PDA

Zobacz pełną wersję : BB_xaar - Ubi czy wy się wstydzicie swojego FORUM???

Tarna
15.11.2012, 10:55
Przedłużająca się przerwa to jedno ok coś nie wyszło i potrzeba więcej czasu - jasne, ale dlaczego nie zamieścicie tego na stronie głównej w WIADOMOŚCIACH które kierują do FORUM?? wstydzicie się go ??
Piszecie o opóźnieniach na nie swoich serwerach tylko na obcych FB tweeter sorkki ale nie wszystcy mają tam konta by to oglądać po za tym zmuszacie ludzi do wchodzenia tam (samo kliknięcie) - płacą Wam za to?? Wasze strony, forum śmierdzą Wam? ważniejsze utrzymanie FB niż dbanie o własny ogródek?
Z góry dzięki za odp. choć wątpię czy ją dostanę bo nie mam FB a forum to Wy chyba nie czytacie.
pozdrawiam

Kor4lka
15.11.2012, 11:36
Tarna, w tym temacie w pełni się z Tobą zgadzam :D

Opiekun
15.11.2012, 13:41
Haters gonna hate ;]

BB_xaar
15.11.2012, 13:45
Tarna, bardzo proszę zwrócić uwagę na komunikat na stronie głównej, który informował o przerwie konserwacyjnej (15.11.2012). Pod informacjami o konserwacji, są dwa wpisy z aktualizacją. :)

Jeśli są prowadzone jakieś prace techniczne i gra nie jest dostępna, to właśnie na stronie głównej należy szukać informacji. Serwisy zewnętrzne (np. Facebook, Twitter) są aktualizowane po to, by w przypadku gdy strona główna jest niedostępna, gracze nadal mieli dostęp do najświeższych informacji.

Tarna
15.11.2012, 14:19
Spoko jakoś tych wpisów nie widziałem może to wina za krótkiego monitora jednak i tak powiem tak na dole było wyskakujące okienko z początkiem wiadomości, że dłużej do godziny i tu zamiast godziny to link do FB i Twettera.

PS: Zazwyczaj przyjęło się, że jak dopisuje się coś w pocznie, wiadomościach (czyli tu aktualizacja to to robimy jako WAŻNIEJSZE na górze postu tak by każdy od razu to widział) .

Jednak zwracam honor jesli te wiadomości było o czasie.

PS: bardzo miła aktualizacja.

LeBurn
15.11.2012, 14:27
Tylko, że zarówno na FB jak i głównej stronie info pojawiło się dopiero PO godzinie 9tej, gdzie przerwa miała trwać do 8.30...
Wypadało by napisać około 8.30, że 'prawdopodobnie prace nie zostaną ukończone na czas' albo coś w tym stylu i gdy będzie znana gozdina to ją również podać...

Piotru70
15.11.2012, 16:32
Dostaliście po koszyku i jeszcze marudzicie.

PablooS1991
15.11.2012, 16:40
Piotru70 autor tematu pisze o dzisiejszym opóźnieniu a ty piszesz o koszu co był dany za poprzednią dodatkową konserwację...
A więc pytanie: co ma koza do woza?
Ja też od razu nie zauważyłem tego i szukałem na forum gdzie ktoś przytoczył to ze strony głównej (widocznie on zauważył).

Piotru70
15.11.2012, 16:43
To nawet nie wiedziałem ze dzisiaj jakaś konserwacja była. :D

PablooS1991
15.11.2012, 16:52
Widocznie też nie czytasz wiadomości na stronie głównej a konserwacje są ZAWSZE w czwartek :)