ma po 20k koszy w gwiezdzie co calkowicie niszczy gospodarke tej gry (oczywiscie nawet nie raczyliscie sie do tego ustosunkowac w zaden sposob) to zwalicie logowanie czy laczenie z serwem. Ogarnijcie sie. Ta wasza praca to wyglada jakbyscie za free zgarniali studentow co by wam pisali kod tej gry. Zenada
Lightowy
20.11.2012, 21:25
Jak widzisz napis" Połączenie nie powiodło się " to wiedz że coś sie dzieje
Swoją drogą oni z poprawieniem tego mają zamiar czekać do czwartku?Pierwszy raz spotykam sie z taką olewką
Witam, prosze o informację co się dzieje z serwerem??? Drugi dzień nie mogę się zalogować!!!!!
Ja siadam wieczorem, po położeniu trójki dzieci spać, i to jest bardzo ważny element trzymający mnie przy życiu i w równowadze psychicznej! ;) Chyba grozi mi teraz załamanie nerwowe...
Gra zajmuje coraz więcej pamięci, to i błędów jest więcej.
Używam Firefoxa i plugin-container, który zajmował jeszcze 3 miesiące temu poniżej 300MB, już zajmuje powyżej 400. W takim tempie do Świąt dobiją do 500MB i gra w ogóle się nie uruchomi.
Swoją drogą ślimaczenie się gry można jeszcze wytłumaczyć - błędy w kodzie, albo w samym flash playerze, ale zamulanie strony głównej i forum każdemu normalnemu administratorowi powinno dać do myślenia.
azrafrael
20.11.2012, 23:16
Ok zaczęło działać ;D
Cebulka33
21.11.2012, 16:14
U mnie już od niedzieli http://scr.hu/0tmq/k51vx podziwiam tylko ten cytat Motto gry :DDDD
Cebulka33
21.11.2012, 16:16
Będe wdzieczna panom MOD jak pomogą rozwiązać problem :)
EX_Zakrecony
21.11.2012, 17:49
Cebulka33: napisz do supportu, moderatorzy nie mają żadnych możliwości zeby coś z tym zrobić.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja oglądam podobnie, tyle że bez komunikatu, że obszar został uszkodzony - zatrzymuje się na ekranie powitalnym i flash się wykrzacza. Support przekierował już sprawę do innego departamentu.
Misiorww
21.11.2012, 21:23
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie za dużo tych problemów ostatnio?
Do tego należy się przyzwyczaić (jak do życia w patologicznej rodzinie), albo zmienić grę.
od 18.00 tak mam - ile mozna
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta"
Mam pytanie czy to jest oszustwo bo TV lecą reklamy żeby zlapać następnych klientów za pięniądze i będzie coraz gorzej z serwerami. Może trzeba zgłosić do organizacji konsumeckich żeby ostrzegali że niema gwarancji grania na serwerze.
EX_Zakrecony
21.11.2012, 23:16
Jeśli komuś wyskakuje komunikat o przeriw technicznej to proszę próbowac klikać "Graj" w wielu przypadkach powinno to pomóc.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
lukasollo
21.11.2012, 23:34
A mi - o dziwo - pomogło usunięcie ciasteczek i cache :D I tak po 2 godzinach logowania udało się wejść do gry, jednakże po 10 minutach grania była zwiecha ale kolejny raz weszło już normalnie :)
Azagaroth
22.11.2012, 00:25
miałem kilka zwiech pod rząd i sobie odpuściłem... zobaczymy co będzie po przerwie konserwacyjnej ....
pozdr.
a czego się spodziewasz Azagaroth ?? :) może zaczniemy przyjmować zakłady co znowu spier....ą po kolejnej konserwacji bo to że znowu będą kwiatki to pewne :)
Party2k10
22.11.2012, 10:31
I jak tam gracze? Zadowoleni po przerwie ? Bo ja jakoś nie bardzo. Zero odzewu od supportu od tygodnia. Zero info od kogokolwiek na temat zaistniałej sytuacji zero pomocy od złodziei którzy wyciągnęli od naiwnych ludzi za to pieniądze. A wszystko przez sentyment do setlersów którzy teraz kojarzą mi się tylko z jednym słowem.
Blaszka1971
22.11.2012, 10:34
Draxopix jest pewnie zadowolony bo pewnie misiu nic poza pisaniem na g-1 nie robi i mordka sie chacha
Party2k10
22.11.2012, 10:42
Za pewne. Tylko czekać jak oświeci nas zaraz jakąś złotą sentencją.
Fajnie - nawet nie można sprawdzić co tym razem popsuli w trakcie przerwy, bo... nie można się zalogować.
Zaraz mnie szlag trafi...godzina klikania GRAJ i wciąż:
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta".
Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu."
Dziękuję pięknie za taką konserwacje...chyba ich konserwacje, to konserwowanie, ale ryb w puszkach....
ŻENADA