Zobacz pełną wersję : Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Tragedia nie da się zagrać. Jeżeli tak będzie to na bank ludzie będą rezygnować, ja z pewnością podziękuje grze!!!
To nie 1 taki problem z grą cały dzień niem można się zalogować!!!!
guSTafik
19.11.2012, 19:59
Ano nie pogramy :(
Ja miałem kończyć dziś przygode jeśli nie naprawicie tego szybko to przygoda sie skończy . Będę chciał odzyskać przygode i armie którą tam rozwaliłem do czasu zawieszenia serweru ... Bedę pisął do suportu wtedy
może pomyślą i zwrócą za za dzień straty w produkcji!!!!! pieniądze umią brać za esemesy.
znowu brak dostępu a własnie jestem na przygodzie cóż znowu serwery padły!!!!
KoSiPiSaK
19.11.2012, 20:31
poczekajcie jeszcze z 30minut do 1h mysle ze powinni zrobic. JA tez nie moge sie zalogowacdo gry.
Kazdy z uzytkownikow powinien byc nagrodzony jakimś konkretnym itemem od kupca,
bo ta sytuacja powtorzyla sie juz kilkakrotnie.
kruszona
19.11.2012, 20:32
zapewne robią poprawki ^^ chociaż też chciałam pograć :(
vonMarkovitz
19.11.2012, 20:37
Przez chwilę tak ładnie żarło, a teraz zdechło :/ .
Singularis
19.11.2012, 20:39
"Niektóre osoby mogą mieć problem z dostępem"... hehe, to jest ktoś kto nie ma problemu? Raczej niektóre osoby mogą nie mieć problemu :-P
vonMarkovitz
19.11.2012, 20:50
Uparłem się i dostałem się do gry. Niestety mam lagi jak stąd do Korei, z punktem kontrolnym na marsie.
Elektryk
19.11.2012, 20:55
totalne dno i tylko przepraszają,mam gdzieś ich przeprosiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do tej godziny się nie uporali. Nawet na forum wejść nie jest łatwo, masakrator
Bogumil5
19.11.2012, 21:17
ja tak sam przygode ale co bedzie jak zawali mi sie kopalnia złota 5lev straty dopiero jak dla mnie
Dziś Miałem dostać Klejnoty i ciekaw jestem czy je mi dodadzą do gry?? wie ktoś może kiedy będzie się można logować??? :(
za cos takiego powinny byc spore gratisy od bb ze wzgledu na ogromne straty jakie wszyscy poniesli za brak mozliwosci zalogowania sie
daro123321
19.11.2012, 21:34
lipa
Dzisiaj od wakacji chciałem się zalogować (przypomniałem sobie o grze ^^) a tu taki wuj...
EclipsePablo1o
19.11.2012, 21:40
Czytam wasze wypowiedzi zastanawiam się czy nie wysłać was na jakąś terapię grupową.
LUDZIE , TO TYLKO GRA A WY PŁACZECIE JAK DZIECI.
Singularis
19.11.2012, 21:47
To jest ten nowy silnik, który zaimplementowali 15 ;-)
nie dosc ze od tygodnia moglem tylko sie logowac ale nie moglem grac, i nie wspomne ze przy tym zero odpowiedzi ze strony supportu, to teraz juz wogule nawet wejsc w gre nie moge, CORAZ GOZEJ Z TA GRA. DNO TOTALNE, , wejscie na forum zajelo dokladnie 53 minuty lol . procesor na ponad 50%, a nawet nie gram :(((
gra , miała na bank wprowadzonego syfa , za dużo na raz chcieli władować ,pokombinowałem i jakoś grałem nawet forum gildy sie wyłapało ,ale totalna klapa , ciekaw jestem mam przygodę odpaloną ,ale surowce kopalnie padną i co ci w zamian dadzą> zgadnijcie , na bank jeden koszyk ,tak sie dba o klientów , płacie jak mało serwer zarabia , kurek się przykręca , z kond ja to znam >> ina niemiecka gierka jusz tak robiła , BEATTLEKNIGHT jak nie wiecie tak robiło , teraz gierka prawie padła
ja wszystko rozumiem to ze odsylaja na forum ale dlaczego nie informują o szacowanym czasie naprawy usterki
lechu245
19.11.2012, 22:39
wszystkim pokazuje polaczenie nie powiodlo sie trwaja prace konserwacyjne?bo jakos nie widze nigdzie wzmianki ojakiejs pier...... konserwacji
leszekkaktus
19.11.2012, 22:41
Trzeba będzie wrócić do farmeramy.Tam przynajmniej serwery działały jak należy.Kasę też ciągnęli ale przynajmniej starali się żeby gra chodziła jak należy.
leszekkaktus
19.11.2012, 22:47
Wszyscy mają problem z dostępem.Nawet modzi,bo jakoś nie widać ich pracy.Pewnie też nie mogą wejść i naprawić tego co wcześniej udało im się zepsuć.
Fajnie nawet do pomocy technicznej nie mozna napisac porazka
edilened
19.11.2012, 22:50
czas pomyśleć nad odpowiedzialnościa moda i zwrotem kasy za nie zrealizowane w tym momencie inwestycje za kase
Mayk--DoUrden
19.11.2012, 22:52
Dalej wszyscy mają problem, czy tylko część?
Ja od kilku godzin nie mogę wbić na serwer. Nawet nie ma jak wejść zablokować kopalni
lechu245
19.11.2012, 23:02
jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny :) nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu:)
a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie
lechu245
19.11.2012, 23:02
jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny :) nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu:)
a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie
Witam totalna porażka po prostu nie kumaci ludzie na stołkach biorą się za coś z czym sobie nie mogą poradzić zwolnic .Liczy się tylko kasa kasa a nas maja w d...e.
u mnie tez leży i kwiczy a kopalni zlota na 5 lev kończą się zasoby :(
jahrek33
19.11.2012, 23:05
jak wprowadzą pvp to im się serwery spalą!! nie dadzą rady
Trzeba będzie odzyskać i wojo i przygodę, Nawet forum się laguje... Masakra
Mayk--DoUrden
19.11.2012, 23:12
Dalej wszyscy mają problem, czy tylko część?
Ja od kilku godzin nie mogę wbić na serwer. Nawet nie ma jak wejść zablokować kopalni
Nie informują o czasie usunięcia usterki bo albo są w czarnej dupie albo problem jest na tyle rozległy ze poskładanie wszystkiego do kupy zajmnie troche czasu więc nie ma sensu iść w ślady PKP które przy spóźniającym się pociągu co 10 minut podaje kolejny nowy czas opóźnienia. Zrobią to będzie ;)
Whitepriest1
19.11.2012, 23:23
O czym tu gadać, DOBRANOC
d_strzalka
19.11.2012, 23:23
A ja sobie całkiem spoko gram :D
Mal_a_gosia1
19.11.2012, 23:25
też mam przygodę do skończenia i nic z tego... masakra jakaś od 19:00 próbuję - niestety bezskutecznie :(
lechu245
19.11.2012, 23:30
jedni graja normalnie inni nie moga troche dziwne bo skoro mi pokazuje ze jest przerwa konserwachyjna to jakim cudem ktos inny ma dostep bo nie rozumiem.
zal.pl
dobry wieczór, po ok 2 godzinach ataku udało mi się dostać chociaż na forum - super ,brawo. Myślę że zaraz gierka ruszy z kopyta i będzie pędzić jak zawsze ;) przecież nigdy nie było z nią żadnych problemów he he. A tak z ciekawostek to po 7 miesiącach okazało się że mam żonę, syna, byłem dzisiaj nawet na dworze - już zima:) Za bardzo nie wiem co ze sobą zrobić chyba pójdę się położyć spać.
PS nie martwcie się przecież dostaniemy koszyk egzotyczny i może doładowanie kopalni miedzi 250 :D
lechu245
19.11.2012, 23:32
hehehehhehehehe
gigakrea
19.11.2012, 23:32
:mad:A ja od 13 próbuję się wbić w gę i nic:mad:. Cud, że udało mi się wejść tutaj...:rolleyes:
Andzia11111111
19.11.2012, 23:38
Ja od 15 nie mogę się dostać do gry (: Szkoda (:
blackwarlock
19.11.2012, 23:40
Połączenie nie powiodło się
znowu ta sama bajka nawet na strone główna ciężko się dostać
TSO_PL Niektóre osoby mogą mieć problem z dostępem do strony głównej gry - przepraszam za utrudnienia, pracujemy nad rozwiązaniem. BB_xaar
najwyrazniej nie naprawione zostało ostatnim razem
weźcie to zróbcie raz a porządnie niech to dłużej potrwa ale żeby nie było powtórek
Ja też niestety nie mogę się dostać do gry :(
Walczę i walczę ... nic. Udało się zalogować tutaj na forum.
Może rano coś ruszy, bo już nie mam sił próbować dalej :/
ja mniej więcej od południa do gry się dostać nie mogę... myślałam że to tak dla wszystkich przerwa i coś naprawiają, a wychodzi na to po prostu że jeszcze bardziej się spierniczyło...
na zewnętrznym forum gildii piszą mi że część osób ode mnie jest w grze, ale ciężko się zalogować.
ilomar2034
19.11.2012, 23:49
to skandal, Panowie skandal - Tak zapewne napisał by MISTRZ Bareja
niunia2101
19.11.2012, 23:50
To super, że komuś się udało. Ja około 18 jeszcze wszedłem na chwilę ale nie mogłem coś bardzo postawić. Brak reakcji na klikanie myszką. A teraz od 1h próbuje się zalogować i ciągle to samo. To się już zaczyna robić nudne.
A mi się udało za 2 razem i śmiga normalnie. Troszkę laguje ale idzie grać... Pozdrawiam :)
własnie udało mi się zalogować i co ciekawe wrócił mi jeden z generałów z przygody którą mam zblokowaną pt. "obszar serwera uszkodzony"...
pyzdra1987
20.11.2012, 00:27
szlak mnie trafił jak zobaczyłem reklame gry w TV......................
ilomar2034
20.11.2012, 00:50
Gratuluję, że Tobie się udało. Niestety nad Doliną Odkrywców pieczę przyjął Satanisław Anioł - wicie, rozumicie itd. - Alternatywy4 reż. BAREJA
ilomar2034
20.11.2012, 00:55
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Budujemy, budujemy i przzzy - Stanisław Anioł Altrenatywy 4
ilomar2034
20.11.2012, 01:09
W imieniu swoim oraz mojego synka (jakubx2004) życzę WSZYSTKIM dobrej nocy!
NIECH MOC bedzie z WAMI!!!
od 9-ciu godzin nie mogę sie zalogować.ciekawe jak przeprosicie.cała gosp padła pewnie.mam max ilość kopalń na 39 lvl, wtym 4 rudy złota.za co to potem odbudować?kpina i żenada!
w końcu po wielkich bojach udało się wejść do gry, czyli jestem jakieś 14h w plecy
dziękujemy wam wielcy **** z Ubi, że w końcu łaskawie pozwoliliście nam zagrać.
i miejmy nadzieje, że do czasu aż nie zrobicie gry na poziomie (domyślcie się o co chodzi) to nikt nie będzie was sponsorował klejnotami ;)
dalej nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!