Zobacz pełną wersję : znikające rzeczy
Divenire
16.11.2012, 23:07
Dobry wieczór! Ogólnie to dzisiaj znikło mi jakieś 50 koszy, 22k ryb i trochę wędlin. Rozwinę to bo moze to być pomocne. Chcialem zrobić 5 paczek koszy w magazynie prowiantu i nastawilem te 5, nagle okazało sie ze kosze sie nie zrobiły a mi z magazynów zabrało 22k ryb ileś tam chleba i jeszcze wędliny. Napisałem do supportu ale nie łudze sie ze odpiszą, moj znajomy mówi ze znikło mu 1k klejnotów po tej ostatniej przerwie, gra coraz bardziej muli masakra jednym słowem. Wam tez cos znikło ostatnio ?
Upewniłeś się, że nie masz w gwieździe? Wiesz, że teraz nie wrzuca na koniec, tylko ładnie sortuje i kosze stawia obok koszy, a nie na sam dół?
Divenire
17.11.2012, 12:03
ale Daimos_ nie o to chodzi, w magayznie prowiantu nastawilem 5 paczek koszy a wyskoczylo ze tylko jedna sie robi a ryby wedliny i chleb zabralo za te 5 paczek :/
ja tez dziś nastawiłem 2 paczki tylko jedna wskoczyła a skasowało za obie to samo miałem w koszarach nastawiłem rekrutów (100 sztuk) wskoczyło 75 surowce za tych 25 tez zeżarło
Divenire
17.11.2012, 13:56
no wlasnie i ciekawe kiedy to naprawią