Zobacz pełną wersję : Zadanie "Łowca nagród"
Podkołdernik
15.11.2012, 17:20
Nie moge kupić trzeciej przygody łowcy. W gwieździe też nie mam,a wiem ,że sporo osób dostało trzecią przygode do tego zadania. Przez co nie moge zrobic sieci zadań z "podstawowych poszukiwań" ,a przynajmniej nagroda przepadnie za wszystkie.
Łowce mozna zrobic tylko 2 razy: 1 raz z samouczka i 1 raz ze sklepu.
michalc1976
15.11.2012, 17:29
Łowce mozna zrobic tylko 2 razy: 1 raz z samouczka i 1 raz ze sklepu.
Nie jest to prawda. Ja przed chwilą zrobiłem ją trzeci raz.
Nie wiem jakim cudem ale jezeli rzeczywiscie to zwracam honor ;p
właśnie ja też nie mam tej przygody w gwieździe i nie wiem co zrobić z tym może ktoś pomoże sprawdzałem gwiazdę. proszę o pomoc
jeśli sami jej do gwiazdy nie dają to zawsze można poprosić znajomego żeby kupił i ci przesłał. ale to trzeba łepetyną ruszyć.
Podkołdernik
15.11.2012, 18:24
właśnie ja też nie mam tej przygody w gwieździe i nie wiem co zrobić z tym może ktoś pomoże sprawdzałem gwiazdę. proszę o pomoc
Dużo osób nie dostała trzeci raz,ale dużo też dostało.
Hakardrag
15.11.2012, 18:27
Ja nie moge jej kupić trzeci raz :)
Może związane jest to z levelem gracza albo kolejny bug ?
Pewnie bug cała moja ją dostała tylko ja nie nie wiem niech administracja coś z tym zrobi
Podkołdernik
15.11.2012, 18:35
Ja nie moge jej kupić trzeci raz :)
Może związane jest to z levelem gracza albo kolejny bug ?
Koleżanka ma 35 i dostała. Też robiła 2x. Nie kupujesz trzeciej, powinna być w gwieździe sama.
Hakardrag
15.11.2012, 18:46
Niestety nie mam tej przygody w Gwieździe - ale i level mam duuużo wyższy niż koleżanka ;)
PablooS1991
15.11.2012, 18:49
Ja mam 37 i otrzymałem :)
W gwieździe w dodatkach na pierwszej pozycji.
EDIT:
Osoby które nie mają zadania na liście z łowcą nagród to trzeciej przygody nie dostaną.
Podkołdernik
15.11.2012, 18:49
Lewel nie jest tutaj istotny, też mam wyzszy i dostałem zadanie,a nie dostałem samej przygody.
Mam 37 lv, mam zadanie, a przygody nie dostałem, kupić jej też nie można.
Mam identyczną sytuację co artoon.
nie można kupić ani na handlu ani od kogoś z gildi próbowali mi dać nie da się. ;/
niedwiad
15.11.2012, 19:48
ja w gwieździe mam ta przygodę, ale mam wątpliwość taką
czy wszyscy dostali te zadania
ta modernizacja była testowana kilka tygodni temu na niem. serwerze, wziąłem w niej udział i nie widzę tych innych zadań
co były wtedy poza tymi co teraz
a ich do realizacji była ponad setka co najmniej.
ja mam tą przygodę w gwieździe dwa razy już ją przeszedłem chce ją przejść po raz 3 ale po rozpoczęciu przygody nic się nie dzieje... przygoda trwa od paru godz ale w żaden sposób nie mogę jej "uruchomić"
Tindaloo
15.11.2012, 22:07
zadania nie mam
mam lvl 42
Ja dostałam łowce nagród, ale po zrobieniu innej przygody ta mi zniknęła z gwiazdy.
ja mam 31 lev dostałem to zadanie z łowcą nagród i nie moge kupić zadania ani nie mogą mi jego przesłać moi znajomi - jedna wielka porażka
Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??
je też kupię przygodę "Łowca nagród" lub wymienię na inną
Podkołdernik
15.11.2012, 23:39
je też kupię przygodę "Łowca nagród" lub wymienię na inną
Czytasz co jest napisane wyżej?
Jestem kolejną osoba, która dostała zadanie a nie dostała przygody (lvl. 35). Co teraz? Może ktoś z Ekipy mógłby się w końcu wypowiedzieć, czy mamy szanse na wykonanie tego zadania, czy też trzeba się pocałować w tę... no... sami wiecie w co...
Pozdrawiam.
Olekeleke
16.11.2012, 17:27
U mnie to samo, 32lvl, 2 razy wykonałem wcześniej, zadanie mam, a przygody nie widać...
widzę że olewka jest :d hehe ale na poważnie niech ktoś z ekipy wreszcie się wypowie..
deathmanLFC
16.11.2012, 18:45
To samo co Olekeleke (37lvl)
niech chociaz odblokuja tych co juz zrobili te przygode wymagana ilosc razy i zezwola na handel ta przygoda....
także nie dostalem tej przygody do gwiazdy lev37
Widzę że żadnen administrator nie odpowie za ten błąd ;/
Kariniak
17.11.2012, 19:04
Czyli widać olewkę konkretną w związku z problemem. Zobaczymy możne jednak coś się zmieni.
Jerry1981
17.11.2012, 20:18
olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechą :( każdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...
Podkołdernik
17.11.2012, 21:03
olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechą :( każdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...
Wydaje Ci, się na jedną odpowiedź czekam tydzień prawie, na inną dwa. Przez te lagi mi wcięło jeszcze 150rekrutów i 30żołnierzy. Burdel totalny jest po tej aktualizacji. A i zgłaszałem do supportu, pisałem również do admina tutaj ;) I przestań oceniać tutaj ludzi, nic o nich nie wiesz.
androlek
17.11.2012, 23:23
U mnie przygoda lowca nagród pojawiała się dzisiaj w menu gwiazdy. Sprawdzajcie. Pozdrawiam
Złośnics
18.11.2012, 00:17
Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??
Podkołdernik
18.11.2012, 01:40
Pisz do supportu ze strony głownej i daj linka do tego tematu.
MordercaRas
18.11.2012, 02:17
Nie wiem, czy są trzy(bo o samouczku nic mi nie wiadomo), ale "Łowca nagród" jest nagrodą którą, każdy powinien otrzymać powyżej bodajże 27lev spełniając jeszcze jakieś małe wymagania.
To błąd gry. Zresztą jakich wiele od 15.11.2012
Panowie producenci chcieli się na chapać jak najwcześniej wrzucając słabo dopracowane i przetestowane nowości.
Żenada panowie, żenada.
Panowie z supportu maja nas w głębokim poważaniu...
Zapomnij, że Ci odpiszą 3 wiadomości wysłałem do nich 2 dni temu związanych z błędami w zadaniach głównych. Żaden Ciećwierz nie raczył odp.
Ja też napisałem supportu 3 dni temu i jeszcze do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi ... Pytanie jak mamy zrobić to zadanie jak nie mamy tej przygody ?? I administracja nie raczy nawet zaglądnąć na ten dział bo im się nie chce....
PureHate
18.11.2012, 18:28
Ten sam problem z Łowcą nagród.
Niech ktoś z administracji odpisze bo to już wkurzające jest już tydzień nie mam tej przygody !!!
Tez nie mam ten przygody nigdzie a robiłem ją wcześniej dwa razy.Nie można przekazać jej graczom za pomocą np kodu ? Może dajcie możliwość żeby dało się ją kupić dwa razy w sklepie albo coś bo jak komuś się czegoś załatwić nie chce to tak się dzieje. Proszę zróbcie coś z tym bo mnie już to wpienia traktujmy się poważnie i zrozumcie także tych po drugiej stronie.
gildor1977
19.11.2012, 23:24
mam to samo, support od czwartku nie odpowiada, 3xpisałem :((
Jezu, dajcie spokoj juz. Co za roznica czy zrobicie ja od razu czy za miesiac.. Cos sie stanie ? Zarzuciliscie te malutkie grono supportu masa pewnie zgloszen w stylu: "jak wykonac lowce nagrod", wiec nie ma co sie dziwic, ze czekacie na odpowiedz.. Luzu wiecej :)
Gryziak ty ją zrobiłeś ?? to zadanie blokuje żeby robić inne zadania a support powienien odpowiedzieć albo ktoś na forum bo to nie halo jest żeby nie robić nic z tą grą wiec powinni pilnować tego że błąd zrobili i albo dać nam tą przygodę albo zaliczyć zadanie proste i logiczne
Draxopix
20.11.2012, 13:33
Jezu, dajcie spokoj juz. Co za roznica czy zrobicie ja od razu czy za miesiac.. Cos sie stanie ? Zarzuciliscie te malutkie grono supportu masa pewnie zgloszen w stylu: "jak wykonac lowce nagrod", wiec nie ma co sie dziwic, ze czekacie na odpowiedz.. Luzu wiecej :)
Oni nie maja luzu ONI CHCA TERAZ JUZ hehe makabra
Podkołdernik
20.11.2012, 14:52
Oni nie maja luzu ONI CHCA TERAZ JUZ hehe makabra
Ale głupoty piszesz. Reszte zadań można zrobić do 37lewelu i jak ktoś przeskoczy wszystkie przepadną. Może stąd za miesiąc się nie da;)
Draxopix
20.11.2012, 15:57
Ale głupoty piszesz. Reszte zadań można zrobić do 37lewelu i jak ktoś przeskoczy wszystkie przepadną. Może stąd za miesiąc się nie da;)
Jak przepadna znikna z ksiegi zadan?
Nie wiem ale mi na testowym nawet badziwewne zadanie z 20 lev nie zniknelo jak mialem 40+
Choc moze sie myle moze znikna na becie
Podkołdernik
20.11.2012, 16:00
Jak przepadna znikna z ksiegi zadan?
Nie wiem ale mi na testowym nawet badziwewne zadanie z 20 lev nie zniknelo jak mialem 40+
Choc moze sie myle moze znikna na becie
Chodzi o to ,że to zadanie blokuje kolejne. Ostatnie wymaga wszystkich wcześniejszych, ale może być dostępne od 37 do 37 poziomu. Gdy gracz przeskoczy na 38 ,a nie dostanie "Łowcy.." do tego czasu, nie będzie mógł wykonać reszty i przepadną.
Draxopix
20.11.2012, 16:25
Chodzi o to ,że to zadanie blokuje kolejne. Ostatnie wymaga wszystkich wcześniejszych, ale może być dostępne od 37 do 37 poziomu. Gdy gracz przeskoczy na 38 ,a nie dostanie "Łowcy.." do tego czasu, nie będzie mógł wykonać reszty i przepadną.
Nie wydaje mi sie zeby to tak dzialalo (ale moze sie myle)
już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie
EX_Zakrecony
20.11.2012, 18:02
już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie
Support rozpatruje zgłoszenia w kolejności zgłoszenia, a po ostatniej konserwacji liczba zgłoszeń sie zwiększyła więc wysyłajac 4 razy to samo zgłoszenie dodatkowo wydłużasz kolejkę bo support musi przeczytać za każdym razem wszystkie wiadomości.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Shadow_mk
20.11.2012, 18:09
Support rozpatruje zgłoszenia w kolejności zgłoszenia, a po ostatniej konserwacji liczba zgłoszeń sie zwiększyła więc wysyłajac 4 razy to samo zgłoszenie dodatkowo wydłużasz kolejkę bo support musi przeczytać za każdym razem wszystkie wiadomości.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
a ja jednak uwazam ze przedmowca ma racje napisalem w czwartek rano do suportu przypomnialem wczoraj ... i 0 reakcji
odpisali mi tak Bardzo proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i przelogować grę. Przygoda powinna pojawić się automatycznie w menu gwiazdy wraz z nowym zadaniem.Tyle że ja to odrazu zrobiłem i nic nie pomogło... więc co teraz zrobić proszę o pomoc odpisałem do supportu i nic nie odpisują znów czekanie tydzień aby odpisali ??
iwanconiegroźny
21.11.2012, 08:27
Właśnie dostałem wiadomość, że nie wykonałem zadania Łowca nagród ... mimo, że wytłukłem wszystko co tam było... Szkoda, zadanie wykonałem ale niestety nie zostało ono zaliczone. Coraz więcej takich baboli. Powoli tracę do tej gry cierpliwość, to już któraś z kolei taka wpadka w tej grze. Oczywiście pomoc techniczna milczy. szkoda. Pozdrawiam wszystkich graczy
behegrzmot
22.11.2012, 12:07
Ja mam 26lvl i od razu dostałem ta przygodę do gwiazdy
Właśnie dostałem wiadomość, że nie wykonałem zadania Łowca nagród ... mimo, że wytłukłem wszystko co tam było... Szkoda, zadanie wykonałem ale niestety nie zostało ono zaliczone. Coraz więcej takich baboli. Powoli tracę do tej gry cierpliwość, to już któraś z kolei taka wpadka w tej grze. Oczywiście pomoc techniczna milczy. szkoda. Pozdrawiam wszystkich graczy
niestety, muszę dołączyć się do tych słów w 100 %
Podkołdernik
22.11.2012, 12:45
niestety, muszę dołączyć się do tych słów w 100 %
Wejdź na przygode, wejdź do wykrzyknika z lewej i tam zalicz będąc w zadaniu.
Nawet po dzisiejszej konserwie nic w gwiezdzie się nie pojawiło. Tylko jakaś Pani Kasia odpisała na zgłosznie:
Bardzo dziękujemy za zgłoszenie.
Uprzejmie informuję, że zgłosiłam problem do działu technicznego. Nie został podany termin jego naprawy.
Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za cierpliwość.
Życzę miłego dnia.
PS: Problem z przygodą za 10ryb!!!!
chegevara0872
22.11.2012, 14:24
Zadanie...przygoda zrobiona,fanty odebrane,zadanie niezaliczone :mad:...bez komentarza,szkoda nerw.